Úgy állítottuk össze, hogy aki nem diétázik, az sem fog panaszkodni, hogy nem olyan finom, mint a cukorral készült, ha nem szólsz, észre sem veszi majd senki, mert olyan varázslatos az íze.
HOZZÁVALÓK:
- 3 marék mandula
- 1 marék kesudió
- 6 ek kókuszreszelék
- 1 ek diétás cukor
- 1 csip vanília őrlemény
- 3 ek kókusztejszin
- 1 ek agavé szirup
Elkészítés
1. A magokat megőröljük aprítóban, majd a kókuszreszeléket is hozzákeverjük és tovább dolgozunk a géppel.
2. Egy műanyag edénybe a finomra darált magokhoz keverjük a porcukrot és a vanília őrleményt, majd a kókusztejszínt és a szirupot vagy a mézet is hozzáadjuk. Kézzel alaposan átgyúrjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.
3. Nedves kézzel golyókat formázunk a masszából, a közepébe mandulát dugunk, végül kókuszban meghempergetjük.