Mindig ugyanúgy sminkel és a frizurája is évek óta ugyanaz? Itt az ideje, hogy átalakítsa sminkelési szokásait, és változtasson megszokott megjelenésén. Apró lépésekkel kövesse az új trendeket és szépségápolási szokásokat anélkül, hogy meg kellene válnia mindattól, amit ismer és szeret. Ne feledje, az új smink és frizura olyan, mint az új cipő: először nem valami kényelmes, de idővel igazán a magáénak érezheti.

Sminktrend

AMIT MEGSZOKOTT: füstös szemek éjfekete színből
HOGYAN TURBÓZZA FEL? MONOKRÓM SMINKKEL.

Ebben a szezonban hódít a monokróm smink, ami azt jelenti, hogy egy színnel és annak árnyalataival dolgozunk. Különösen népszerű a szürkésbarna, de választhatja a kék színt és árnyalatait, vagy akár a lilát is. Lehet, hogy először „csupasznak” érzi majd a szemét, de higgye el, egy stratégiailag jól felhelyezett világos szín is képes figyelemfelhívó lenni. A szemhéj tövénél kezdje a satírozást intenzív színárnyalattal, és a mélyítővonal irányában halványítsa a színt. Így lesz a végeredmény szép átmenetes.

AMIT MEGSZOKOTT: szemceruza
HOGYAN TURBÓZZA FEL? HASZNÁLJON FOLYÉKONY TUST!

Idén ősszel és télen továbbra is hódít a cicaszem, amelyet tussal állítunk elő. Határozott vonalat kell a szemhéjra felvinni, amely a belső és a külső szemzugban vékony, a szivárványhártya felett pedig vastagabb. Sokan a szem belső sarkából kezdik el megrajzolni a tusvonalat, pedig a külső sarkakból kiindulva szebb és precízebb eredmény érhető el. A szép kihúzás íves, egyenletesen nő a vastagsága, majd egyenletesen csökken. Az igazi cicaszemhez a szem sarkánál picit tovább kell húzni a vonalat.

AMIT MEGSZOKOTT: piros körömlakk
HOGYAN TURBÓZZA FEL? VÁLASSZON SÖTÉT ÁRNYALATOKAT: MÉLYBORDÓT VAGY SÖTÉTLILÁT

Ősszel a rövid, lekerekített körmökön ezek a színek érvényesülnek a legjobban, és szinte mindenkin jól mutatnak. A sötét körömlakkoknál nagyon fontos a precíz felvitel, hiszen a hibák azonnal jól láthatóak. Mindig húzza végig az ecsetet az egész körmén, fentről lefelé haladva, hogy ne maradjon sehol fehér csík.

AMIT MEGSZOKOTT: francia manikűr
HOGYAN TURBÓZZA FEL? KÖVESSE A „NEGATIVE SPACE” TRENDET, HASZNÁLJON MATT LAKKOKAT, ÉS PRÓBÁLJA KI AZ ÚJRAGONDOLT FRANCIA MANIKŰRT.

A negative space design célja, hogy a natúr színű köröm különféle mintákkal, vonalakkal díszítve egyfajta térhatást érjen el. A matt körmök a fényes lakkokkal ellentétben nem ragyognak, mégis gyönyörűek – a cél a minimalizmus. Az újragondolt francia manikűrnél a lényeg a körmök semleges, neutrális összhatása, a köröm végén vonalakkal, csíkokkal, színekkel megbolondítva.

AMIT MEGSZOKOTT: naponta többször frissítésre szoruló alapozó
HOGYAN TURBÓZZA FEL? KÉSZÍTSEN SELFIE-KÉSZ SMINKET.

Használjon professzionális összetevőket tartalmazó, kamerakész sminket biztosító alapozókat, amelyektől a bőre egész nap hibátlan és ragyogó.

AMIT MEGSZOKOTT: kócos hatású haj kiegészítőkkel
HOGYAN TURBÓZZA FEL? JÖHET A LÓFAROK ÉS A KONTY.

A virágkoronák, fejdíszek ideje elmúlt – ami nyáron, a fesztiválokon, tengerparton még menő volt, ma már inkább ciki. Jól teszi, ha a póthajat is elfelejti. Fogja össze egyszerű copfba a haját, vagy készítsen izgalmas kontyokat akár hétköznapra is. De a legfontosabb: gyógyítsa meg a száraz, töredezett hajvégeket kényeztető pakolásokkal, tápláló szérumokkal. Használjon hajfényt, hogy a haja szuper fényes és jól kezelhető legyen.

AMIT MEGSZOKOTT: pamut hajgumik
HOGYAN TURBÓZZA FEL? HAJPÁNTOK ÉS SZATÉNSZALAGOK HASZNÁLATÁVAL

Persze javában él a nosztalgia a ’90-es évek divatja iránt, de a hajgumiknak akkor is menniük kell! Szerencsére ebben a szezonban van bőven választási lehetőség: sok-sok hajszalag és bőrkiegészítő között választhat. A dúsító samponok, lakkok és permetek, a haj textúráját javító hajápolók segítenek megelőzni, hogy a különféle kiegészítők kicsússzanak a hajból.

Ezek is érdekelhetnek

Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.

Ajánlataink