Oldal kiválasztása
Szülei révén is vérében van a sport Mia Tindallnak. Bár nem hercegnő, vagy grófnő, ő is II. Erzsébet dédunokája, ráadásul ő a legsportosabb.

Ő II. Erzsébet legsportosabb dédunokája

Sokat hallunk Györgyről, Saroltáról, Lajosról és most már a kis Archie-ról, azonban II. Erzsébetnek rajtuk kívül még három négy dédunokája. Mindannyian a királynő egyetlen lányának, Anna hercegnőnek az unokái. Ők, ahogyan szüleik sem, nem örököltek semmilyen rangot, de ettől még időről időre hivatalosak a palotába az ünnepségekre. Mégis sokkal nyugalmasabb, hétköznapibb életet élhetnek, ellenben Vilmos herceg csemetéivel. Az egyik közülünk Mia Tindall, aki igazi örökmozgó.

Mia Tindall, sport. II. eRzsébet dédunoka

Már kétévesen lovagolni kezdett.
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Mia Tindall ötéves. Apja Mike Tindall egykori profi rögbijátékos, anyja pedig Zara Phillips, II. Erzsébet unokája, nem mellesleg olimpiai ezüstérmes lovastusázó. Mia a házaspár idősebbik gyermeke, aki a fagylaltnál csak egy valamit szeret jobban: sportolni! Anyjához hasonlóan imádja a lovakat, van saját pónija is. Alig volt kétéves, amikor az első lovaglóórákat vette. Imád trambulinparkba járni, és mindig a legvagányabb eszközöket akarja kipróbálni. „Mia igazi örökmozgó. Mindig a szabadban akar lenni, és mindig sportolni akar valamit. Igazi egyéniség, rettentő érdekes személyiséggel”- mondta róla az édesapja egy interjúban a Telegraph lapnak. A kislány gyakran elkíséri édesapját golfozni is, ám azt a papa annyira nem szeretné, ha rögbizni is szeretne. Bár szívós, erős és vagány kislánynak tartja Miát, félti őt a rögbitől.

Mia Tindall, II. Erzsébet dédunokája, sport, Mike Tindall

Mia gyakran elkíséri édesapját golfozni is

Erre a diétára esküszik, a Született feleségek 54 éves sztárja

Még az edzőterembe is lesifotósok zaklatták Diana hercegnőt

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.