Ha te is a az egészséges életmódra törekszel, rendszeresen mozogsz és tudatosan táplálkozol, akkor ezt mindig érdemes kiegészítened friss gyümölcslevek fogyasztásával is.

Ha nem mindegy, mit iszol: éljenek a friss gyümölcsök és zöldségek

Nincs annál jobb, mint sportolás után legurítani egy hidegen préselt gyümölcslevet az Urban Monkey kínálatából.

Miért nem mindegy a készítés?

Elgondolkodtál rajta valaha, hogy sok gyümölcslének miért van egy jellegzetes íze attól függetlenül, hogy milyen gyümölcsből készült? Azért, mert pasztörizáltak. Ezzelszemben a Magyarországon most bevezetésre kerülő Urban Monkey juice és smoothie termékek nem esnek át hőkezelésen. Így juthat el hozzád teljes egészében a gyümölcsök és zöldségek friss íze, valamint azok vitamin-, enzim-, antioxidáns- és mikrotápanyag-tartalma.

Ismerd meg az italt, amelyet akár minden nap megihatsz sportolás után

Fotó: Diéta és Fitnesz

Ezek az italok finom és természetes összetevőket tartalmaznak – benne a természet adta különleges ízekkel. Természetes gyümölcsökből és zöldségekből, néhány italnál egy csipetnyi fűszerrel teszik még izgalmasabbá a termékeiket. Semmi több! Urban Monkey frissítő gyümölcslevek és smoothiek nem esnek át hőkezelésen. Így jobban megőrzik a bennük található vitaminokat, enzimeket és más tápanyagokat. A HPP-nek, vagyis a nagynyomású technológiának köszönhetően gyümölcsleveket nagyon nagy 6000 Bar nyomásnak teszik ki – mintha 60km mélyre merülnénk az óceánban. Így elpuszttíják a kórokozókat, azonban megőrzik a fontos tápanyagokat. Ennek köszönhető, hogy ezek az italok tovább fogyaszthatók a frissen préselt italoknál.

A hidegen préselt gyümölcslevek és frissítő smoothie-k…

  • Természetes, válogatott gyümölcsökből és zöldségekből
  • Nagynyomású technológiával készülnek, így megőrzik a fontos tápanyagokat
  • Tartósítószer- és színezékmentesek
  • Hőkezeléstől mentesek
  • Nem koncentrátumból készülnek
  • 100%-ban újrahasznosítható PET palack csomagolással

A gyömbér shot mindent visz

Fotó: Urban Monkey

Ha úgy érzed, szükséged van a nap során egy kis plusz energiára, tarts néhány Urban Monkey gyömbér shot-ot a hűtőszekrényedben, hogy mindig kéznél legyen! A fűszeres gyömbér, a gyümölcsös alma és a frissítő citrom megcsiklandozzák ízlelőbimbóid és C-vitaminnal is feltöltenek. Ez az isteni ital egyszerre tisztít és gyógyít. A termékek jelenleg a kifli.hu -n kaphatók!

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink