Egy szép dekoltázs nem csak a férfiak számára lehet szemet gyönyörködtető. Ha egy nő büszkén viselhet kivágott, mélyen dekoltált felsőket, az önbizalommal tölti el, magabiztosabb lesz a kiállása, hatással lesz a teljes viselkedésére. Vegyük gyorsan kezelésbe ezt a testrészünket, hiszen nyáron nem trendi a garbó!

Gyúrj a formás mellre!

A dekoltázson nem csak a mellkasi részt értjük. A szép dekoltázsnak része a váll, a felsőkar, a mellkas, sőt a két mell közötti rész is, magáról a mellről nem is beszélve. Ez utóbbiak formáját, nagyságát ugyan nem tudjuk nagymértékben befolyásolni, de ha az egész összképen javítunk, akkor bizony a mell is átesik egy kis optikai tuningon.

Ha ugyanis a mellet tartó izmokat kicsit erősítjük, gyúrunk picit vállra és hátra, tartásunk egyenesebb lesz, a tartóizmok is erősödnek, ezáltal pedig optikailag a mell állapota, tartása, formája is javulhat. Ehhez pedig komplex haditervre van szükség! Egy hónap alatt meseszép dekoltázst varázsolhat magának!

Szükség lesz természetesen némi súlyzós edzésre, napi szintű alapos bőrápolásra és egy kis változtatásra a táplálkozás terén. De mindezek együtt sem lesznek annyira megerőltetőek, hogy ne érje meg az elért eredmény!

Magyarországon mintegy 7000 nő betegszik meg évente mellrákban. A legfontosabb, hogy a mellrák ma már jó eséllyel gyógyítható, természetesen azzal a feltétellel, hogy időben diagnosztizálják a kórt. Ennek érdekében azonban nagyon fontos, hogy évente vegyünk részt azon a 20 perces szűrővizsgálaton, amelyen akár az életünk is múlhat. Az alábbi ennivalók nem csodaszerek, de rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a betegség kialakulásának az esélye.

TÁPLÁLÓ FESZESÍTÉS

Ezeket együk, ha valóban feszes mellet, sima dekoltázst szeretnénk:

Reggeli  tojás

Főzve, sütve, rántottának vagy lágy tojásként kiváló reggeli. Fehérjetartalmának köszönhetően kellemesen, hosszú időre telít, erősíti, táplálja az izmokat, vitamin- és ásványianyag-tartalma pedig belülről ápolja a bőrt.

Zsírszegény sajt  nassolni

A sajtok kalciumtartalma független a zsírtartalomtól. Kellemesen telít, laktat, fehérjetartalma biztosítja az izmok egészségét, kalciumtartalma a csontokért felel.

 Mandula  az  ebédhez

Szórjunk pirított mandulát a levesére, salátájára vagy a tésztájára. Aminosavakban igen gazdag, ízletesebbé teszi az ételt, ezenkívül magas fehérjetartalma segít az izmok építésében.

Vacsorára  pulyka

Magas fehérjetartalma kellemesen telít, nem kell majd korgó gyomorral ágyba bújni. Építi az izmokat, nyugtatóan hat az idegrendszerre. Párolt zöldségekkel ideális vacsora.

Edzés után sovány tej

1,5 deciliter sovány tej a testedzés után biztosítja az izmok regenerációját, épülését. Segítségével elkerülhető az izomláz, gyarapodhat az izomtömeg.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink