Az aktív életmód megfelelő higiéniát is követel. Nem mindegy, milyen kozmetikumokat használunk a tisztálkodás és az izzadság elleni védelem során. A MAKEUP webáruház szakértői összeállítottak egy listát a legjobb izzadásgátló dezodoroktól, amelyek hatékony védelmet nyújtanak edzés során is:

Milyen izzadásgátlót vigyek az edzőterembe?

Acqua Dell Elba Sport dezodor

Az Acqua Dell Elba márka dezodorja segít abban, hogy magabiztosan érezd magad minden helyzetben, még a legstresszesebb szituációkban is. A finom formula gyengéd ápolást biztosít, és gyorsan száradó hatással rendelkezik, amely elősegíti az azonnali felszívódást a bőrben. A termék kifinomult dallama fényűző illattal egészíti ki a Sport sorozatot, és minden bőrtípusra tökéletes. Nem tolakodó, felfrissít, tisztaság és lendület érzetet ad a nap folyamán.

A https://makeup.hu/categorys/24107/ linkre kattintva az összes felsorolt termék megtalálható egy helyen.

Eptaderm Epta DEO Cream krémes testdezodor

A legproduktívabb naphoz fontos minden élethelyzetben helytállónak lenni. Az izzadságszag elrontja a hangulatot, kényelmetlen érzést kelt, és csökkenti az önbizalmat. Az Eptaderm krémes testdezodorja hatékonyan véd a nedvesség felhalmozódása ellen azáltal, hogy szabályozza a túlzott izzadást és megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését – a tökéletes frissesség és a kényelem érdekében.

Clinique Skin Supplies For Men golyós izzadásgátló dezodor férfiaknak

A Clinique bemutatott egy új bőrápoló terméket az egész testre – ez a Skin Supplies For Men izzadásgátló roll-on. A mérsékelt mennyiségű alkohol fertőtlenítő hatással van a bőrre, a természetes összetevők fenntartják a bőr nedvességének egyensúlyát, szabályozzák az izzadást és megszüntetik a kellemetlen szagokat. A hatóanyagok nem okoznak allergiás reakciókat vagy irritációt. A terméket alaposan tesztelték a biztonsági és higiéniai szabványoknak való megfelelés szempontjából, és magas elismerést kapott.

Salt of the Earth Lavender & Vanilla Natural Deodorant Stick natúr dezodor stift

Irritációt, viszketést és kellemetlen érzést tapasztalsz az izzadásgátlók használata után? A Salt of the Earth natúr dezodor stiftje ezt nem teszi lehetővé, hiszen organikus formulája nem tartalmaz ásványi sókat! Az édes virágillat könnyedén eltünteti a szagokat, míg a természetes szódabikarbóna készítmény megakadályozza a kórokozó baktériumok és a nedves foltok megjelenését.

Nuxe Bio Organic Fresh Balm Deodorant

A verejtékszag elleni védekezésnek nemcsak hatékonynak, hanem biztonságosnak is kell lennie. Az egyedülálló vegán Nuxe Bio Organic kollekciót egy innovatív dezodor-balzsammal egészítették ki, amely növényi alapú, krémes textúrájú, amely a bőrre felhordva púderes felületet képez. Nagyon hatékony védelmet nyújt az izzadságszag ellen, ragadósság vagy fehér foltok nélkül.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink