Oldal kiválasztása
Azt mondja, változtatni csak önmagunkért érdemes, másoknak ne akarjunk megfelelni. Radics Gigi rengeteget fogyott az elmúlt években, a finom ételekről nem akar lemondani, boldog és jól érzi magát a bőrében. A nap pozitív gondolatait tőle hoztuk el!

Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi

Bámulatos fest a róla készült legfrissebb képeken Radics Gigi. Az X-Faktor egykori mentora, jelenleg Horvátországban nyaral, legalábbis erről árulkodnak a posztjai. Talán csak kevesen emlékeznek már rá, hogy a Megasztárban feltűnt énekesnő, gyerekként duci volt. A fogyás útján az indította el, hogy szeretett volna színpadra állni. Énekesnőként pedig szerette volna jól érezni magát a bőrében. Erről korábban az RTL egyik műsorában beszélt. „Próbálok úgy odafigyelni a táplálkozásra, hogy közben azért jókat is ehessek. Reggelinél kifejezetten szükségem van a szénhidrátra. A legfontosabbnak azt tartom, hogy mindenki elfogadja önmagát”- mondta.

View this post on Instagram

📸 @rt.tamas

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Gigi arról is beszélt, hogy milyen gúnyneveket aggattak rá korábban. Hívták dömpernek és hordónak is, de őt ezt soha nem érdekelte. „Legbelül én rendben voltam magammal akkor, és most is…Édesapámnak a véleményére nagyon adok, akkor is, ha azt mondja talán le kellene még fogyni 1-2 kilót”- folytatta Radics Gigi, aki tökéletesen megfogalmazta az életmódváltás lényegét egy korábbi posztjában, még 3 éve. „Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van!
Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye! Szóval a lényeg, hogy azok lehetünk akik akarunk csak tenni kell érte és ne mások miatt,hanem önmagunk miatt!”

View this post on Instagram

📸 @rt.tamas

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Mihalik Enikő fürdőruhás képeit csak csodálni lehet

Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka – fotó

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.