„Sok munkám van abban, hogy 60 évesen így nézek ki” – mondta a mindig őszinte és közvetlen Sarah yorki hercegné, II. Erzsébet egykori menye, aki október 15-én ünnepli 60. születésnapját. 

Minden szépészeti beavatkozásáról beszélt a szülinapos Sarah hercegné

Továbbra is azok a hírességek van többségben, akik bár legalább tíz évvel fiatalabbak a koruknál, ragaszkodnak hozzá az interjúkban, hogy bizony semmilyen szépészeti beavatkozáson nem estek át. Hozzájuk képest üdítő a yorki hercegnő szavait olvasni. A napokban adott egy interjút, amiben kiderült, hogy lánya, tavalyi esküvője előtt lézeres arckezelésen vett részt. „Bár, ha engem kérdeznek, akkor inkább a gyermek boldogságától ragyogott az arcom, nem a lézertől”- mondta a büszke anyuka, akinek másik lányának eljegyzését alig egy hónapja jelentették be.

Sarah a lengyel származású Dr Gabriela Mercik klinikáján szépül, és a DailyMail cikke szerint egy új, hatdimenziós lézeres, ultrahangos kezelésre jár. Emellett egy fiatalító arckezelésre is jár, ám inkább a rövidebb beavatkozásokat részesíti előnyben, mert az örökké pörgő hercegné képtelen sokáig egy helyben ülni. „Régen valóban használtam botox injekciót is, de az már a múlt. Alternatív megoldásukat keresünk, Gabriela pedig ebben igazán úttörő”- magyarázta Sarah, aki 1996-ban vált el András hercegtől. Szerinte a botox senkinek nem való, mert fagyossá teszi a tekintetet. „Impulzív nő vagyok. Az sem bánt, ha az arcom látszik, hogy mit érzek, vagy mit gondolok. A botox pedig ebben nem partner.

A hercegné bár ma is szívesen jár fogadásokra, és ahová belép, úgy tartják feldobja a hangulatot, az badarság lenne azt állítani, hogy pusztán a szépészeti beavatkozásokból, és a mulatozásból áll az élete. Több karitatív szervezet munkájában vesz részt, például a Teenage Cancer Trust védnöke, megalapította a Children in Crisis alapítványt, diszlexiás gyermekeket segítő egyesületeket támogat, ő a Not for Sale alapítvány nemzetközi nagykövete, amely az emberkereskedelem és a modern rabszolgaság ellen küzd. Egyik alapítója és védnöke is a Street Child nevű alapítványnak, mely iskolák felújításában vállal szerepet.

Tudta?

A 90-es években a hercegné a Weight Watchers International szóvivője és reklámarca lett, miután az ő segítségükkel szabadult meg a túlsúlyától.

kiemelt fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for IWC

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.
Tavaszi gyümölcsdiéta, így érdemes belevágni!
Finomak, lédúsak és egészségesek... Használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen!
Felejtsd el a tésztát, így lesz tavasszal könnyebb a diéta!
Így még biztosan nem ettél káposztát! Töltsd meg mindenféle vitaminos finomsággal és tekerd fel úgy, mint egy burritot!

Ajánlataink