Oldal kiválasztása
Bikinis fotóval üzeni a többi nőnek Demi Lovato énekesnő, hogy mindenki félelem nélkül és büszkén fogadja el a testét, a narancsbőr ellenére is.

Demi Lovato ezzel a fotóval hirdeti, hogy fogadjuk el a testünket

A 27 éves énekesnő hétvégén egy leopárd mintás bikinit töltött fel a közösségi oldalára. A fotó még nyáron készült, amikor az énekes Bora Borán pihent. „Félelem nélkül mutatom meg a világnak, a rólam készült, teljesen szerkesztetlen képet. Igen, korábban a legtöbb hasonló fotót alaposan retusáltuk. De belefáradtam. Unom, hogy szégyellnem kellett a testemet, a narancsbőr, vagy a plusz kilók miatt. Utálom, amit korábban műveltünk a fotókkal, ez az igazság. Utáltam, hogy az emberek azt gondolták, hogy mennyire gyönyörű vagyok, de én igazából nem olyan vagyok”- mondta az énekesnő.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

„Ez az, amim van. Ilyen a testem. Azt akarom, hogy az életem mostantól a hitelességről szóljon. Nem fogok mások által elképzelt, ideált mutogatni, ha az nem fedi a valóságot”- folytatta Demi Lovato, aki mindig is őszintén beszélt azokról a problémákról, amelyekkel korábban harcolt, legyen szó az étkezési zavaráról, vagy a 2018-ban bekövetkezett, majdnem halálos túladagolásáról. Az őszi szezonban a tévénézők a Will és Grace sorozatban is láthatják, erről így beszélt. „Hetente négyszer edzem, de csak azért, hogy vékonyabb legyek a kamera előtt, többet nem játszom el azt a szülinapomon, hogy görögdinnyébe állítok gyertyákat és azt fújom el. Igazi tortát eszem, amiben van cukor, és van vaj is….Akárhogyan is, ez vagyok én. És szeretem magamat. És neked is szeretned kellene magad, úgy, ahogy vagy!”

10 évet fiatalodott a jégszaunától Lindsay Lohan – fotó

Megharcolt az előítéletekkel Gelencsér Tímea

Hozzászólások

Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
A dietetikus válaszol: minden, amit a purin diétáról tudni kell!
Kiknek javasolt a purin diéta? Mit kockáztatunk vele, ha olyan ételeket eszünk, amelyek kifejezetten tiltottak? A dietetikus válaszol!
A legjobb téli reggelik - receptek
Hétvégén, ha több időnk van, szívesen ülünk közösen az asztalhoz párunkkal, családunkkal, hogy elköltsünk egy kiadós, kellemes reggelit. Mivel hideg időben jobban igényli a szervezet a tápláló ételeket, az intenzívebb ízeket, esetleg a meleg ételeket, érdemes lenne a hétköznapokban is egy kicsit korábban kelni és időt hagyni egy vitaminban és tápanyagban gazdag, egészséges, ízletes téli reggelire.
240 kilóról fogyott le látványosan a sorozatszínész
240 kiló volt Ethan Suplee, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Alig lehet felismerni!
Hozd formába magad! Kar-, és vállformáló gyakorlatsor - lépésről lépésre
Hozd magad formába! Formáld, erősítsd a karod és a vállad a következő gyakorlatsorral, amit edzőnk állított össze!
Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Miért fáj a derekunk, ha köhögünk?
A köhögés néhány embernél felerősíti az egyébként is jelen lévő derékfájdalmat, másoknál csupán köhögéskor jelentkezik a kínzó érzés. De van e összefüggés a köhögés és a derékfájdalom között? A szakorvos válaszol! 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.