Zavarják a ráncok a szeme és a szája körül? Úgy látja, hogy az arcbőre megereszkedett? Egyre magasabb nyakú blúzt visel, takarja a dekoltázsát? Itt a forradalmian új, igazán hatékony megoldás!

SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNDÉK

A Fotona™ SP Dynamis kombinált, neodímium és erbium kettős lézerforrással rendelkező lézerkészüléket több  alkalommal is a világ legjobb orvosi lézerének választották. A különleges lézerberendezéssel elvégezhető esztétikai bőrgyógyászati beavatkozások eredménye összemérhető a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal.

A SMOOTH technológiájú lézeres kezelések újdonsága, hogy a beavatkozás nem okozza a bőrfelszín vagy a nyálkahártya sérülését. A kezelés során nincsen vérzés, hegképződés. A lézer a 3D és 4D arcfiatalító kezelések, a jóindulatú növedékek
eltávolítása, az éreredetű képletek eltávolítása, a rozácea lézeres kezelése, akne és aknés hegek lézeres kezelése, heg
és stria, valamint a körömgomba kezelése terén nyújt kiemelkedő eredményt.

A kettős lézerforrással végzett Fotona TightSculpting™ lézeres alakformálás és bőrfeszesítés forradalmian új kezelési eljárás, amely bármely testfelületen eredményesen alkalmazható. A lézer hiperthermikus hatásmechanizmusa kimagasló eredményt nyújtva csökkenti a zsírsejtek számát és újrastrukturálja, serkenti az új kollagénrostok keletkezését.

A kezelés első fázisában, a PIANO ® üzemmódú impulzusok alkalmazásával, a zsírsejtek anyagcseréjének serkentésével
mélyreható bőrfeszesítés és zsírszövetcsökkentés történik. A kezelés második fázisában a megereszkedett bőrfelszín korrekcióját SMOOTH® üzemmódú impulzusok alkalmazásával érjük el. A beavatkozás a kezelt testterületen a petyhüdtség
általános csökkenését és a rugalmasság fokozódását eredményezi.

Az egyre szélesebb körben ismertté váló 3D és 4D arcfiatalító kezelés három, illetve négy különböző lézeres esztétikai
kezelési mód egyedülálló kombinációja, amelyek összehangolt alkalmazásával a leghatékonyabban vehetjük fel a  küzdelmet az arcbőr öregedése ellen. Ez a non-invazív lézeres arcplasztika az arc külső felületét és szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. Időtálló arcfeszesítő hatás érhető el természetes módon.

A kezelés során jelentkező bőrpír néhány nap után elmúlik, a kezelés fájdalommentesnek mondható, érzéstelenítés sem szükséges. Ha az életkor változását észrevesszük az arcunkon, ha úgy érezzük, a krémek már nem elég hatékonyak, ha félünk a tűtől, ha a tökéletes megoldást keressük, és ha a legmagasabb szinten szeretnénk felvenni a versenyt az idő múlásával, akkor forduljunk bizalommal egy esztétikai, lézergyógyászati központhoz.

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink