Itt az idő arra, hogy ismét aktívak legyünk, és felvegyük a harcot az úszógumi ellen. Ne adjunk lehetőséget a bennünk rejlő kisördögnek. Praktikus tippekkel, trükkökkel pl. szaktanácsadással elérhetjük a kívánt alakot, és ismét jól érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Vágjunk bele az orvosi diétába szakember segítségével!

 

Fotó: premiumdiet.hu

A teljes csomag számít

Ha szeretnénk kihasználni a fogyás hosszú távú előnyeit, akkor kerüljük el a rövid távú és egyoldalú diétákat, úgy, mint gyümölcslé böjt, káposztaleves diéta vagy étkezések törlése. Nem csak egyoldalú étkezéshez vezetnek, de a testet energiatakarékos üzemmódba teszik, így kezdetben a kilók olvadnak, viszont annál gyorsabban vissza is lehet szedni. Kombináljuk a különböző életmódbéli ajánlásokat, váljon a mindennapi élet szerves részévé, és hosszú távon is örülhetünk a sikernek. Együnk kiegyensúlyozottan és sokoldalúan, mozogjunk rendszeresen, de szánjunk időt a pihenésre a mindennapi életben, ez a legjobb módja az alakmegőrzésnek.

Fotó: premiumdiet.hu

 

7 hasznos tipp

  1. A fogyás típusa határozza meg a sikert. A rövid távú elgondolások, mint pl. az, hogy lemondunk étkezésekről, nem hoznak fenntartható sikereket. A cél az izomtömeg megtartása és a zsírraktárak kiürítése. A legjobb választás ehhez az orvosi diéta program keretein belül elérhető speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek.
  2. Tartsa be a 3 étkezés elvét – ne legyenek köztes étkezések. Reggeli, ebéd, vacsora elfogyasztása nyugalomban az asztalnál elfogyasztva, nem sietve. A köztes étkezések blokkolják a zsírégetést és felesleges energia bevitelnek számítanak.
  3. A fehérje a telítettségérzés fő tényezője, és az izomzatunk fő építőköve. A fehérje mindhárom étkezésnek fő komponense kell, hogy legyen. Étkezésenként nagyjából 30 gramm fehérjének kell lennie. Például 4 tojás vagy 140 gramm marhafilé vagy 150 gramm hal.
  4. Együnk sokoldalúan és színesen. A fogyáshoz, és a hosszú távú sikerek megtartásához a mediterrán étkezés a legalkalmasabb a Flexi-szénhidrát piramis alapján. A piramis megmutatja, hogy milyen színesen és változatosan össze tudjuk állítani az étrendünket. Sok friss zöldséggel és a kiváló minőségű fehérjével nem csak nagyon finom, hanem sokrétű variációs és kombinációs lehetőségek vannak.
  5. A mozgás legyen a mindennapok része – főként a súlymegtartás szempontjából. A mozgással nem csak energiát fogyasztunk, hanem izomzatot is építünk. Javíthatja a jólétünket, a szív- és érrendszerrel is jót tehet.
  6. Szakértői tanácsadás. A Premium Diet tanácsadók segítségével könnyebben vehetjük az akadályokat, a megfelelő tanácsokkal és előírásokkal hosszú távon meg tudjuk tartani az elért súlyt.
  7. Az orvosi diéta ideje alatt elegendő folyadékbevitel fontos, de kalóriamentes legyen! Az édesített illetve alkoholos italokat kerüljük, vagy kizárólag az étkezések mellé igyuk. Ne hagyjuk figyelmen kívül az italokkal bevitt kalóriát. Az üdítőitalok extra kalóriákat tartalmaznak, igazi hizlaló faktorok. Nem csupán kalóriát szállítanak, de gyümölcscukrot, azaz fruktózt is, ami blokkolja a zsírégetést és a fogyást. Emellett serkenti az étvágyat, ami a későbbi étkezések során éhséghez és felesleges extra kalóriamennyiséghez vezethet. A legjobb választás a kalóriamentes ásványvíz, és a cukrozatlan gyógynövény tea. Tipp: kiegészíthetjük gyömbérrel, citrommal, mentával, lime-mal, uborkával is, hogy változatosabb legyen.

(x)

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.