Valódi filmkészítési- és moziélményt ígérnek a legújabb Xiaomi-modellek.

Ossza meg élményeit az ábrázolható valóság kimagasló színvonalán!

A videogyártás gyakorlatilag minden fázisát támogatják a Xiaomi új okostelefonjai, melyek innovatív, 108 megapixeles kamerával ellátott platformot kínálnak felhasználóiknak. A vezető szoftveres alkotás és a professzionális kamerák mellett egyedülálló speciális effektek jellemzik a modellt. Míg telemakró objektív a lenyűgöző részletességgel rögzíthető világot ígéri, addig az Audio Zoom három, irányzott mikrofoncsoportjával teszi teljessé a mozgókép akusztikai élményét.

Teremtsen hamisítatlan moziélményt a hétköznap pillanataiból! – buzdítanak alkotásra az innovatív Xiaomi-modellek, ugyanis a gyártó 11T és 11T Pro készülékei olyan felhasználói élményt céloznak meg működésükkel, mely az okostelefonok piacán is kiemelkedő, hiszen a videók készítése és az mozgóképtartalmak megtekintése egyaránt a legmagasabb színvonalon valósítható meg.

A hatékony tartalomgyártás előfeltétele a hosszú üzemidő, és a gyors újratölthetőség, melyet a készülékek kiemelten támogatnak, hiszen a 11TPro alkalmas a 120W-os HyperCharge töltésre, amely mintegy 17 perc alatt feltölti a telefont, de a 11T a 67W-os turbótöltés során is bő félóra alatt fel tudja mutatni a 100%-os akkumulátorszintet. Egy feltöltött készülék folyamatos videó lejátszás mellett 7, telefonálás során 11, navigáció használatával 5, 1080p-s videófelvétel közben pedig 2 órás működést garantál. A kétcellás töltésű akkumulátor növeli továbbá az áramfelvételt és csökkenti a túlmelegedést is, ráadásul a gyártó által fejlesztett Mi-FC technológia meghosszabbítja a töltöttségi szintet, és lerövidíti ennek idejét, mely akár zord körülmények között, -10 ℃-on is megvalósul.

A HDR10+ funkció közel 1 milliárd – a rögzítéstől az AMOLED kijelzőn való megjelenítésig élénkebbnek és dinamikusabbnak tűnő – színnel rögzíti a világosabb és sötétebb részleteket is, ily módon tisztává és élethűvé téve a videókat, melyet akár 8K-ban is rögzíthetünk. A folyamatos képminőség mellett a 11T Pro kiemelkedő teljesítményt mutat a fényerő, a kontrasztarány, a színkalibráció és a felbontás terén is: kijelzője A+ minősítést ért el világ egyik legmegbízhatóbb kijelzőértékelő ügynöksége, a DisplayMate szigorú mércéjén.

Forrás: Xiaomi

A Dolby Vision® funkcióval ellátott modellek kijelzői korábban nem látott fényerőt, kontrasztot és színeket jelenítenek meg, ráadásul kiemelkedő hangzásélménnyel járulnak hozzá a Dolby Atmos által teljessé váló videós élményekhez is. A 11T Pro esetében a Harman Kardon hangzás különleges akusztikai élménnyel tetézi szolgáltatását: a dedikált sztereó eszköz ugyanis 360°-ban szórja a hangot.

A csúcskategóriás Qualcomm® Snapdragon™ 888 processzor a 11T Pro esetében kiemelkedő teljesítményt ígér, ugyanis az 5 nanométeres gyártási eljárással készült SoC-ban összesen nyolc processzormag dolgozik 1+3+4-es felállásban. A legnagyobb teljesítményt a Cortex-X1 adja, amely 2,84 GHz-en fut, valamint az egység egyetlen monolitikus IP-be tömöríti a skalár, vektoros és tensor gyorsítókat, amely kiemelkedő teljesítményt jelent működése valamennyi területén. A 11T központi feldolgozó egysége ezzel szemben a szintén kivételes kapacitást ígérő MediaTek Dimensity 1200-Ultra.

A teljes szöget bezáró környezeti fényérzékelőknek köszönhetően a Xiaomi-modellek kijelzőinek fényereje reagál a környezetüket érintő változásokra, így tulajdonosának mindig a lehető legjobb látványban lesz része, hiszen a telefonok automatikusan beállítják a színhőmérsékletet az adott körülményeknek megfelelően.

Forrás: Xiaomi

Készítésük mellett természetesen a filmnézéskor is magasra tette a mércét a Xiaomi: hangszóróival, pontosabb színeivel, széles tartományával és simább átmeneteivel a készülék kijelzője a valósághoz a lehető legközelebb álló árnyalatokat jeleníti meg, valódi mozis élményt kínálva ily módon felhasználóinak. A legtöbben azért járnak filmszínházakba, mert a legújabb mozgóképalkotásokat a lehető legjobb körülmények között szeretnék élvezni, a koronavírus által terhelt időszakban azonban sokan inkább otthonuk biztonságában szeretnék élvezni ezt a világot. Számukra jelenthetnek ideális platformot a Xiaomi új modelljei, hiszen ezek a készülékek mind vizuálisan, mind akusztikusan kiemelkedő élményt ígérnek, ráadásul a rendkívüli akció keretein belül az alkotásra és az egyedülálló filmfogyasztási élményre született Xiaomi 11T és Xiaomi 11T Pro most Mi Watch okosórával és fotóállvánnyal kapható hazánkban, ráadásul 6 hónap kijelző garancia jár hozzájuk 1 alkalommal, amennyiben ez év október 11. és december 9. között kerültek megvásárlásra.

További információ itt.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink