Néha valódi csodákat lehet kapni, pofátlanul olcsón az interneten, azonban vannak olyan filléres termékeket, amikkel nehéz mit kezdeni. Elmerültünk a net egyik legismertebb bazárában (Wish), és megnéztük, hogy milyen kütyüket kapunk sportoláshoz. A keretünk 1000 forint volt.

9 nagyon fura kütyü sportoláshoz 1000 forint alatt

120 forinttal drágább, mint a keretünk, de minden egyke gyerek álma lehet ez a gumikötél, amire rá lehet tenni a labdát, és haver nélkül is lehet vele focizni. Legalább annyira szomorú, mint amennyire menő.

foci, egyedül, labda

Fotó: Wish

Több szempontból is kellemesen megmosolyogtató ez a termék. Egyrészt nehéz elhinni, hogy nem egy retusált képről van szó, másrészt, ha ezzel a 757 forintos hasizom erősítővel mindenkinek ilyen kockája lenne, akkor elég gyönyörű emberek között élnénk.

has, hasizom, izom

Fotó: Wish

„Magic ball” néven találtuk ezt a 630 forintos csodát. Aki már megunta, hogy egyedül focizzon, az kipróbálhatja a fejre szerelhető labdát, amivel bokszolgatni tudunk. Ha tudunk…

bokszolás, kütyü, sport

Fotó: Wish

Igazából 285 forintért ez nem is tűnik olyan nagy furcsaságnak, mint a többi. A színek a nehézséget jelentik ennél az ujjerősítőnél.

ujj, erősító, sport

Fotó: Wish

A plankben az a jó, hogy nagyon fókuszál az ember a testére, az izmaira, és bizony a plank néha fáj. A kiskapukat, már ebben is elérhetőtévé teszik az embereknek, például ezzel a 770 forintos könyöktámasszal.

plank, könyök, támasz

Fotó: Wish

Gondolt már arra, hogy magára spricceljen abból a kulacsból, amiből iszik? Erre is lehetőség van ezzel a 6 decis, univerzális kulaccsal. Mondjuk 105 forinttal meghaladja az 1000 forintos keretet.

kulacs, sport

Fotó: Wish

Éjszakai futásra indulóknak, hiánypótló lehet a lámpával ellátott sapka.

sapka, világítás, futás

Fotó: Wish

A színek nem túl férfiasak, de az ár mindenképpen baráti. Hogy mennyire tartós a gumikötél, arról nem tudunk nyilatkozni, de 385 forintért megrendelhető.

színes, gumikötél

Fotó: Wish

Emberi úszóhártya is kapható már a neten. Ennek a segítségével olyan gyorsan úszhatunk, mint a béka. Legalábbis ezt állítják. Állítólag a megnövekedett megnövekedett ellenállásnak köszönhetően sokkal nagyobb hajtóerőt tudunk kiváltani. Már ingyenes verziót is találtunk belőle.

úszóhártya

Fotó: Wish

 

Edzés a puccban! Luxus edzőtermek szerte a világban

8 ébresztő higiéniai baki

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink