Egy férfi és egy nő találkoznak. Szimpatikusak lesznek egymásnak, elkezdődik a szemezgetés, flörtölgetés. Megtörténik az első randevú, amelyet követ a második, esetleg a harmadik, majd még több. De vajon min múlik, hogy lesz-e a randik sorozatából rendes kapcsolat? Mit ronthatunk el mi nők, hogy aztán a férfi örökre kitörölje számunkat a mobiljából?

Game Over! Amin elbukhat egy kezdődő párkapcsolat

1.  Másik férfival flörtöl

Ez lehet női taktika. Úgy gondolja, ha flörtölget egy másik férfival reménybeli kedvese szeme láttára, ő majd féltékeny lesz, még inkább meg akarja szerezni magának. Ha látja, hogy más is érdeklődik ön iránt, talán nagyobb sebességfokozatra kapcsol a hódítás terén. Azonban ez a taktika visszafelé is elsülhet. A leendő kedves ugyanis ettől sértve érezheti magát. Elvégre, mihez kezdjen egy olyan nővel, aki már akkor kifelé tekintget egy kapcsolatból, amikor az még el sem kezdődött? Ha valakivel randevúzik, csak vele foglalkozzon. Ha úgy érzi, nem kap elég figyelmet, ne ilyen női taktikázással próbálja magára terelni a figyelmet, hanem nyíltan mondja meg a férfinak, többet vár tőle. Ha megoldják a problémát, jöhet a következő randevú, ha a zavaró tényező továbbra is fennáll, jöhet a következő pasi.

2. Anyáskodó

Megkérdezi, mosott-e kezet mosdólátogatás után. Leporolja a szöszt a kardigánjáról. Figyelmezteti, hogy vegyen sálat, mert hideg van odakinn. Nos, a férfiak többsége szereti, ha egy nő gondoskodó típus, de ha úgy viselkedik, mintha az anyja lenne, azt elég rosszul viselik. Meg kell találni a kellemes egyensúlyt az idegesítően anyáskodó és az észrevétlenül gondoskodó típus között. Nem kell nyakába kötni a sálat, elég, ha megjegyzi: Nagyon hideg van odakinn, drágám, nem lenne szükséged egy sálra? Az apró gesztusok, figyelmességek sokkal többet jelentenek, mint a rátelepedő magatartás.

3.  Nem érdeklődik a férfi világa iránt

Az egy dolog, hogy nem mutat érdeklődést a foci vagy valamilyen videojáték iránt, de igenis vegye a fáradságot, hogy meghallgassa a munkahelyi sztorijait, érdeklődjön a családja felől, érdekelje, mit csinál a szabadidejében. A férfiak szeretnek magukról beszélni, és szeretik, ha figyelmesen meghallgatják őket. A közömbösség, közönyösség, az érdeklődés teljes hiánya lelombozza, rosszkedvűvé teszi őket – és nemkülönben a randevút is. Az ilyen nőket többet nem hívják randira. Ha nagyon meg kell erőltetnie magát, hogy érdeklődést tanúsítson randevúpartnere irányában, akkor minél előbb kérjék a számlát és ne találkozzanak többet.

4.  Felhívja az édesanyját az első randiról

Tulajdonképpen nincs azzal semmi baj, ha ragaszkodik a családjához és rendszeresen beszél az édesanyjával. de azért van abban valami frusztráló, ha az első randin a mamával csicsergünk. Felhívni véletlenül se hívjuk, hogy beszámoljunk arról, merre és kivel vagyunk, bírjuk ki hazáig. Ha pedig a drága mama csörögne, jelezzük neki nagyon röviden, hogy az időpontnem alkalmas a csevejre, később visszahívjuk. Mással sem illik hosszasan csevegni egy randevún, nem baj, ha a leendőpartner nem érzi úgy, már az első pillanatban bekerült a családba.

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink