Oldal kiválasztása
A numerológiában nagyon sokféle időciklus-számítás áll a rendelkezésünkre, amivel meg tudjuk határozni hosszabb és rövidebb periódusainkat. Az alábbi fejezet rövid útmutatást ad azzal kapcsolatban, hogy a személyes évében milyen események várhatóak, mire számíthatunk, és mi az, amivel ajánlatos és érdemes foglalkoznunk életünk adott szakaszában.

Numerológia: Így számolja ki a személyes évét

A különböző ciklusok közül a legfontosabbak a Személyes Éveink, amelyek kiszámítása és ismertetése most következik.

A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges.
  • A születés hónapja.
  • A születés napja.
  • Az adott év naptári száma.

Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a következő év születés napjáig tart!

Amennyiben az adott naptári évben még nem volt születésnapunk, akkor az előző évet kell figyelembe venni!

Vegyünk egy példát. Számítsuk ki annak az egyénnek a Személyes Évét 2019-re, aki június 18-án született. Számára 2019. június 18-án kezdik a Személyes Éve, és 2019. június 17-ig tart. A számításhoz csak a születés hónapszáma és a születésnap száma, valamint az adott (naptári) év száma szükséges.

Tehát:

  • születés hónapja (június): 6.
  • Születésnapja: 18 = 1 + 8 = 9.
  • Naptári év: 2019 = 2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 3.

A számítás: 6 + 9 + 3 = 18 =9 a Személyes Év.

Kilenc számunk van, kilencféle Személyes Évet különböztetünk meg, amelyek rövid ismertetése most következik.

1-es számú Személyes Év

Mindenképpen ki kell használni az 1-es Év rezgését: új munkakört, új megbízást, nagyobb fizetést kaphatunk vagy egy jobb munkahelyet. Lehet kockáztatni. Ilyenkor a legjobb vállalkozást indítani vagy a meglévőt fejleszteni, bővíteni. Ha nincs költözés, aktuális a lakásfelújítás. Sok utazás és rengeteg lehetőség várható az élet minden területén, és természetesen egy komoly, hosszú távú párkapcsolat. Az 1-es számú Személyes Év mindig minőségi fejlődést hoz az életünkbe.

2-es számú Személyes Év

Ebben az évben segítőtársak nélkül már nem megy! Együtt kell működni, alkalmazkodni kell. Nem szabad túlköltekezni, és nem lehetünk nagyvonalúak. Anyagi rezgésű év, de csak aprólékos sziszifuszi munkával lehet előrejutni, akkor nem lesz sikertelen. Ez az év tele van nehézségekkel, emberi problémákkal, jól tesszük, ha néha a hátunk mögé is nézünk. El kell fogadni mindent, amivel találkozunk, ennek az évnek ez a tanító leckéje!

3-as számú Személyes Év

A hármas számú évnek nagyon jó a rezgése. Ebben az időszakban az egyén kisugárzása és hatékonysága a többszörösére nő. Most azt is elérhetjük, amit addig nem, különösen akkor, ha két évvel korábban az 1-es számú év lehetőségeit jól használtuk ki. Biztosan megtaláljuk a befolyásos barátainkat, akiknek a segítségére számíthatunk. Ez egy bulizós év. Rengeteg párkapcsolati kihívásra lehet számítani: költözés, utazás, eljegyzés, esküvő, és gyerek is születhet. Népszerűséget és sikert hoz.

4-es számú Személyes Év

Az egyik legnehezebb év a párkapcsolat, a munka és az anyagiak terén is, de nem sikertelen! Rengeteg erőfeszítést, nehézséget hoz, sok munkát is, és a szerencse nem segít. Monotónia, csend és rengeteg nehézség. Mindent precízen ki kell dolgozni, különösen a szerződéskötésekre kell odafigyelni! Ajánlatos biztosítást kötni az értékesebb vagyontárgyainkra, autónkra. Ez egy alapozó év, a befektetett munkának biztosan meglesz az eredménye.

5-ös számú Személyes Év

Az egyik legjobb indulatú, legjobb rezgésű év, viszont zűrzavaros. Nagyon gyorsan jönnek a lehetőségek, de nem lehet a dolgok mögé látni. Éppen ezért el kell engedni mindent, nem kell ragaszkodni semmihez, hosszú távú terveket ne készítsünk! Sok partnerkapcsolatot, új ismeretséget hoz ez az időszak, de nem marad rá idő, mert az embert elragadják az események. Költözés, új munkahely, hosszabb külföldi utazás is lehetséges. Az ötös számú év végén kimondottan pozitív eseményekre számíthatunk.

6-os számú Személyes Év

A családról, az érzelmekről, a barátságról, és a szerelemről szól. Felerősödnek a szexuális ösztöneink, ezért a 6-os számú évben kötött párkapcsolatok tartósabbak. Van egy veszélye is ennek az időszaknak: ha ebben az évben a párkapcsolatba bejön egy harmadik személy, azt komolyan kell venni. Ha nincs költözés, akkor a lakás- vagy házfelújítás aktuális. Jöhet esküvő, gyerek születhet, de betegség is lehet a családban.

7-es számú Személyes Év

Ez az év a félrevonulásnak, a szellemi elmélyedésnek az időszaka. Alkotói tevékenységre, tanulásra kiválóan alkalmas, a sors meg is adja rá a pénzt. Az önvizsgálat, a számvetés éve. Anyagilag lassú év, rengeteg zűrzavart és akadályt hoz. A tudatos áldozathozatalra kell késznek lennünk. Jó a fogyókúrára, böjtölésre. Üzletet lehet indítani, a következő évben jönnek az eredmények!

8-as számú Személyes Év

A karrier éve. Anyagilag a legjobb, a gyarapodás éve. A jót és a rosszat egyaránt aránytalanul hozza. Azt kapjuk, ami jár. Most kell, hogy legyen önbizalmunk, lehet kockáztatni. Ha rosszra használjuk a lehetőségeinket, hamar jön a bukás, pereskedhetünk, lehet baleset, kórház, operáció. A magánélet és a karrier ellentétesen működik, tehát el kell dönteni: karrier vagy párkapcsolat. Eljöhet a nagy szerelem!

9-es számú Személyes Év

Kiszámíthatatlan a rezgése, és anyagilag sem könnyű ez az év, érzelmileg sebes és viharos. Nagy érzelmi csalódásokat élhetünk meg, akire nincs szükségünk, kimutatja a foga fehérjét. Itt az idő, hogy megújítsuk a párkapcsolatunkat. A sors tiszta helyzetet teremt. Az élet minden területén a nagytakarítás ideje azért, hogy az 1-es számú évet tiszta lappal kezdhessük.

Self-coaching – út az önmegvalósításig

Válassza a boldogságot!

Hozzászólások

Diéta és Fitnesz a Facebook-on

6 hatásos arcpakolások nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
7 ötlet, hogy többet sportoljon az egész család
Ha a gyermek azt látja, hogy anyu és apu nem sportol, bizony felteszi a kérdést, akkor ő miért tenné? Mutassunk jó példát, szoktassuk rá az egész családot az aktív kikapcsolódásra.
Ez az egyetlen őszinte fotó, amit Kim Kardashian megosztott a testéről
Kim Kardashian patikamérlegen adagolja a tökéletesre szabott pózolást, de talán életében először egy igazán őszinte fotót sikerült megosztania, aminek még az üzenete is segíthet olyanoknak, akik hasonló tünetekkel harcolnak.
Hová menjünk hétvégén? – Programajánló
Visszatért a kánikula, így erre a júliusi hétvégére, csupa szabadtéri programot ajánlunk!
A 47 éves Sofia Vergara nem tud diétázni, de az alakja másról árulkodik
Azt mondja, hogy a mértékletesség a titka, de diétákat rendre elbukja. Mondja az alakján ez nem látszik.
5 otthon elvégezhető gyakorlat, ami gyilkolja a hasi zsírt
Öt szuper gyakorlat, amelynek segítségével elindulhatunk egy egészségesebb úton! A hasi zsír makacs, de nem legyőzhetetlen, és otthon is tehetünk ellene, ha napi 15-20 percig ezeket a gyakorlatokat végezzük!
Barna rizzsel a narancsbőr ellen? Igen!
Helytelen táplálkozás mellett akár tizenéves lányoknak is lehet narancsbőrös a combja, a feneke. A legjobb mód a megelőzés, de ha erről már lekéstünk, akkor is van lehetőség a bőr felületének javítására.
Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi
Azt mondja, változtatni csak önmagunkért érdemes, másoknak ne akarjunk megfelelni. Radics Gigi rengeteget fogyott az elmúlt években, a finom ételekről nem akar lemondani, boldog és jól érzi magát a bőrében.
Vízen lebegő piknikasztal hódít a neten
Akik inkább a vízben kártyáznának, uzsonnáznak, és hőségben eszükben sincs kimenni a vízből, azok imádni fogják ezt a lebegő piknikasztalt.
Habzsi-dőzsi: 7 mód, hogy ne hízzon a nyaralás alatt
Csapdák, amik miatt nyaralásról hazatérve képtelenek vagyunk begombolni a nadrágunkat.
Mihalik Enikő fürdőruhás képeit csak csodálni lehet
Egyszerűen imádjuk Mihalik Enikő friss, fürdőruhás képeit.
Mi az a poliol (cukoralkohol), és mit kell tudni róla?
Diéta, vagy betegség miatt, egyre többen törlik az étrendjükből a cukrot. A különböző helyettesítőkről sokat írtunk már, de melyek tartoznak a poliolok, vagyis a cukoralkoholok közé?
Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka - fotó
Cseke Katinka életében sok változás történt az elmúlt hetekben. Nemcsak a Jóban Rosszban sorozattól búcsúzott, hanem a túlsúlytól is.
Hitelesen! Táplálkozási tanácsok kismamáknak
Mikre kell odafigyelnünk a várandósság alatt, és hogyan válogassuk össze azt az étrendet, ami mind a mamának, mind a babának megfelel?
7 csodaszép zuhanyzó, ami alatt állandóan énekelnénk
Inspirálódjon ezekkel a csodás zuhanyzókkal!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.