Megjelent a Diéta és Fitnesz januári száma! Magazinunkat keresd az újságosoknál! Íme egy kis ízelítő a tartalomból!

Megjelent a Diéta és Fitnesz januári száma!

ÉTREND BÉRES ALEXANDRÁVAL – Az új esztendő a természetes megújulás vágyát is hozza. Az idő rohan, és nem tudhatjuk, mit tartogat számunkra a 2020-as év. Azt azonban eldönthetjük, hogy csak sodródunk, vagy tenni, fejlődni akarunk. Januárban az újdonságok legyenek főszerepben: az új ízek és az új elkészítési módok. Ehhez adunk most tippeket

ÉDES REGGELIK OKOSAN – Mindannyian szeretjük azokat a reggeliket, amelyek valójában desszertek: gofri tejszínhabbal, szirupos palacsinta… Nézzünk néhány egészséges alternatívát, ha édes napindítóra vágyunk.

IZOMERŐSÍTŐ GYÜMÖLCSÖK – Nemcsak a hús- és tejfélék, illetve a hüvelyes zöldségek alkalmasak rá, hogy megfelelő mennyiségű fehérjével lássák el szervezetünket. Sok gyümölcs is tartalmaz proteint, némelyik kifejezetten sokat

MINDENT A TENISZNEK RENDELTEM ALÁ – INTERJÚ BABOS TÍMEÁVAL – Sokszor „kénytelen” pizzával ünnepelni, szereti a pizsinapot. A 2019-es évet a világranglista 90. helyén záró, legjobb magyar teniszezőnő azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc pályája és milyen verseny előtti rituáléi vannak.

KÉNYES HAZUGSÁGOK – Füllentett már a szexuális életéről a barátainak? És a kedvesének? Ne aggódjon, ha nem volt őszinte, ezzel nincs egyedül. Míg egyes hazugságok ártalmatlanok, másoknak akár komoly következményei is lehetnek. Lássuk, miről füllentenek a nők leggyakrabban.

HOZD MAGAD FORMÁBA! – Az ünnepek után szükség van egy kis pörgésre, le kell adni a felszedett kilókat. Hozza magát formába velünk egy teljes testet átmozgató, otthon vagy akár edzőteremben is bevethető gyakorlatsorral.

Diéta és Fitnesz január

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink