A fürdőruhaszezonban, bikiniben szeretne jól mutatni, fesztelenül szeretne mászkálni a vízparton anélkül, hogy takargatná magát. Pedig nyártól strandtól függetlenül is jó lenne feszes popsival és lapos hassal élni az életünket. Szánjon rá négy hetet! Ennyi idő alatt a teljes testformáló programmal kilókat fogyhat, centiket karcsúsodhat!

TOTÁLIS testformálás!

Adja meg magát a totális átalakulásnak! Nem mindig lesz könnyű, lesznek pillanatok, amikor szeretné feladni. De az eredmények annyira gyorsan jönnek – ráadásul tartósak is maradnak –, hogy ezek kellő motivációt nyújtanak majd a folytatáshoz.

ANYAGCSERE-GYORSÍTÓ, ZSÍRÉGETŐ ÉTREND

Ahhoz, hogy zsírból fogyjunk és eközben izmot építsünk, egy nagyon átgondolt, pontosan és tudatosan összeállított étrendre lesz szükség. Az étrend legfontosabb feladata – azon túl, hogy vitaminban és ásványi anyagokban gazdag –, hogy gyorsítsa az anyagcserét, beindítsa a zsírégetési folyamatokat, ne engedje a beleket, emésztőszerveket ellustulni. Vagyis, az étrend által folyamatos zsírégetésre kódoljuk a testet. (A zsírégetés természetesen folyamatos, hiszen amíg a szervezet energiát használ fel a működéséhez, addig a zsírégetés is folyamatos. Célunk: felpörgetni ezt az alapjáratot.)

Ehhez néhány alapvető változást kell eszközölnünk a konyhánkban.

1. KERÜLJÖN LEHETŐSÉG SZERINT MINDENT, AMI TARTÓSÍTÓSZERREL, ÍZFOKOZÓVAL VAN DÚSÍTVA!

A mai világban ez szinte lehetetlen, mégis igyekezzünk megtenni minden tőlünk telhetőt. Kerüljük a felvágottakat, a félkész, a tasakos, zacskós ételeket, a kész szószokat, porleveseket. Kétségtelen, hogy a rohanó hétköznapokon ezek bizony nagy szolgálatot tehetnek, de most az egészség és a fogyás a cél. Ha mindezt kiiktatjuk az étrendünkből, rengeteg felesleges sótól és méreganyagtól kíméljük meg a szervezetünket. Ezen ételek ugyanis túl sok sót tartalmaznak, márpedig a só megköti a vizet, a lerakódott méreganyagok nehezen vagy egyáltalán nem tudnak távozni.

2. HETENTE KÉTSZER TARTSON HÚSMENTES NAPOT!

A sovány fehérjék bármilyen diétás módszerben kiválóan alkalmazhatók. Ettől függetlenül érdemes hetente egy-két húshagyó napot tartani, ezzel is könnyítve az emésztést. Ezeken a napokon fogyasszon még több folyadékot a megszokottnál.

3. ÉTKEZZEN NAPONTA 6 ALKALOMMAL!

6 kis étkezéssel folyamatos munkára foghatja az emésztőrendszerét és az anyagcseréjét. Így a zsírégetés mindig magas fordulatszámon pörög, olvadnak a zsírpárnák, elkerülheti a vércukorszint ingadozását és a farkaséhséget.

4. KERÜLJE A FINOMÍTOTT CUKROT!

Próbáljon 4 hétig lemondani az édességekről, süteményekről, cukros üdítőkről. A cukor hizlal, és kész.

5. FINOMÍTOTT, FEHÉR LISZTBŐL KÉSZÜLT ÉTELEIT CSERÉLJE TELJES KIŐRLÉSŰ TERMÉKEKRE.

Erre azért van szükség, mert a teljes kiőrlésű termékeknek magasabb a rost- és ásványianyag-tartalmuk. Lassabban szívódnak fel, hosszabb időre biztosítanak teltségérzetet, nem engedik veszélyesen ingadozni a vércukorszintet.

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink