Oldal kiválasztása
Néha valódi csodákat lehet kapni, pofátlanul olcsón az interneten, azonban vannak olyan filléres termékeket, amikkel nehéz mit kezdeni. Elmerültünk a net egyik legismertebb bazárában (Wish), és megnéztük, hogy milyen kütyüket kapunk sportoláshoz. A keretünk 1000 forint volt.

9 nagyon fura kütyü sportoláshoz 1000 forint alatt

120 forinttal drágább, mint a keretünk, de minden egyke gyerek álma lehet ez a gumikötél, amire rá lehet tenni a labdát, és haver nélkül is lehet vele focizni. Legalább annyira szomorú, mint amennyire menő.

foci, egyedül, labda

Fotó: Wish

Több szempontból is kellemesen megmosolyogtató ez a termék. Egyrészt nehéz elhinni, hogy nem egy retusált képről van szó, másrészt, ha ezzel a 757 forintos hasizom erősítővel mindenkinek ilyen kockája lenne, akkor elég gyönyörű emberek között élnénk.

has, hasizom, izom

Fotó: Wish

„Magic ball” néven találtuk ezt a 630 forintos csodát. Aki már megunta, hogy egyedül focizzon, az kipróbálhatja a fejre szerelhető labdát, amivel bokszolgatni tudunk. Ha tudunk…

bokszolás, kütyü, sport

Fotó: Wish

Igazából 285 forintért ez nem is tűnik olyan nagy furcsaságnak, mint a többi. A színek a nehézséget jelentik ennél az ujjerősítőnél.

ujj, erősító, sport

Fotó: Wish

A plankben az a jó, hogy nagyon fókuszál az ember a testére, az izmaira, és bizony a plank néha fáj. A kiskapukat, már ebben is elérhetőtévé teszik az embereknek, például ezzel a 770 forintos könyöktámasszal.

plank, könyök, támasz

Fotó: Wish

Gondolt már arra, hogy magára spricceljen abból a kulacsból, amiből iszik? Erre is lehetőség van ezzel a 6 decis, univerzális kulaccsal. Mondjuk 105 forinttal meghaladja az 1000 forintos keretet.

kulacs, sport

Fotó: Wish

Éjszakai futásra indulóknak, hiánypótló lehet a lámpával ellátott sapka.

sapka, világítás, futás

Fotó: Wish

A színek nem túl férfiasak, de az ár mindenképpen baráti. Hogy mennyire tartós a gumikötél, arról nem tudunk nyilatkozni, de 385 forintért megrendelhető.

színes, gumikötél

Fotó: Wish

Emberi úszóhártya is kapható már a neten. Ennek a segítségével olyan gyorsan úszhatunk, mint a béka. Legalábbis ezt állítják. Állítólag a megnövekedett megnövekedett ellenállásnak köszönhetően sokkal nagyobb hajtóerőt tudunk kiváltani. Már ingyenes verziót is találtunk belőle.

úszóhártya

Fotó: Wish

 

Edzés a puccban! Luxus edzőtermek szerte a világban

8 ébresztő higiéniai baki

 

Hozzászólások

Minek köszönhette gyönyörű alakját Grace Kelly?
Szakértők szerint szigorú, de nagyon egészséges étrendet követett Grace Kelly, aki valóságos megszállottja volt a kézápolásnak is.
40 tényleg hasznos trükk, amit minden sportolónak látnia kell
Érdemes megnézni őket, mert biztos talál köztük olyan trükköt, ami önnek is hasznos lesz.
Karácsonyig leadna pár kilót? Segítünk elérni a célját!
A karácsony sok családban a hatalmas evésekről, mesés ünnepi menükről szól. Miért akarunk hát éppen akkorra lefogyni?
A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást
Nikkel allergia! Jobb, ha nem csak az ékszerekre figyel!
Nikkel főként egyes ékszerekben, bizsukban található, ám Dr. Moric Krisztina allergológustól megtudtuk, hogy  bizonyos ételek is nagyobb mennyiségben tartalmazhatják. Fontos ismerni, hogy melyek ezek az élelmiszerek, mivel fogyasztásuk akkor is tüneteket okozhat, ha bőrünk nem érintkezik nikkel tartalmú tárggyal.
S. O. S. - Azonnali életmódváltás, hogy visszanyerje egészségét!
Ha az orvosa azonnali életmódváltást javasolt, akkor nincs idő várakozni! Az alábbi hat pontot vegye komolyan, és változtasson az életén! Tegye meg az egészsége érdekében!
Madaras Norbert: „Az a lényeg, hogy a nő magának akarjon megfelelni”
Te is ismersz olyan nőt, akit valósággal felőröl az állandó megfelelési kényszer? Esetleg egy vagy közülük? Pedig a férfiak szerint egy nő nem is tehetne rosszabbat magával, minthogy folyamatos külső elvárásoknak akar megfelelni.
Megnyílt az első "csendes" fodrászat
Önt is idegesíti, ha valaki folyamatosan beszél a fodrásznál? Jobban szeretné, ha csendben készülne el a frizurája?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.