Oldal kiválasztása
Lehetsz, miért ne lehetnél? Hidd el nekünk, újságkészítőknek, hogy címlaplánynak lenni nem kiváltság, nem kellenek hozzá kapcsolatok és támogatók. Nem kell topmodellnek lenni, hiszen minél természetesebb valaki, annál szebb lesz a végeredmény. Új kampányunkkal pont arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a „címlaplánysághoz” nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.

Legyél te is címlaplány!

Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Mindenkinek megvannak a hétköznapi küzdelmei, legyen szó iskoláról, munkahelyről, párkapcsolatról vagy éppen azokról a fránya kilókról. De mit tesz ilyenkor egy igazi címlaplány? Felveszi a kesztyűt és bebizonyítja, hogy erős és minden problémát meg tud oldani. Mutasd meg magad te is és mondd el a történeted a többi nőnek – és persze a férfi olvasóknak is –, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz címlaplánynak, ha elmúltál 18 éves. Felső korhatár nincs, ehhez a csapatunk szigorúan ragaszkodott, sőt a jelentkezők fotóit sem tesszük közzé sem a lapban, sem az online felületeinken. Csak te vagy és mi, bizalmas, barátnői kapcsolatban!

 Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

 

Dönteni egy négytagú zsűri fog, melyben lapunkat Béres Alexandra képviseli. A három másik tag személye egyelőre legyen meglepetés – róluk novemberi lapszámunkban bővebben olvashattok majd. Annyit elárulunk, hogy mindhárman sikeres sportolók, akikért nők ezrei rajonganak. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvelni fogod őket!

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

A Diéta és Fitnesz szerkesztősége

Játékszabályzat

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.