Fogaink megfelelő állapota nem csak a szép mosolyhoz és így megjelenésünkhöz járul hozzá, hanem általános egészségünkre és komfortérzetünkre is hatással van, ezért különösen fontos, hogy megőrizzük azok egészségét.

Mit szólnál egy otthoni fogorvoshoz?

De tegyük a szívünkre kezünket: ugye sokszor csak rutinszerűen végezzük a mindennapos fogápolást különösebb körültekintés nélkül, és csak akkor kapunk észbe, ha már megtörtént a baj? Ilyenkor a kellemetlen fogfájás, esetleg ínyvérzés emlékezet minket rá: fogaink egészségét nem szabad magától értetődőnek venni! Ugye, milyen jól jönne egy fogorvos a fürdőszobában, aki megmondja, hogyan moss fogat helyesen?

Az új Oral-B iO™ mágneses fogkefének és a hozzátartozó applikációnak köszönhetően most nap mint nap visszajelzést kaphatsz arról, mennyire alapos a fogmosásod, ellenőrizheted és megtanulhatod, hogyan ápold körültekintően a fogaidat megelőzve ezzel a fájdalmas panaszokat. Mintha minden fogmosás alkalmával egy otthoni saját fogorvos biztosítaná számunkra a helyes szájápolást.

Mi az a mágneses fogkefe, és miben különbözik a szónikus fogkefétől?

Mindkét típus elektromos fogkefe, de működésük és felépítésük sokban eltér egymástól. A szónikus fogkefe 260 Hz vagy annál magasabb frekvenciájú hanghullámokat bocsájt ki, előre-hátra mozgást végez, illetve a hagyományos kézi fogkefékhez hasonlóan általában hosszúkás, téglalap alakú fejjel rendelkezik. Ezzel szemben a mágneses fogkefe az Oral-B által bevezetett kerek fogkefefejjel, és a fogkefesörték kíméletes mikrorezgéseivel és a fogkefefej oszcillációs-rotációs mozgásával kombinálva alaposan és kíméletesen tisztítja a fogakat.

Csúcstechnológia a szájápolásban

Idén az elektromos fogkefék első márkája, az Oral-B Magyarországon is elérhetővé tette legújabb fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét a hozzá tartozó mobilapplikációval. A termék példa nélküli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít.

Az Oral-B iOTM fogkefe egyedülálló mágneses meghajtóval az energiát közvetlenül a kerek kefefej egyes sörtéinek hegyére továbbítja, ami precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén egyenletes munkát végezve a fogakon. Az eredmény a minden eddiginél aprólékosabb fogápolás, amely különösen érvényesül az egyébként nagyon nehezen elérhető fogközökben és az ínnyel érintkező fognyaknál. A terméknek számos további innovatív funkciója van, mint az interaktív kijelző, az intelligens nyomásérzékelő, az elegáns mágneses töltő, az időzítő valamint az Oral-B applikáció.

Magabiztos, személyre szabott tisztítási élmény az Oral-B iO™ mágneses fogkefével:

  • 7 tisztítási móddal rendelkezik, amelyek közül az interaktív kijelző segítségével választhat
  • Szemelyre szabott, valós idejű tippeket kínál
  • Az intelligens nyomásérzékelő visszajelzést ad a fogakra gyakorolt nyomásról a fogíny megóvása érdekében
  • 60%-kal hatékonyabb az ínyproblémák csökkentésében, mint a szónikus fogkefe
  • A 3D-s fogfelület-feltérképező funkció, valamint a mesterséges intelligencia segítenek útmutatást nyújtani, hogy a szájüreg minden területét a legalaposabban tisztíthassa meg.
  • Az időzítővel méri a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási időt
  • Hosszú élettartamú akkumulátor
  • Az elegáns mágneses töltő mindössze pár óra alatt feltölti

Hozzászólások

Miért aludj többet?
Egy egészséges felnőttnek napi 7-9 óra alvásra van szüksége, ezzel szemben átlagosan 6 óra 40 percet alszunk a hétköznapokon, míg hétvégén átlagosan 7 órát. Ez meglehetősen kevés. A gyerekeknek – életkoruktól függően – ennél is több alvásidőre van szükségük, ők 11-18 órát is átszundíthatnak a napi 24 órából. Megfelelő alvásmennyiséggel boldogabbak, kipihentebbek, testileg, lelkileg erősebbek lehetünk – és a felesleges kilók is gyorsabban lemennek. 
Hihetetlen erősítő gyakorlat, te meg tudod csinálni?
Mintha a fizika összes törvényével menne szembe ez az edzés, mely lényegében az egész testet megdolgoztatja! Gyilkos! Rengeteg videót találhatsz róla a neten, de te vajon meg tudod csinálni?
Amikor agyunkra megy a diéta (szó szerint)!
Tévedés azt gondolni, hogy a szellemi hanyatlás csak a nagyszüleinket veszélyezteti. Az apró feledékenységek, a „jaj, nem jut eszembe” állapot már a harmincas éveink közepétől is jelentkezhet. De megfelelő táplálkozással és mozgással sokat tehetünk azért, hogy szellemileg is frissek maradjunk minden életkorba.
3 zseniális karfiolrecept, ha diétázol
Elképesztő lehetőségeket rejt a karfiol! Ez az egyszerű zöldség hihetetlenül sokféleképpen elkészíthető! Rosttartalma magas, szénhidrát viszont szinte nincs benne, így az egyik legjobb választás fogyókúrához!
Mit egyél, ha szeretnél több C-vitamint?
A C vitamin fokozza immunrendszerünk működését, ennek köszönhetően lerövidíti a meghűléses megbetegedések hosszát és enyhíti a tüneteket. Azonban a náthán kívül még számos esetben fejti ki jótékony hatását.
Milyen izzadásgátlót vigyek az edzőterembe?
Az aktív életmód megfelelő higiéniát is követel. Nem mindegy, milyen kozmetikumokat használunk a tisztálkodás és az izzadság elleni védelem során. A MAKEUP webáruház szakértői összeállítottak egy listát a legjobb izzadásgátló dezodoroktól, amelyek hatékony védelmet nyújtanak edzés során is:
Éhgyomorra kávét? Tilos vagy lehet? Itt az igazság!
Akad, aki addig semmihez nem kezd hozzá, amíg meg nem itta az első kávéját éhgyomorra. A kérdés csak az, hogy vajon ez egy egészségtelen szokás, amiről mihamarabb le kellene szokni, vagy nyugodtan megtehetjük?
Egy jó módszer, hogy 40 év felett is leolvadjon a hasi zsír
A kor előrehaladtával a súlyfeleslegtől egyre nehezebb megszabadulni. Különösen a has tájékán
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.