Hozzávalók 1 adaghoz:
- 2 evőkanál mandula liszt
- 2 evőkanál kókusz liszt
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1/2 teáskanál őrölt fahéj
- 1 teáskanál Zero Calories édesítő
- 1 tojás
- 1 teáskanál reszelt narancshéj
- 1 evőkanál kókusz zsír
- 1 evőkanál apróra vágott 85%-os étcsokoládé
- 2 evőkanál kókusztej
Elkészítés:
1. Egy kis hőálló/mikrózható tálban keverd össze a száraz hozzávalókat: a liszteket, a szódabikarbónát és az édesítőt.
2. Add hozzá a tojást, a narancshéjat, a kókuszzsírt és a kókusztejet. Keverd egységes masszává az egészet.
3. Végül halmozd a tetejére a felaprított csokoládét
4. 170 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt készre sül!
TIPP: Ha mikrohullámú sütőben készíted, akkor a 3. pont előtt tedd a mikróba 30 másodpercre, majd ezután keverd el benne a csokoládét és tedd vissza 40-60 másodpercre.
Ez is érdekelhet: