Kemény fiúk e havi sztárjaink, akik mind megjárták az életmódváltás rögös útját. Persze a késő esti show-műsorokban elegáns könnyedséggel meséltek fogyásukról és mutatták meg (majdnem) tökéletes testüket. Úgy tettek, mintha semmi erőfeszítésbe nem került volna a diétájuk. Higgyük el nekik, mert olyan helyesek, hogy húsz kilókat ledobálni nem tart semeddig?

Érett pasik új köntösben

Jimmy Kimmel 5:2 diétája

Közel 15 kilót adott le a jelenleg legnépszerűbb amerikai showman. Azt mesélte, hogy két kemény napja volt a héten, a hétfő és a csütörtök, amikor csak 500 kalóriányi ételt evett. Elmondása szerint látott egy dokumentumfi lmet, amelyben egy 128 éves indiai ember azt mondta, hogy a hosszú élet titka az ételmegvonás. A Jimmy diétáját elemző szakértők szerint a sztár nem tett mást, mint visszaállította korai őseink életmódját. Tudniillik, az ősemberek sem ettek naponta háromszor, sőt voltak napok, amikor nemigen jutott étel a „konyhára”. Ilyen értelemben ez nem ostoba diéta, evolúciós szempontból teljesen rendben van. Bár a felesége szerint a showman sokszor volt morcos és nyűgös a fogyókúra alatt, az eredmény nagyon látványos lett.

John Goodman

A hatalmas termetű sztár 63 éves korára jutott el oda, hogy kilép a joviális nagypapaszerepekből, és megmutatja, lakozik benne egy sármos, érett férfi  is. Azt állítja, nem méri magát, fogalma sincs, mennyit adott le, de ránézésre is lement róla vagy 40-50 kiló, ami óriási teljesítmény. Azt mesélte, a titok csak annyi, hogy nem eszik ötpercenként. Korábban állandóan evett, ha üres volt a keze. Lassú tempóban kezdte az életmódváltást, fokozatosan változtatott. A mozgás elliptikus tréningezés volt kezdetben, többet nem vallott be. De határozottan állítja, hogy nem áll le, és még tovább folytatja a testformálást.

Zach Galifianakis

A 48 éves, szakálláról is ismert Zach is megelégelte, hogy legtöbbször a túlsúlyos haver szerepét osztják rá a rendezők, így vett egy nagy levegőt, és nekiállt megszabadulni felesleges kilóitól. Bevallotta, hogy első körben a piálást kellett abbahagynia, ugyanis imádta a vodkát sült kolbásszal. Aztán a sült kolbásznak is búcsút mondott, és ledobott olyan 25 kilót. A szakállát is rendbe szedette, és megszületett az új Zach. Jó csere volt!

Chris Pratt

Az év elején a mozikba került Utazók című film sztárja, a 37 éves Chris arról számolt be, hogy napi 3-4 óra piszok kemény munkájába van az átalakulás. Hat hónap alatt 25 kilót dobott le, és a testes fi úból menő, kockahasú pasi lett. Mivel rengeteget edzett, a személyi edzője megemelte a napi energiabevitelt 4000 kalóriára, és nagyon sok vizet itatott vele. Panaszkodott is viccesen Chris, hogy egész nap a mosdóba szaladgál. Az edzésprogramja egy élsportolóéhoz hasonlított, a legkeményebb sportokat űzte, futott, úszott, bokszolt és triatlonozott, hogy elérje jelenlegi formáját.

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink