Mindössze napi pár perc kényeztetéssel, ráadásul méregdrága krémek használata nélkül is valóságos csodát tehetsz a bőröddel.

Fiatalító arcmasszázs 5 lépésben

Akár tíz évet is fiatalodhatsz, ha rendszeresen átmasszírozod néhány csepp aromaterápiás olajjal az bőrödet. Egy jó arcmasszázs maga a csoda!

Száraz bőrre

1 csepp narancs- és egy csepp rózsaolaj, 5 ml jojoba, és 5 ml mandula olajban elkeverve

Érzékeny bőrre

2 csepp kamilla- és 1 csepp levendulaolaj 10 ml mandulaolajba elkeverve

Zsíros bőrre

1 csepp citrom- és egy csepp bergamotolaj 10 ml szójaolajban elkeverve

1. lépés: Olajat fel!

Vegyél le minden ékszert, és 10 percre kapcsold ki a telefonod! Ezután tegyél egy kevés masszázsolajat a tenyeredbe, és várj egy kicsit, míg megmelegszik. Óvatosan érintsd meg az orcáidat, és lágyan egymás után háromszor hátrafelé simítva a kezeddel feszítsd meg a bőrt a füled felé.

2. lépés: A petyhüdt arc legyen a múlté

A mutató és a középső ujjad végével az állaktól kiindulva körkörös mozdulatokkal masszírozd át az orcád két oldalát egészen a halántékig. Mikor a halántékhoz érsz, nyomd meg erősebben a középső és gyűrűsujjal ezt a területet, hogy felold a benned lévő feszültséget. Végül az orrcimpa két sarkánál is körkörösen nyomkodd át a bőrt. Ismételd meg lassan háromszor!

3. lépés: Így lesz gyönyörű a tekintet

Ezzel az egyszerű mozdulattal enyhítheted a szem körüli ráncokat, fekete karikákat és duzzanatokat. A középső és gyűrűs ujjal enyhe nyomásokkal haladj végig a szemöldökön belülről kifelé. Ezután a szem körkörös izmait simítsd végig, majd ismét a szemöldök következik. Ismételd ötször.

4. lépés: A ránctalan homlokért

A mutató és a középső ujjadat mindkét kézzel, mint egy-egy ollót helyezd a homlokra, és óvatosan egyszerre mindkét kézzel a szemöldök felett simítsd a bőrt a halánték felé. Ezután az ujjaid végével körkörösen is masszírozd át a homlokot.

5. lépés: Tüntessük el a tokát

Kicsit billentsd oldalra a fejed és mindkét kézfejeddel felváltva erőteljesen masszírozd át az állkapocs alatti területet. Természetesen fontos, hogy a másik oldalon is megismételd a mozdulatsort. Ujjaiddal ezután mindkét oldalon nyomkodd végig erőteljesen a nyak és a váll közötti területet, hogy enyhítsd a nyakizmok feszültségét.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezért fogyott le Alexandra: "30 kiló plusszal nem tudnék a lányom után futni"
Amikor végre szíve alatt hordhatta várva-várt kisbabáját, Alexandra mindent megengedett magának. Aztán szembesült a kilók növekvő számával, így megtette élete első újévi fogadalmát, és azóta nem is tért le a fogyás útjáról.
Hiába sportolsz, nincs változás? Ez a 6 edzéshiba gátolhat a fejlődésben
Van néhány tipikus edzéshiba, amelybe szinte mindenki beleesik, legyen bár kezdő vagy haladó. Talán te is éppen egy ilyen baki miatt nem látod az áhított eredményt...
Villámgyors sminktrükkök a forróságra: ragyogj 2 perc alatt!
Elaludtál vagy rohansz valahova, netán egyáltalán nem szeretsz a sminkeléssel pepecselni? Akkor ezek a praktikák segítenek abban, hogy csupán két perc alatt friss és tökéletes legyen a külsőd!
 Fogyás három fázisban: diétázz dinnyével
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatunk!
Miért tökéletes a cukkini egy diétához?
Egy kis nyalánkságot készítenél belőle? Arra is van két nagyszerű receptünk!
10 óriási változás, ha rendszeresen úszol
Kiváló módja annak, hogy tegyünk az egészségünkért: egy óra úszás majdnem annyi kalóriát éget el, mint a futás, anélkül hogy bármilyen negatív hatással lenne a csontokra és az ízületekre.
15 kilót fogyott Brigi, mert rájött, hol nem szabad hibázni
Molnár Brigitta táncosnak készült, de egy sérülés miatt meghiúsult az álma. Miután abbahagyta a sportot, három hónap alatt 15 kilót hízott. Többek között a saját diétázós csalódásai miatt kezdett el táplálkozási tanácsadással foglalkozni.
A legjobb trükkök, hogy ráncmentes maradjon az arc
A szarkalábak, ráncok az öregedés természetes velejárói, hiszen a bőr a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, kollagéntermelése csökken. Néhány tipp, amelyek segítségével késleltethető a ráncok megjelenése.

Ajánlataink