Motivációt keresel az edzéshez? Akkor nézd meg ezt a 84 éves hölgyet, ahogyan fekvőtámaszokat nyom!

A 84 éves veterán nagyi fekvőtámaszból leckét adott a fiataloknak

A 84 éves Maggie DeSanti még ma is belefér abba az egyenruhába, amit a vietnámi háború alatt viselt, ahol egyébként a kórházban teljesített szolgálatot. Maggie végül ezredesként ment nyugdíjba, ám ma is rettentő aktív életet él, októberben például egy fekvőtámasz kihívásban vett részt. Az asszony körül hatalmas tömeg gyűlt össze, s mindannyian tapsolva szurkoltak neki.

84-year-old vet challenges TSA agent to pushup contest

84-year-old Lt Colonel Maggie DeSanti, who served as an Army nurse during the Vietnam War, proved age is just a number—after she challenged a TSA agent to a pushup contest. https://gma.abc/2Bm25iV

Közzétette: Good Morning America – 2019. október 18., péntek

Alakformálás gumikötéllel

Comberősítő gyakorlatok, otthoni edzésre

 

Hozzászólások

Sütőben sült paradicsom télire
Ha sok paradicsomunk termett a kertben érdemes a következő receptet kipróbálni, mert pillanatok alatt isteni, fűszeres szószt készíthetünk belőle, ami rengeteg diétás étel alapja is lehet.
Mennyi étel kerülhet pontosan a tányérodra, ha fogyni szeretnél?
Belekezdhetünk bármilyen diétás módszerbe, kipróbálhatunk akár ezerféle étrendet is, ha nem tanuljuk meg, mennyire fontos a porciókontroll, egy sem lesz sikeres.
Kezdj el mozogni és így változik meg az egész életed
Elképesztő, milyen komoly hatással lehet az életedre, ha mozogni kezdesz! Összegyűjtöttük a leglátványosabb változásokat.
A megfelelő méretű melltartó fontossága
Talán egy nőnek sem mondok újdonságot azzal, hogy a megfelelő melltartó kiválasztása alapvető fontosságú.
Nem mozdul a mérleg nyelve? Mutatjuk, hol a hiba!
Bizony, néha hiába a koplalás, a megszállott és rendszeres edzés, a mérleg mégsem mozdul. Sokan ekkor adják fel. Pedig csak át kellene gondolni, valóban mindent helyesen tesz­el.
A cékla chips lett a diétázók őszi kedvence: így lesz szuper ropogós
Rozmaringgal fûszerezett nasi, amit képtelenség abbahagyni. Egészséges, egyszerûen elkészíthető, zamatos, ropogós őszi finomság.
Áll alatti kényes témák: többé nem öregít a toka
Sokszor hihetetlen erőkkel küzdünk a ráncok ellen, arcunk egy másik részéről, az állról azonban gyakran elfelejtkezünk. Pedig az itt megereszkedett bőr látványa ugyanúgy öregíti az arcot, mint egy csúnya szarkaláb.
Liszt- és cukormentes kókuszos piskóta
Fél óra alatt az asztalra varázsolhatod ezt a remek diétás sütit! Nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz, ezért bátran fogyaszthatod akár este is! Lágy, levegős piskóta csupa egészséges alapanyagokkal is!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.