Oldal kiválasztása
Ezen a hétvégén is érdemes kimozdulni. Éjszakai futóversenyek, kalandos bringapark és úszóverseny várja a kicsiket és a nagyokat.

Három sportos program június harmadik hétvégéjére

Apák napja a Gyerekszigeten

Most vasárnap lesz apák napja, így a Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén őket (is) ünnepeljük: apák napi meglepetések készülhetnek több helyszínen is, szombaton pedig hatalmas, családi PomPom Party veszi kezdetét. A fellépők között lesz Szalók Ági, Kovácsovics Fruzsina. Ezen a hétvégén találkozhatnak a gyerekek Radványi Balázzsal és Varró Dániellel, de a legvagányabb gyerekek kipróbálhatják magukat a Rippel fivérek tanodájában is. A Bagjumpon a legbátrabbak – és a 140 centiméternél magasabb és 10 évnél idősebb – lurkók kipróbálhatják a szabadesés élményét, a Foci-Szigeten pedig a labdarúgás szerelmesei tesztelhetik, milyen lehet egy óriási csocsóasztal bábjaként focizni. Sokak kedvence, a Bringás Kalandpark is várja még a bringázni vágyó pajtásokat.

Magyar Úszás Napja

Pénteken és szombaton rendezik a Nyíltvízi Úszó Világkupát és Országos Bajnokságot Balatonfüreden.Az úszók a Révész-Halász szobroknál rajtolnak, a verseny jobbára a sétány előtt elterülő vízfelületen zajlik.

Debrecenbe kéne menni! Vagy Keszthelyre!

8. alkalommal rendezik meg Debrecenben az Éjszakai Futóversenyt, melyre idén június 15-én szombaton kerül sor. Az útvonalon minden egyes kilométert táblával jeleznek majd, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy zavartalanul működjön a verseny, rendőri felvezetést biztosítanak a szervezők. A jól láthatóság érdekében, minden versenyzőt arra kérnek, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával. A rajt és a cél helyszíne a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz.

Ha Debrecen túl messze van, de mégis szeretne éjszakai futóversenyen részt venni, akkor ajánljuk a keszthelyi versenyt, amit szintén június 15-én este tartanak meg. A naplementét végigfutva a csodálatos balatoni levegőben, 7 és 14 km-es távot is választhatnak az indulók.

A nyári ellenség! Így kerülhető el a lábgomba

Az összes ingyenes szabadstrand a Balatonon

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.