Hogyan készülj fel a hidegebb őszi időszakra? Miként lehet megküzdeni az otthonról hozott negatív életmódszokásokkal? Valóban csodaszer a kollagén? Többek között erről is olvashatsz a legfrissebb Diéta és Fitnesz magazinban.

Megjelent a Diéta és Fitnesz legújabb lapszáma!

ÍZELÍTŐ A TARTALOMBÓL!

A Diéta és Fitnesz címlapján Tücsi!

  • Szépségkirálynőként ismertük meg, ebből a szerepből azonban hamar kibújt: Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei előbb riporterként, majd műsorvezetőként bizonyított. Másfél éve kislánya, Nara körül forog az élete. Nemrég pedig főzőtudásáról adott számot a Love Bistro gasztrorealityben.
  • Egérút vagy újrakezdés? Számtalan helyzettel szembesülhetsz te is életed folyamán, amikor kénytelen vagy váltani, változtatni. A B tervről a legtöbb embernek a pótcselekvés, a „futottak még” kategória jut elsőként eszébe. Nem sikerült az, amire eredetileg vágytál, ami az „igazi” cél volt, és ezért be kell érni a második választással. Pedig a B terv sokszor rengeteg kreativitást, rugalmasságot és alkalmazkodókészséget kíván! Erről beszélgetünk szakértőnkkel és érintettekkel.
  • Örülsz, hogy örökölted anyukád mosolyát, stílusérzékét? Széles csípőjét, lassú anyagcseréjét azonban nem irigyled? Mamád alakja és étkezési szokásai befolyásolhatják az életed. Megmutatjuk, hogyan küzdj meg a negatív hatásokkal!
  • Egy jó edzőnek elég egy pillantás a lábadra, és máris tudja, hogy milyen egészségügyi alapproblémákkal küzdesz. De az erős, jó kondícióban lévő láb azt is elárulja például rólad, hogy valószínűleg jó tüdőkapacitással rendelkezel, hiszen a szívtől távol lévő láb izmainak mozgatása rengeteg oxigént igényel, így erősen igénybe veszi a keringést. További hasznos érdekességek a magazinban!
  • Hamarosan beköszönt a hűvösebb idő, nem árt idejében felkészülni rá. Érdemes szelídebb gyógymódokkal kezdeni a kellemetlen tünetek kúrálását. Összeállításunkból megtudhatod, hogy melyik illóolaj mire képes.
  • Ragyogó, ránctalan bőr, fájdalommentes mozdulatok sport közben. Bizonyára te is sokat hallottál már a kollagén varázslatos hatásairól. De vajon valóban csodaszer? Olvasd el magazinunkban az erről szóló összeállítást!
  • A magyarok – állítólag – keveset szexelnek. Mondjuk a rendelkezésre álló kutatási adatok alapján inkább azt mondhatjuk: a középmezőnyben vagyunk. A szakértők szerint a nők hamarabb lemondanak a szexuális örömökről, mint a férfiak, sőt ezt olykor az élet természetes velejárójának tekintik. Tari Annamária pszichoanalitikussal beszélgettünk e témáról.
  • Tudtad, hogy a szépségipar az egyik legnagyobb környezetszennyező a világon? Szerencsére ma már rengeteg szuper minőségű alternatíva közül választhatsz, ha neked is fontos a környezeted megóvása.

 

A Diéta és Fitnesz legfrissebb lapszámát keresd az újságárusoknál vagy a digitalstand.hu/dietaesfitnesz.hu weboldalon. Ha pedig szeretnél előfizetni, ide kattintva tudhatod meg a részleteket.

Diéta és Fitnesz 2020 ősz címlap

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink