Oldal kiválasztása
Azt mondja, változtatni csak önmagunkért érdemes, másoknak ne akarjunk megfelelni. Radics Gigi rengeteget fogyott az elmúlt években, a finom ételekről nem akar lemondani, boldog és jól érzi magát a bőrében. A nap pozitív gondolatait tőle hoztuk el!

Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi

Bámulatos fest a róla készült legfrissebb képeken Radics Gigi. Az X-Faktor egykori mentora, jelenleg Horvátországban nyaral, legalábbis erről árulkodnak a posztjai. Talán csak kevesen emlékeznek már rá, hogy a Megasztárban feltűnt énekesnő, gyerekként duci volt. A fogyás útján az indította el, hogy szeretett volna színpadra állni. Énekesnőként pedig szerette volna jól érezni magát a bőrében. Erről korábban az RTL egyik műsorában beszélt. „Próbálok úgy odafigyelni a táplálkozásra, hogy közben azért jókat is ehessek. Reggelinél kifejezetten szükségem van a szénhidrátra. A legfontosabbnak azt tartom, hogy mindenki elfogadja önmagát”- mondta.

View this post on Instagram

📸 @rt.tamas

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Gigi arról is beszélt, hogy milyen gúnyneveket aggattak rá korábban. Hívták dömpernek és hordónak is, de őt ezt soha nem érdekelte. „Legbelül én rendben voltam magammal akkor, és most is…Édesapámnak a véleményére nagyon adok, akkor is, ha azt mondja talán le kellene még fogyni 1-2 kilót”- folytatta Radics Gigi, aki tökéletesen megfogalmazta az életmódváltás lényegét egy korábbi posztjában, még 3 éve. „Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van!
Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye! Szóval a lényeg, hogy azok lehetünk akik akarunk csak tenni kell érte és ne mások miatt,hanem önmagunk miatt!”

View this post on Instagram

📸 @rt.tamas

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Mihalik Enikő fürdőruhás képeit csak csodálni lehet

Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka – fotó

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.