Ezen a hétvégén is érdemes kimozdulni. Éjszakai futóversenyek, kalandos bringapark és úszóverseny várja a kicsiket és a nagyokat.

Három sportos program június harmadik hétvégéjére

Apák napja a Gyerekszigeten

Most vasárnap lesz apák napja, így a Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén őket (is) ünnepeljük: apák napi meglepetések készülhetnek több helyszínen is, szombaton pedig hatalmas, családi PomPom Party veszi kezdetét. A fellépők között lesz Szalók Ági, Kovácsovics Fruzsina. Ezen a hétvégén találkozhatnak a gyerekek Radványi Balázzsal és Varró Dániellel, de a legvagányabb gyerekek kipróbálhatják magukat a Rippel fivérek tanodájában is. A Bagjumpon a legbátrabbak – és a 140 centiméternél magasabb és 10 évnél idősebb – lurkók kipróbálhatják a szabadesés élményét, a Foci-Szigeten pedig a labdarúgás szerelmesei tesztelhetik, milyen lehet egy óriási csocsóasztal bábjaként focizni. Sokak kedvence, a Bringás Kalandpark is várja még a bringázni vágyó pajtásokat.

Magyar Úszás Napja

Pénteken és szombaton rendezik a Nyíltvízi Úszó Világkupát és Országos Bajnokságot Balatonfüreden.Az úszók a Révész-Halász szobroknál rajtolnak, a verseny jobbára a sétány előtt elterülő vízfelületen zajlik.

Debrecenbe kéne menni! Vagy Keszthelyre!

8. alkalommal rendezik meg Debrecenben az Éjszakai Futóversenyt, melyre idén június 15-én szombaton kerül sor. Az útvonalon minden egyes kilométert táblával jeleznek majd, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy zavartalanul működjön a verseny, rendőri felvezetést biztosítanak a szervezők. A jól láthatóság érdekében, minden versenyzőt arra kérnek, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával. A rajt és a cél helyszíne a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz.

Ha Debrecen túl messze van, de mégis szeretne éjszakai futóversenyen részt venni, akkor ajánljuk a keszthelyi versenyt, amit szintén június 15-én este tartanak meg. A naplementét végigfutva a csodálatos balatoni levegőben, 7 és 14 km-es távot is választhatnak az indulók.

A nyári ellenség! Így kerülhető el a lábgomba

Az összes ingyenes szabadstrand a Balatonon

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink