A napot elindító reggeli a legfontosabb étkezés. igazán kár egy hosszú kávéval elintézni. A kakaós csigáról nem is beszélve. A sztárok is tudják, hogy az egészséges és tartalmas reggeli nemcsak jól indítja a napot, de nagy hatással van a napi kalóriabevitelre is. Itt az alkalom, hogy néhány ötletet ellessünk tőlük.

9 reggeli, amit érdemes ellesni a sztároktól

Justin Timberlake

A népszerű énekes kétszer is reggelizik. felkelés után lenmagos gofrit eszik mandulavajjal és rántottát. A reggeli edzés után pedig vagy egy másik tojást, vagy egy fehérjeturmixot fogyaszt.

Gwyneth Paltrow

A színésznő már második szakácskönyvét írta meg, ennek középpontjában az alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejmentes étkezés áll. Reggelire gyakran választ zöldségomlettet és füstölt vadlazacot, avokádót gluténmentes kenyérrel.

Khloe Kardashian

A valóságshow-sztár azt mesélte, hogy reggel gabonapelyhet eszik 2 százalékos tejjel, s egy csésze kávét iszik hozzá.

Shaquille O’Neal

Az egykori kosaras világsztár igazán szerény reggelikről mesél, nyilván a nap folyamán erősen pótolnia kell. Egyszer azt nyilatkozta, hogy reggelire egy tojásfehérjéből készült omlettet evett narancslével. Ami még meglepőbb: állítása szerint soha nem iszik kávét.

Ellen de Generes

A humorista-műsorvezető szintén vegán koszton él, még az esküvőjén is vegán menüt kapott a násznép. Ma már egy egész rovatot szentel a honlapján az egészséges életmódnak, és elolvashatjuk kedvenc vegán receptjeit is. A banános zabpehely-palacsinta ígéretesen hangzik!

Natalie Portman

A gyönyörű színésznő sem eszik semmiféle állati eredetű élelmiszert, és ő is vegán esküvőt tartott. Reggelire mandulatejes turmixot fogyaszt, növényi pástétomokkal készíti a gluténmentes szendvicset.

View this post on Instagram

Hard at work. #vegandimsum #shanghai

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Kelly Osbourne

Drámai fogyása után elmondta, hogy számára a jó reggeli kulcsfontosságú volt. Többnyire két tojásfehérjéből készített rántottát, esetleg zsírszegény sajtot vagy egy tálka gabonapelyhet evett alacsony zsírtartalmú tejjel.

Alicia Silverstone

A művésznő szintén a vegán irányzat híve, saját szakácskönyvvel is előrukkolt. Reggelire meleg köleskását szokott enni friss gyümölcsökkel.

Shenae Grimes

A fiatal színész-énekesnő is a tojásfehérjéből készült omlettre esküszik, de azért felturbózza friss gyümölcscsel és teljes kiőrlésű pirítóssal.

Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink