Válás után nem könnyű új kapcsolatot kialakítani, de ha nyitott szívvel jár, előbb-utóbb megjelenik valaki az életében, akivel szívesen megismerkedne közelebbről is. Az első randevú – csakúgy, mint tizenévesen – rengeteg izgalmat tartogat. jó tanácsok, hogy igazán kellemes legyen a találkozó.

Újra a ringben

Ne sürgesse az időt!

Várja meg a megfelelő embert, csak azért ne horgonyozzon le egy férfi mellett, mert attól fél, hogy örökre egyedül marad. rengeteg szabad férfi keresi a szerelmet, higgye el, valahol köztük van az, akivel leélheti az életét. Ahhoz azonban, hogy megtalálja az igazit, sok-sok randevút kell „túlélnie”.

Figyeljen a dátumra!

Csak akkor mondjon igent a találkozóra, ha fizikailag és mentálisan is felkészült arra, hogy hódítson. Győződjön meg arról, hogy a nagy napon nincsen más fontos, halaszthatatlan teendője, határidős munkája. Egész napos rohangálás, idegeskedés után kizárt, hogy összeszedett és sziporkázó lesz a randin.

Legyen nyugodt!

A randevú előtt menjen el egy masszázsra vagy vegyen otthon egy forró fürdőt, olvasson, esetleg nézze meg a kedvenc vígjátékát. Jógázzon, meditáljon, csendesítse le a lelkét a szokott módszerekkel, hogy megnyugodjon és megszabaduljon a felgyülemlett feszültségtől. Képzelje el magát a randevún nyugodtan, mosolyogva és koncentráljon arra, hogy mindketten jól fogják érezni magukat.

Törekedjen a biztonságra!

Próbáljon megtudni minél több információt a férfiról, akivel találkozni fog. Nem árt, ha tudja a telefonszámát, azt, hogy milyen típusú autója van, hol lakik. ezeket az infókat ossza meg egy megbízható barátjával és mondja el azt is, hol fognak találkozni. Ne aggódjon, senki sem gondolja azt, hogy ön paranoiás, ez pusztán a biztonságról szól. Nézzen szembe a tényekkel: sok őrült rohangászik a világban. Gondoljon a menekülésre előfordulhat, hogy már a randi első perceiben kiderül, semmi sem lesz a kapcsolatból. Kérje meg egy barátját, családtagját, hogy egy óra után hívják fel önt. Ha szükséges, így udvariasan, de határozottan el tudja hagyni a helyszínt és nem kell magyarázkodnia sem.

Figyeljen az öltözködésre!

A ruhát, amit viselni szeretne a randin, válassza ki jó előre. Törekedjen arra, hogy olyan szettet válasszon, amely kényelmes, amelyben jól érzi magát. Teljesen felesleges a stílusától eltérő ruhát viselnie, csak feszélyezve érzi majd magát és a pokolba kívánja az egész találkozót.

Legyen nyitott!

Tekintse úgy a randit, mint egy izgalmas, szórakoztató élményt, ahol lehetősége adódik, hogy megismerjen egy új városrészt, éttermet, cukrászdát – függetlenül attól, hogy lesz-e kapcsolat a találkozásból.

Tudjon hallgatni!

Mindenki szereti, ha figyelnek rá és érdeklődve hallgatják. ráadásul, amíg a partnere beszél, lehetősége van arra, hogy mélyeket lélegezzen és lenyugodjon, lazítson. Ha jól tud hallgatni, azon sem kell aggódnia, hogy teli szájjal kell beszélnie. Még ha ideges is, arra ügyeljen, hogy tartsa a szemkontaktust, bólogasson és iktasson be rövid, egyszerű felkiáltásokat – így a partnere látja, hogy figyel rá.

Legyen őszinte!

Ne hazudjon a testsúlyáról, a születési évéről vagy arról, hogy mit és mennyit sportol. Legyen őszinte, fantasztikus, elbűvölő, intelligens – azaz legyen önmaga. Nem lehet tudni, hogy az első randevút követi-e még több, és ön sem szeretné, ha a partnere hazudna magáról.

Ne beszéljen az exről!

Az első randi nem arra való, hogy lelki szemetesládának használja a partnerét, akinek a múlt összes sérelmét el lehet mesélni. Nem feltétlenül az őszinteség jele az sem, ha beavatja a szerelmi életébe. Exekről tárgyilagosan, részletek nélkül és nagyon-nagyon röviden beszéljen.

Tervezze meg a beszélgetést!

Ha szeretne minél többet megtudni a partneréről és közben ellenőrzés alatt tartani a beszélgetést, tervezze meg, miket fog kérdezni. „Ha egy szuperhős lehetnél, melyik lennél?” – kérdezheti, de faggathatja a kedvenc ételéről, a hobbijáról – ezek segítenek, hogy kiderüljön, mennyire szellemes, játékos a férfi és milyen az ízlése.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink