Úgy hívják az ifjú rekordert, hogy a „csecsen Schwarzenegger”.

Közel 5000 fekvőtámasszal rekorder lett a hatéves kisfiú

Rahim Kurayev csecsen kisfiú, alig hatéves és olyan rekordot döntött meg, amit sok felnőtt irigyel. A Daily Mail beszámolója szerint ráadásul rögtön két rekordot is megdöntött a „csecsen Schwarzeneggerként” emlegetett gyermek:

Két óra alatt 4183 fekvőtámaszt képes megcsinál, ami világrekord a korosztályában

Egyhuzamban 4618 fekvőtámaszt képes megcsinálni, ami szintén világrekord a korosztályában

A fekvőtámasz rekordokat az állami televízió kamerái is rögzítették, a gyerek novemberben is felállított egy rekordot (azt döntötte most meg), akkor egy értékes autót kapott ajándékba a Csecsen Köztársaság elnökétől. Egy 7 éves ukrán gyerek 2016-ban 4000 fekvőtámaszt csinált. Azonban mindkét gyerek esetében megjelentek azok a kommentek, melyek megkérdőjelezték, hogy mennyire voltak „szakszerűek” ezek a fekvőtámaszok.

Hozzászólások

Sütőben sült paradicsom télire
Ha sok paradicsomunk termett a kertben érdemes a következő receptet kipróbálni, mert pillanatok alatt isteni, fűszeres szószt készíthetünk belőle, ami rengeteg diétás étel alapja is lehet.
Mennyi étel kerülhet pontosan a tányérodra, ha fogyni szeretnél?
Belekezdhetünk bármilyen diétás módszerbe, kipróbálhatunk akár ezerféle étrendet is, ha nem tanuljuk meg, mennyire fontos a porciókontroll, egy sem lesz sikeres.
Kezdj el mozogni és így változik meg az egész életed
Elképesztő, milyen komoly hatással lehet az életedre, ha mozogni kezdesz! Összegyűjtöttük a leglátványosabb változásokat.
A megfelelő méretű melltartó fontossága
Talán egy nőnek sem mondok újdonságot azzal, hogy a megfelelő melltartó kiválasztása alapvető fontosságú.
Nem mozdul a mérleg nyelve? Mutatjuk, hol a hiba!
Bizony, néha hiába a koplalás, a megszállott és rendszeres edzés, a mérleg mégsem mozdul. Sokan ekkor adják fel. Pedig csak át kellene gondolni, valóban mindent helyesen tesz­el.
A cékla chips lett a diétázók őszi kedvence: így lesz szuper ropogós
Rozmaringgal fûszerezett nasi, amit képtelenség abbahagyni. Egészséges, egyszerûen elkészíthető, zamatos, ropogós őszi finomság.
Áll alatti kényes témák: többé nem öregít a toka
Sokszor hihetetlen erőkkel küzdünk a ráncok ellen, arcunk egy másik részéről, az állról azonban gyakran elfelejtkezünk. Pedig az itt megereszkedett bőr látványa ugyanúgy öregíti az arcot, mint egy csúnya szarkaláb.
Liszt- és cukormentes kókuszos piskóta
Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is! Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.