Találkozhat a tánc és a saját testsúlyos, kemény edzés? A GrandUP a bizonyíték arra, hogy igen. Ráadásul, bár szenvedős, mégis nagyon élvezetes edzésmódszer született az elsőre furcsának tűnő házasságból. Vérpezsdítő, minden izmot átmozgató, hatékony edzés, amellyel bulihangulatban, gyorsan lehet látható eredményt elérni.

Élvezet a szenvedések között

Tánc és funkcionális edzés találkozása

Kardiós, időnként súlyzós, de mindig lendületes, pörgős edzésmódszer a GrandUP, amelyhez az aktuális zenei divat adja az ütemet. – a tánc leegyszerűsítve és pihenésképpen, a szenvedés utáni élvezetként szerepel benne – fogalmaz a megalkotója, Gyöngyösi Szilvia. Ebből következően nincs szükség előképzettségre, tehetségre, bőven elég, ha szeretjük, illetve, egyáltalán hajlandóak vagyunk érezni és követni a ritmust, aztán úgyis megszeretjük. Úgy kell ezt elképzelni, hogy például egy négyütemű fekvőtámaszból álló ötös sorozat levezetése egy kis riszálás – tehát nem megállás van pihenéskor, hanem könnyed mozgás. A sok erősítés között kifejezetten jólesik egy kis rázás. Az nem baj, ha sután sikerül utánozni a látott mozdulatot, az a lényeg, hogy merjük csinálni és élvezzük. Az egyszerű jobbra-balra lépésnél bonyolultabb elemekre nem is kell számítani, hibázni is lehet, az a fontos, hogy érezzük a zenét és elengedjük magunkat.

Brutáltól babáig

A GrandUP-ot a vendégek alakítják, lettek szintjei, fajtái. A Brutál egy súlyzós, kardiós edzésre hasonlít, a Crump keményebb, harciasabb stílusú, erősebb edzettségi szintet lehet vele elérni. Az utóbbiban kemény erősítő elemek, sportos sztriptíz, illetve harcművészeti mozgásformák keverednek. Van egy spártai edzéses vonala is, amelyben valóban az erő és a tánc keveredik. Kismamáknak, idősebbeknek és gyerekeknek, sőt babáknak is van edzés, tehát mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt.

Agresszív, izgalmas, szabad

Követhető mozgásforma, nincs benne folytonosság, tehát nem kell koreográfiát megjegyezni. Nagyon hatékony, 5-800 kalória ég el egy edzésen, a pulzusszám váltakozásának köszönhetően remek intervall edzés. Agresszív és izgalmas, ezáltal remekül levezeti a napi stresszt. A megalkotója a test diadalának is szokta nevezni, és azt mondja, a rövid idejű gyakorlatok és a gyakori tempóváltások miatt amellett, hogy egyáltalán nem unalmas, serkenti az anyagcserét, akár huszonnégy órán át is. Minden izmot átmozgat és rövid idő alatt látványosan át is formálja a testet. Energikussá, fiatalossá tesz, javítja a testtartást, a koordinációt és a ritmusérzéket, fejleszti a testtudatot, jó a keringési rendszernek, felszabadít, harmóniába kerül a test és a lélek. Nincs két egyforma óra, mindig tele van kihívással, fejlődéssel, követői imádják a határfeszegetős és a „csak azért is megcsinálom” érzést. Nem szenvedéssel, hanem szenvedéllyel jár az ilyen edzés. Serkenti a boldogsághormonok termelődését, de a csokival ellentétben nem hizlal, sőt! A bulis órák résztvevői azt szokták leginkább sajnálni, hogy az idő még náluk is gyorsabban fogy. Az órákra általában vegyes közönség; idősebbek, fiatalabbak, kezdők, haladók, profi táncosok, illetve kiváló kondícióval rendelkező sportemberek is járnak. Mindenki úgy mozog, ahogy tud, magához képest fejlődik, szégyenkezni semmiért nem kell. A résztvevők nem egymással foglalkoznak, mégis együtt mozdulnak, még a szívek is együtt lüktetnek, így nagyon jó csapatépítő sport.

Ezek is érdekelhetnek

Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.

Ajánlataink