Mindig kíváncsian figyeljük, mivel tartják magukat karban a hollywoodi sztárok. Egy részük imádja az újdonságokat, és ezt jól ki is használja a fitneszipar, újabb és újabb módszereket eszelnek ki az újdonságra hajtóknak. De – meglepő módon – kedvenceink egy része egészen hagyományos mozgásformákat is kedvel.

Hollywood mindig mozgásban van

A bicajosok

A hagyományos sportokat, így a kerékpározást részesíti előnyben például Teri Hatcher, Kate Hudson és Naomi Watts. Mindhárman szívesen és gyakran használják a kerékpárt a hétköznapokon is. Egy intenzív egyórás bicajozással egész komoly mennyiségű kalóriát el lehet égetni. Ha még van szerencsénk változatos terepen megtenni ezt, akkor a 60 perc alatt 600-700 kalóriától is megszabadulhatunk. E mellett a kerékpározás megerősíti az állóképességet, emeli a pulzusszámot, így égeti a testzsírt.

A természet szerelmesei

Jessica Biel, Amanda Seyfried és a Beverly Hills-háziasszony Brandi Glanville rajong a túrázásért. Nem véletlenül. Egyórás túrázással elégethetünk akár 400 kalóriát is, ez a fajta mozgás formálja a lábakat és a feneket. Persze senki nem egy órára megy hegyet mászni. Egy fél- vagy egész napos kirándulás dimbes-dombos terepen komoly állóképességet igényel. Amire többnyire akkor szoktunk ráébredni, amikor felkészületlenül, de annál nagyobb önbizalommal vágunk bele a hegymászásba a barátokkal.

A hóimádók

Vannak sztárok, akik síelni is szeretnek. Például Kate Hudson, Goldie Hawn és Heidi Klum rendszeres látogatója az amerikai síparadicsomnak, Aspennek. Egy délelőtt a sípályán, és az egész karácsonyi vacsora kövér izzadságcseppekké alakul. Növeli az állóképességet, a koncentrációt, és egyúttal testi, lelki, szellemi felfrissülést is nyújt ez a sport.

A gyepen sétálók

Mark Wahlberg, Catherine Zeta-Jones és Cameron Diaz is kedveli a golfozást. A golf szórakoztató sport, sok koncentrációt igényel, mégis megnyugtatja a lelket. Már ha sikerül egyszer-egyszer beletalálni azokba az apró lyukakba. Egy golfmeccs során hosszú kilométereket gyalogolnak a játékosok, igaz, ez kímélő mozgásfajta, de a pazar környezet és a jó levegő nagymértékben hozzájárul a tökéletes kikapcsolódás élményéhez.

A versenyző típusok

Akiben él a versenyszellem, és az elegáns, társasági sportokat szereti, az egy menő teniszklubba jár. Ezt teszi Jennifer Love Hewitt és Courtney Cox is. A játék rendkívül kemény, de szórakoztató is. Egy óra alatt 600 kalóriát simán el lehet égetni. A sok oldalirányú mozgással kombinált futás, a guggolások, az ütések sokoldalú képzettséget igényelnek, gyorsan és komolyan átalakítják a testet.

A jógázók

Hillary Clinton, Ellen DeGeneres, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston már az érettebb korosztályhoz tartoznak, így őket nem a futópályán találjuk meg, ők sokakkal együtt a jóga elkötelezett hívei. A jóga tónusban tartja az izmokat, szálkásít, segít megőrizni a rugalmasságot. A Bikram jógát követi Lady Gaga is, aki már egy jóval fiatalabb generációhoz tartozik, így még bírja a meleget.

Ezek is érdekelhetnek

Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.
Tavaszi gyümölcsdiéta, így érdemes belevágni!
Finomak, lédúsak és egészségesek... Használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen!
Felejtsd el a tésztát, így lesz tavasszal könnyebb a diéta!
Így még biztosan nem ettél káposztát! Töltsd meg mindenféle vitaminos finomsággal és tekerd fel úgy, mint egy burritot!

Ajánlataink