Sok férfi nem a szavak embere. Sok még csak nem is az érzelmeké. Éppen ezért viszonylag nehezen jutnak el a megismerkedéstől ahhoz a pillanathoz, amikor őszintén vallanak érzelmeikről. Így a nőknek csak találgatások jutnak. mit mondott, hogyan mondta, ez mit jelenthet?

5 biztos jel, hogy a pasi szerelmes

Találgatások helyett inkább figyeljenek! Az apró jelekre, gesztusokra. Ezek sokkal hamarabb elárulják a pasit, mint az általa kimondott szavak. és ne nyomozgassanak a közösségi portálokon, ne kutakodjanak rejtett megjegyzések vagy fotók után, mert ezek azok a fórumok, ahol a férfi  a legutolsó sorban nyilvánul meg érzelmileg.

Íme, 5 biztató jel, amely arra utal, hogy a férfi  szerelmes. Vagy legalábbis az lesz.

1. Jel

Vicces üzeneteket küld

Mivel nem szeretne túl nyálas lenni, de szeretné, ha tudná a nő, hogy gondol rá és egészen apró dolgokról is eszébe jut. Például, ha a nőnek van macskája, akkor küld egy üzenetet, hogy „ma láttam egy macskát, amelyik olyan, mint a tiéd és eszembe jutottál”. Vagy: „nézegettem a moziműsort, és eszembe jutott, hogy jó lenne veled együtt elmajszolni egy zacskó pattogatott kukoricát”. Az ilyen hirtelen jövő, apró figyelmességek azt jelentik, hogy a gondolatai bizony igen sűrűn ön felé kanyarodnak.

2. Jel

Gyakran telefonál

A férfiak nem arról híresek, hogy hosszas baráti csevejt folytatnak. A legtöbbször munkaügyben, vészhelyzetben telefonálnak vagy villámgyorsan felcsörgetik az édesanyjukat vagy a legjobb barátjukat, hogy egyeztessék az esti sörözés időpontját. Ha ezenkívül telefont ragadnak, azt akkor teszik, ha hallani szeretnék valakinek a hangját. Márpedig ha az ön készüléke csörren meg, akkor a férfi az ön hangjára vágyott. Ez egyértelműen a heves érdeklődés jele.

3. Jel

Nem beszél állandóan másokkal telefonon

Ha a férfi  tiszteletben tartja a nőt, akkor nem veszi fel a telefont a jelenlétében és nem is küld SMS-eket másoknak. Vannak persze kivételek, amikor egy fontos hívást vár, de nem a nő jelenlétében csacsog az édesanyjával vagy a haverokkal. A férfi, akit érdekel egy nő, lenémítja a telefonját és arra figyel, amit a nő mond. Ha azonban hanyagul és fesztelenül telefonál, akár magára is hagyva önt, akkor meneküljön!

4. Jel

Tanácsot kér

Mit vegyek édesanyám szülinapjára? Mit írjak az üdvözlőkártyára? Milyen színű inget/pulóvert/ nyakkendőt vegyek fel? Ha a férfi  ilyen – számára bensőséges – kérdésekben tanácsot kér, az azt jelenti, hogy egyrészt ad a nő véleményére, másrészt tetszeni, imponálni szeretne neki. Jó jele ez annak is, hogy a férfi valamilyen szinten be is vonja a nőt a saját életébe, döntéseibe. Ez felér egy szerelmi vallomással.

5. Jel

Bemutatja a barátainak

Na, ha valami, ez biztos jele annak, hogy komolyan veszi önt. Ha egy férfi bemutatja a nőt a barátainak, akkor bevonja a társasági életébe és közszemlére bocsátja a kedvesét. A viselkedése is kevésbé hangos, vulgáris. Bevonja a kedvest a társalgásba, nem rekeszti ki, sőt. Ha figyelmes és előzékeny is, akkor biztosan komoly érzelmeket táplál, és komolyabb kapcsolatban gondolkodik. ennél már csak az a még komolyabb lépés, ha a szüleinek mutatja be, de azért az már egy másik szint.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink