Oldal kiválasztása
Január és február a díjátadókról szól az Egyesült Államokban. most hétvégén a Critics Choice díjátadója került megrendezésre. Nézzük a legmerészebb ruhákat!

Pazar villantások a Critics' Choice Díjátadón – Melyik ruha volt a legszebb?

Anne Hathaway alig néhány hete adott életet második gyermekének. A színésznő káprázatosan festett ebben az arany Versace estélyiben, ami elől, és hátul is kivágott volt.

Anne Hathaway

Anne Hathaway
Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Ilyen volt a ruha háta:

anne hathaway

Fotó: https://www.instagram.com/annehathaway/

Jennifer Lopez egy Georges Hobeika estélyit választott, a divattervező 2018-as őszi kollekciójából. Ami szemből igazán visszafogott, és elegáns volt, ám hátul ez a darab is látványos kivágással büszkélkedett!

jennifer lopez

Fotó: Steve Granitz/WireImage) /Getty Images

A 23 éves Zendaya igazán élénk színű Tom Ford szettben mutatta meg vékony alakját. A ruhához egy fukszia színű Louboutin magassarkút is beújított.

Zendaya

Fotó: Steve Granitz/WireImage/Getty images

Charlize Theron egy ezüst-fekete csíkos estélyit viselt, aminek nemcsak a nyakán volt hangsúlyos v kivágás, de a lábait is megvillanthatta benne.

 Charlize Theron

Fotó: https://www.instagram.com/charlizeafrica/?hl=hu

Kissé unalmas ruhát választott erre az estére Nicole Kidman. A fekete Armani estélyi egy 2019-es darab, ami a vállat engedi szabadon ragyogni!

Nicole Kidman

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Champagne Collet

SZAVAZÁS!

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.