Milliókat hódított meg ez a tökéletes nassolnivaló, nem véletlenül! Nemcsak finom, hanem még egészséges is: a szénhidrát miatt sem kell aggódnod, így bátran eheted a diétád alatt. Ráadásul elkészíteni is végtelenül egyszerű.
Hozzávalók:
- 2 fej brokkoli, apróra vágva (legjobb zöldségaprítóban)
- 1 csésze sárgarépa, lereszelve
- 3 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 2 evőkanál diétás liszt
- 3 tojás
- 1 mk tengeri só, őrölt bors
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
2. Keverd össze az összes hozzávalót.
3. Sütőpapírral bélelt tepsibe 1-1 evőkanálnyi kupacot helyezz a masszából.
4. Mehet a sütőbe! 20 percig süsd a roppancsokat így, majd fordítsd át mindegyik darabot, és süsd további 10 percig, míg aranybarna és ropogós lesz.
5. Tálalás előtt további reszelt parmezánnal hintsd meg, és már ropogtathatod is!