„Sok munkám van abban, hogy 60 évesen így nézek ki” – mondta a mindig őszinte és közvetlen Sarah yorki hercegné, II. Erzsébet egykori menye, aki október 15-én ünnepli 60. születésnapját. 

Minden szépészeti beavatkozásáról beszélt a szülinapos Sarah hercegné

Továbbra is azok a hírességek van többségben, akik bár legalább tíz évvel fiatalabbak a koruknál, ragaszkodnak hozzá az interjúkban, hogy bizony semmilyen szépészeti beavatkozáson nem estek át. Hozzájuk képest üdítő a yorki hercegnő szavait olvasni. A napokban adott egy interjút, amiben kiderült, hogy lánya, tavalyi esküvője előtt lézeres arckezelésen vett részt. „Bár, ha engem kérdeznek, akkor inkább a gyermek boldogságától ragyogott az arcom, nem a lézertől”- mondta a büszke anyuka, akinek másik lányának eljegyzését alig egy hónapja jelentették be.

Sarah a lengyel származású Dr Gabriela Mercik klinikáján szépül, és a DailyMail cikke szerint egy új, hatdimenziós lézeres, ultrahangos kezelésre jár. Emellett egy fiatalító arckezelésre is jár, ám inkább a rövidebb beavatkozásokat részesíti előnyben, mert az örökké pörgő hercegné képtelen sokáig egy helyben ülni. „Régen valóban használtam botox injekciót is, de az már a múlt. Alternatív megoldásukat keresünk, Gabriela pedig ebben igazán úttörő”- magyarázta Sarah, aki 1996-ban vált el András hercegtől. Szerinte a botox senkinek nem való, mert fagyossá teszi a tekintetet. „Impulzív nő vagyok. Az sem bánt, ha az arcom látszik, hogy mit érzek, vagy mit gondolok. A botox pedig ebben nem partner.

A hercegné bár ma is szívesen jár fogadásokra, és ahová belép, úgy tartják feldobja a hangulatot, az badarság lenne azt állítani, hogy pusztán a szépészeti beavatkozásokból, és a mulatozásból áll az élete. Több karitatív szervezet munkájában vesz részt, például a Teenage Cancer Trust védnöke, megalapította a Children in Crisis alapítványt, diszlexiás gyermekeket segítő egyesületeket támogat, ő a Not for Sale alapítvány nemzetközi nagykövete, amely az emberkereskedelem és a modern rabszolgaság ellen küzd. Egyik alapítója és védnöke is a Street Child nevű alapítványnak, mely iskolák felújításában vállal szerepet.

Tudta?

A 90-es években a hercegné a Weight Watchers International szóvivője és reklámarca lett, miután az ő segítségükkel szabadult meg a túlsúlyától.

kiemelt fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for IWC

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink