Motivációt keresel az edzéshez? Akkor nézd meg ezt a 84 éves hölgyet, ahogyan fekvőtámaszokat nyom!

A 84 éves veterán nagyi fekvőtámaszból leckét adott a fiataloknak

A 84 éves Maggie DeSanti még ma is belefér abba az egyenruhába, amit a vietnámi háború alatt viselt, ahol egyébként a kórházban teljesített szolgálatot. Maggie végül ezredesként ment nyugdíjba, ám ma is rettentő aktív életet él, októberben például egy fekvőtámasz kihívásban vett részt. Az asszony körül hatalmas tömeg gyűlt össze, s mindannyian tapsolva szurkoltak neki.

84-year-old vet challenges TSA agent to pushup contest

84-year-old Lt Colonel Maggie DeSanti, who served as an Army nurse during the Vietnam War, proved age is just a number—after she challenged a TSA agent to a pushup contest. https://gma.abc/2Bm25iV

Közzétette: Good Morning America – 2019. október 18., péntek

Alakformálás gumikötéllel

Comberősítő gyakorlatok, otthoni edzésre

 

Hozzászólások

Málnás brownie – A nap kedvenc egészséges desszertje
A brownie finom, a málna csodás, ha a kettőt összepárosítjuk, abból valami igazán fenséges édesség születhet.
Fájdalom sport közben – Ekkor kell orvoshoz fordulni!
A sport, az edzések, a versenyek óhatatlanul fájdalommal járnak – de különbséget kell tenni a „jó” és a „rossz” fájdalom között!
Házi granola kókusszal – A nap kedvenc egészséges desszertje
Érdemes a bolti, gyakran agyoncukrozott változat helyett otthon elkészíteni a granolát: tápláló, egészséges és nagyon finom reggeli!
„Fogyni akarok, de mikor csökkentem az ételadagokat, szédülni kezdek...”
Sok esetben azért nem tart ki a fogyni vágyó az új étrendje mellett, mert a drasztikus kalóriamegvonás miatt rossz lesz a közérzete. Kovács Judit dietetikus tanácsai segíthetnek elkerülni a problémát.
Színterápia: Hogy működik, miben segít?
Már az ókorban is hittek a színek és fények gyógyító erejében. A színterápiát napjainkban a modern orvostudomány is egyre többet használja!
Fahéjas csiga – A nap kedvenc egészséges desszertje
Hogyan készül az egészséges fahéjas csiga? A megoldás: kevesebb cukor, nulla vaj vagy margarin, lecserélt fehér liszt – és egy titkos hozzávaló.
Zöld teás tápiókapuding – A nap kedvenc egészséges desszertje
Szeretne kipróbálni egy egyszerűen elkészíthető, mégis különleges édességet? Kovács Judit dietetikus, szakács és Ujvári Szilvia glutén- és tejmentes receptjét ajánljuk!
Eke Angéla: „A futás nekem most egyfajta terápia is”
A színésznő két évvel ezelőtt nem előre megfontolt szándékkal váltott életmódot. Azóta kitanulta a vegetáriánus konyha rejtelmeit, amit kifejezetten élvezett, hiszen a főzés az egyik szenvedélye.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.