Oldal kiválasztása
Lehetsz, miért ne lehetnél? Hidd el nekünk, újságkészítőknek, hogy címlaplánynak lenni nem kiváltság, nem kellenek hozzá kapcsolatok és támogatók. Nem kell topmodellnek lenni, hiszen minél természetesebb valaki, annál szebb lesz a végeredmény. Új kampányunkkal pont arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a „címlaplánysághoz” nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.

Legyél te is címlaplány!

Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Mindenkinek megvannak a hétköznapi küzdelmei, legyen szó iskoláról, munkahelyről, párkapcsolatról vagy éppen azokról a fránya kilókról. De mit tesz ilyenkor egy igazi címlaplány? Felveszi a kesztyűt és bebizonyítja, hogy erős és minden problémát meg tud oldani. Mutasd meg magad te is és mondd el a történeted a többi nőnek – és persze a férfi olvasóknak is –, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz címlaplánynak, ha elmúltál 18 éves. Felső korhatár nincs, ehhez a csapatunk szigorúan ragaszkodott, sőt a jelentkezők fotóit sem tesszük közzé sem a lapban, sem az online felületeinken. Csak te vagy és mi, bizalmas, barátnői kapcsolatban!

 Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

 

Dönteni egy négytagú zsűri fog, melyben lapunkat Béres Alexandra képviseli. A három másik tag személye egyelőre legyen meglepetés – róluk novemberi lapszámunkban bővebben olvashattok majd. Annyit elárulunk, hogy mindhárman sikeres sportolók, akikért nők ezrei rajonganak. Biztosak vagyunk benne, hogy kedvelni fogod őket!

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

A Diéta és Fitnesz szerkesztősége

Játékszabályzat

 

Hozzászólások

Lépésről lépésre a karcsúságért: kezdjük az alapoknál
Az egészséges táplálkozás és az elegendő mozgás nemcsak a testet teszi formásabbá, hanem önbizalmat is ad. Íme, néhány jó tanács az életmódváltáshoz!
Ki mondta, hogy az alakkímélő ételek unalmasak? Főzzünk kreatívan!
Ne gondoljuk, hogy az egészséges vagy alakkímélő étrend íztelen, egysíkú ételeket jelent. Ízesítsünk ételeinket felesleges kalóriák nélkül!
Nyugodt alvás, sikeres fogyókúra – Ezeket az ételeket kerüld el este!
Ha nem megfelelő ételeket fogyasztunk este, azzal megzavarhatjuk az alvásunkat, ráadásul csomó fölösleges kalóriát viszünk be. Nézzük, milyen ételeket nem ajánlott fogyasztani ilyenkor!
10 tipp, hogy jól érezd magad a bőrödben
Érdemes bevetni néhány apró trükköt, amelyek segítenek magabiztosabbá válni.
Az illatok erejével: nemcsak frissítenek, de a fogyókúrában is segíthetnek
A mesés illatú olajok segítenek hogy frissebben, lelkesebben vágj bele a hétköznapokba. Plusz előny: bizonyos illatok állítólag az étvágyat is csökkentik!
Így kerüld el napközben a diétacsapdákat!
Szinte egész nap az íróasztalhoz vagy kötve, és gyakran engedsz a kalóriadús nassolnivalók csábításának? Adunk néhány tippet, hogy sikerüljön ellenállni.
A 12 leghatásosabb gyógynövény
A gyógynövényekkel történő orvoslás ismét virágkorát éli. Segítségével gyengéd módon, mellékhatások nélkül szüntethetők meg a panaszok!
Ennyi szénhidrátot, cukrot és zsírt egyél vacsorára, ha fogyni szeretnél!
Sokan, miután súlyfeleslegünk nagyobbik részét leadták, úgy gondolják, célegyenesbe értek. Ám sajnos, az utolsó kilók mindig makacsul ragaszkodhatnak az emberhez.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.