Oldal kiválasztása
Lehetsz, miért ne lehetnél? Hidd el nekünk, újságkészítőknek, hogy címlaplánynak lenni nem kiváltság, nem kellenek hozzá kapcsolatok és támogatók. Nem kell topmodellnek lenni, hiszen minél természetesebb valaki, annál szebb lesz a végeredmény. Új kampányunkkal pont arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a „címlaplánysághoz” nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.

Legyél te is címlaplány!

Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Mindenkinek megvannak a hétköznapi küzdelmei, legyen szó iskoláról, munkahelyről, párkapcsolatról vagy éppen azokról a fránya kilókról. De mit tesz ilyenkor egy igazi címlaplány? Felveszi a kesztyűt és bebizonyítja, hogy erős és minden problémát meg tud oldani. Mutasd meg magad te is és mondd el a történeted a többi nőnek – és persze a férfi olvasóknak is –, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz címlaplánynak, ha elmúltál 18 éves. Felső korhatár nincs, ehhez a csapatunk szigorúan ragaszkodott, sőt a jelentkezők fotóit sem tesszük közzé sem a lapban, sem az online felületeinken. Csak te vagy és mi, bizalmas, barátnői kapcsolatban!

 Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

 

Dönteni egy négytagú zsűri fog, melyben lapunkat Béres Alexandra képviseli. A három másik tag személye egyelőre legyen meglepetés – róluk novemberi lapszámunkban bővebben olvashattok majd. Annyit elárulunk, hogy mindhárman sikeres sportolók, akikért nők ezrei rajonganak. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvelni fogod őket!

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

A Diéta és Fitnesz szerkesztősége

Játékszabályzat

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.