Oldal kiválasztása
Elképesztően aktív életet él Sharon Mehalek, aki 11 unoka büszke nagymamája. Nem arról van szó, hogy a cuki nagyi nordic walking bottal tesz kisebb túrákat. A 67 éves Sharon kőkemény edzésekkel kigyúrta magát.

Ismerjétek meg a legsportosabb 67 éves nagymamát

Azonban a 67 éves nagymama nem elégedett meg azzal, hogy sikeres testépítő lett. Megtanult szörfözni, kickbox edzésekre jár és jóga, valamint HIIT oktatással is foglalkozik – írja a Metro. Ha ez nem lenne elég, nyert már kerékpárversenyt, és elkezdett snowboardozni is. Elmondása szerint, amikor még ő volt középiskolás, a lányoknak nem sok esélyt adtak arra, hogy kipróbáljanak újabb, és újabb sportokat, így ő is, ahogyan sokan mások, szurkolólány lett a gimiben.

A sport egészen az ötödik gyermeke megszületéséig nem volt jelen az életében. Ám ekkor elment egy csoportos fitnesz órára, majd évekkel később ő maga is oktató lett. „A fitnesz lett a szenvedélyem, és minden azzal kezdődött, hogy egyszerűen fitt nő akartam maradni az öt gyermekem mellett”- magyarázta az asszony, aki 2016-ban 63 éves korában vette az első szörf óráját, mára pedig egész tehetséges versenyzőként tartják számon. Sharon azt mondja a sportok lényege, hogy a lehető legjobb példát mutassa gyermekeinek, és 11 unokájának.

4 gyakorlat medicinlabdával, hogy megdolgoztassa a hasizmát

Megvakult a tini, mert csak sült krumplit, csipszet és fehér kenyeret evett

Hozzászólások

Anyukák a dietetikusnál
A táplálással kapcsolatos problémák, aggodalmak különösen megviselik az anyukákat. Kezdetben a szoptatás okozhat lelki vívódást, majd a hozzátáplálás bevezetése és kivitelezése. Mire ezen túlesünk, máris ott vagyunk a dackorszaknál, amikor „csak azért sem” alapon próbálgatja a határokat és az erejét a csemete, aki ráadásul válogatós is.
6 szokás, ami segít az életmódváltásban
Minden az alapoknál kezdődik, így az életmódváltás is. Nem azt javasoljuk, hogy hatalmas tempóban vágj bele egy új életbe. Napi 6 szokást vezess be az életedbe, amelyek tökéletes alapokat biztosítanak. 
A dietetikus válaszol: minden, amit a purin diétáról tudni kell!
Kiknek javasolt a purin diéta? Mit kockáztatunk vele, ha olyan ételeket eszünk, amelyek kifejezetten tiltottak? A dietetikus válaszol!
A legjobb téli reggelik - receptek
Hétvégén, ha több időnk van, szívesen ülünk közösen az asztalhoz párunkkal, családunkkal, hogy elköltsünk egy kiadós, kellemes reggelit. Mivel hideg időben jobban igényli a szervezet a tápláló ételeket, az intenzívebb ízeket, esetleg a meleg ételeket, érdemes lenne a hétköznapokban is egy kicsit korábban kelni és időt hagyni egy vitaminban és tápanyagban gazdag, egészséges, ízletes téli reggelire.
240 kilóról fogyott le látványosan a sorozatszínész
240 kiló volt Ethan Suplee, amikor eldöntötte, hogy változtat az életén. Alig lehet felismerni!
Hozd formába magad! Kar-, és vállformáló gyakorlatsor - lépésről lépésre
Hozd magad formába! Formáld, erősítsd a karod és a vállad a következő gyakorlatsorral, amit edzőnk állított össze!
Hangulatjavító tippek téli reggelekre
Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.
Miért fáj a derekunk, ha köhögünk?
A köhögés néhány embernél felerősíti az egyébként is jelen lévő derékfájdalmat, másoknál csupán köhögéskor jelentkezik a kínzó érzés. De van e összefüggés a köhögés és a derékfájdalom között? A szakorvos válaszol! 
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.