Nem találja az igazit, pedig minden társkeresőn regisztrált már? Ne aggódjon, a hiba valószínűleg nem az ön készülékében van, sokkal inkább a nem jól megszerkesztett profil az oka a sikertelenségnek. Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat és segítünk, hogy könnyebben bevonzza a szerelmet.

Tippek társkereséshez

Lehetséges hiba: TÖKÉLETES A FOTÓJA

Felejtse el a facetune-alkalmazást! Tekintse a fotóját egy lehetőségnek, hogy megmutassa, jól érzi magát a bőrében. A fényképének a valódi arcát kell tükröznie, nem ajánlott semmiféle varázslat, trükközés. Gondolja meg: ön is az igazi arcát szeretné látni a potenciális pasijelölteknek, miért lennének ezzel a férfiak másként?

Tipp: A fotó ne legyen régi. A legjobb, ha az elmúlt 6 hónapban készült képek közül választ. Ne csak az arcát mutassa a kamerának. Nem nyerő az elmosódott fénykép, a hatalmas napszemüveg, a fél arcát elfedő kalap.

Lehetséges hiba: MEREVEN RAGASZKODIK EGY TÍPUSHOZ

Lehet, hogy kislánykora óta egy magas, fekete hajú, kék szemű férfira vár, de ettől még ne azt jelölje be, hogy csak 190 centi fölöttiektől fogad üzenetet. Szakemberek szerint ezzel több száz olyan embert utasít el, akivel egyébként tökéletesen megértenék egymást. Ne ragaszkodjon hát szigorúan az álmaihoz, élvezze inkább, hogy sokféle típust megnézhet.

Tipp: A közös értékek fontosságát hangsúlyozza, de ezekhez viszont ragaszkodjon!

Lehetséges hiba: TÚLSÁGOSAN ŐSZINTE

Pontosan tudja, hogy milyen és ezt nem fél megmutatni a bemutatkozó szövegben. Ez dicséretes, de egy kicsit ijesztő egy olyan ember számára, aki még nem ismeri jól. Nem kell az összes gyengeségét, bizonytalanságát megosztania mindenkivel. Bár fontos, hogy hiteles legyen és ne hazudjon, de az emberi gyarlóságairól majd később, egy mélyebb és intimebb beszélgetés során valljon.

Tipp: Hallgasson a nagyon személyes dolgairól, például a betegségeiről, a bonyolult és zavaros múltjáról. Ezeket a dolgokat csak akkor kell megosztania magáról, ha már „komolyabbá” válik az ismerkedés.

Lehetséges hiba: NEM ÍR A HOBBIJÁRÓL

A hobbi gazdagítja az életet, fontos része a személyiségének. Ha van valami, amiért lelkesedik, ami kikapcsolja és feltölti, ne féljen megosztani azokkal, akikkel meg szeretne ismerkedni. A hobbiját ugyanis a későbbiekben sem tudja letagadni, ebben nem érdemes zsákbamacskát árulni.

Tipp: Ha nincs hobbija, semmi probléma. Sorolja fel azokat a dolgokat, amelyek érdeklik önt – ez már sok közös pontot jelenthet az ismerkedéskor. Közben bátran próbáljon ki új dolgokat, csatlakozzon különböző csoportokhoz (tanuljon táncot, nyelvet stb.).

Lehetséges hiba: EGY ÜVEG BOR TÁRSASÁGÁBAN KÉSZÍTETTE EL A PROFILJÁT

Előfordulhat, hogy kellett egy kis „segítség” ahhoz, hogy regisztráljon egy társkeresőn és a bemutatkozó szavak sem jöttek könnyen. De sajnos sokakra az alkohol – egy bizonyos mennyiség után – nincs túl jó hatással, és előfordul, hogy olyat is leír, amit nem kellett volna.

Tipp: Az adatlapját nyugodt körülmények között töltse ki, és ha lehet, kérje meg a legjobb barátját, barátnőjét, hogy olvassa el.

Lehetséges hiba: NEM OLVASTA EL A BEMUTATKOZÓ SZÖVEGET, MIELŐTT NYILVÁNOSSÁ TETTE

Nem csak a barátnője, de még ön sem olvasta át az irományát? Komoly hiba. Az első benyomás nagyon fontos: ha a szövegben sok a nyelvtani vagy helyesírási hiba, az bizonyos értelemben minősíti önt.

Tipp: Használjon helyesírás-ellenőrzőt. Ha nincs, aki elolvassa, amit írt, olvassa fel magának hangosan.

Lehetséges hiba: KÖZHELYEKET HASZNÁL

A klisék használata gyakran utal a kreativitás és az eredetiség hiányára. Legyen eredeti, és fogalmazza meg a saját gondolatait a saját szavaival.

Tipp: Nem kell elcsépelt Paulo Coelho-idézetekkel teletűzdelni a bemutatkozó szövegét, és a közmondások helye sem azon a felületen van.

Ezek is érdekelhetnek

Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?

Ajánlataink