Talán mindannyiunkról kijelenthető, hogy akkor vagyunk a legelégedettebbek, ha a lehető legjobb minőségű termékeket a lehető legkedvezőbb áron tudjuk megszerezni. Nem csoda, hogy a Black Friday sokak fantáziáját izgatja. De mi lenne, ha Black Friday alkalmával most két legyet ütnénk egy csapásra, vagyis duplán spórolnánk? Hihetetlennek hangzik, pedig egyáltalán nem az.

Spórolj duplán Black Friday idején: ints búcsút a drága és környezetszennyező PET-palackoknak

Mi az, ami minden háztartásban fogy, nélkülözhetetlen, és drága? Nos, a helyes válasz az ivóvíz. Persze az nem igaz, hogy minden esetben drága, de azoknak, akik palackozott vizet fogyasztanak, bizony mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk havi szinten.

A palackozott vizek vásárlása rendkívüli módon terhelik a környezetet, de sokan még emellett döntenek, mert tartanak a csapvízben található esetleges szennyeződésektől, vagy a rossz ízétől. Ezzel viszonyt hatalmas terhet rakunk az anyatermészet vállára, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy Magyarországon éves szinten több, mint másfél milliárd PET-palack termelődik. Ezeknek jelentős része tárolókban végzik, vagy szemétégetőkben, a legrosszabb esetben pedig a szabadban, ahol több száz éven át szennyeznek, hiszen nagyon lassan bomlanak le. A palackozott vizek kamionokon történő szállításával további terhelésnek tesszük ki bolygónkat.

Van azonban olyan megoldás, amivel a pénztárcánkat és a környezetünket is kímélhetjük. A LAICA vízszűrő kancsókkal otthon tisztíthatjuk meg a csapvizet egyszerűen és gyorsan, ráadásul a palackozott vizeknél olcsóbban jutunk tiszta és finom vízhez. A cserélhető bi-flux szűrőbetétjét 1800-2000 forintért is beszerezhetjük, ezzel pedig 150 liter tisztább vizet állíthatunk elő. Ha körülbelül 90 forintot számolunk a palackos víz literéért, az azt jelenti, hogy 13500 forintba kerülne ugyanennyi víz vásárlása. Egy évben ez körülbelül 162 ezer forintos költség, szemben a szűrőbetéttel, ami egy évben 21000-24000 forint.

víztisztító

Összesen 138 ezer forintot is megspórolhatunk azzal, ha búcsút intünk a palackozott víznek.

És akkor még arról nem ejtettünk szót, hogy a környezetvédelem és a pénztárcabarát tulajdonsága mellett még miért jó választás a LAICA vízszűrő? Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni az egészségünket. A betétben az aktív szén és az ioncserélt gyantagolyócskák mechanikailag és kémiailag is megkötik a nemkívánatos összetevőket: a klórt, a növényvédő szereket és a szerves szennyeződéseket, de az olyan nehézfémek tartalmát is csökkenti, mint az ólom, a cink, a réz, a vas, vagy éppen az alumínium. Így nemcsak tisztább, de kellemesebb ízű vizet kapunk úgy, hogy az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium a vízben maradnak.

A szűrő a víz változó keménységét is csökkenti, ezzel a saját egészségünk megóvása mellett az olyan gépeink élettartamát is javíthatjuk, mint a kávéfőző, vagy a vízforraló. Mivel a víz állagát is javítja a készülék, a teák és egyéb forró italaink is sokkal ízletesebbek lesznek. A kancsó használata tehát gazdaságosabb és egészségesebb, ezek mellett kényelmesebb is. Soha többé nem kell több zsugor vizet hazacipelnünk, valamint soha nem fogyunk ki belőle. Ha olyan csomagot választunk, amelyben több cserélhető szűrőbetét van, azzal garantáljuk, hogy mindig lesz az otthonunkban tiszta és finom víz.

És itt jön a dupla spórolás, amit a cikk elején ígértünk

Ha most vásárolunk LAICA vízszűrőt, akkor a Black Friday akciónak köszönhetően kedvezőbb áron juthatunk hozzá, tehát nemcsak azon spórolunk, hogy szűrt vizet fogyasztunk, hanem már a vízszűrő megvásárlásán is. Ennél jobb ajánlatot nehezen lehet elképzelni.

Online megrendelhető Laica vízszűrők akár személyes átvétellel

Black Friday vásárlás alábbi oldalon

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Újulj meg kortyról kortyra
Jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, hosszú távon teljesen átformálja az életed a napi szintű optimális mennyiségű vízfogyasztás.
Gyors csirkemellcsíkok vacsorára: ettől nem fogsz hízni
Gyakran belefuthatunk olyan véleményekbe, hogy a csirkehús kissé unalmas, könnyen kiszárad, nem túl karakteres ízű…
Pörögj fel hóban-fagyban! Serkentsd télen is az anyagcseréd
Télen nem csak az időjárás, de az életmódunk is drasztikusan megváltozik. Kevesebbet sportolunk, hiszen a hidegben kinek van kedve futni, úszni vagy lemenni az edzőterembe.
Ismerd meg a teákat, és könnyebben elindul a fogyás!
Ha a kilókkal küzdesz, akkor biztosan pontosan tudod, mennyit jelent, ha odafigyelsz a táplálkozásodra, lemondasz a szénhidrátról és természetesen mozgással is segíted a diétádat.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Itt a nagy krumplidiéta – 1 hét, mínusz 2 kiló!
Már csak egy-két heted maradt, hogy megszabadulj némi súlyfeleslegtől? Akár 7 nap is elegendő lehet, hogy leadj pár pluszkilót: segít a burgonyadiéta!
Viszlát, téli túlsúly! Mutatjuk a legjobb diétás trükköket
Az a sok ünnep és ünnepi lakoma. Az a sok hosszú, hideg téli nap és este, amikor forró kakaóval kényeztetjük magunkat. Ezek az apró bűnök tavaszra megteszik ám a hatásukat. De még nem késő! Talán ez az utolsó pillanat, hogy megállítsuk az alattomos, téli kilókat, amelyek feltartóztathatatlanul telepednek ránk.
A legszebb téli kirándulóhelyek, ha hétvégén nem akarsz otthon ülni
Tagadhatatlanul jó puha pokrócba burkolózva, forró teát szürcsölgetve ücsörögni a kedvenc fotelünkben otthon. Ám télen is érdemes rászánni magad egy kirándulásra, mert szebbnél-szebb élményben lehet részed.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.