Talán mindannyiunkról kijelenthető, hogy akkor vagyunk a legelégedettebbek, ha a lehető legjobb minőségű termékeket a lehető legkedvezőbb áron tudjuk megszerezni. Nem csoda, hogy a Black Friday sokak fantáziáját izgatja. De mi lenne, ha Black Friday alkalmával most két legyet ütnénk egy csapásra, vagyis duplán spórolnánk? Hihetetlennek hangzik, pedig egyáltalán nem az.

Spórolj duplán Black Friday idején: ints búcsút a drága és környezetszennyező PET-palackoknak

Mi az, ami minden háztartásban fogy, nélkülözhetetlen, és drága? Nos, a helyes válasz az ivóvíz. Persze az nem igaz, hogy minden esetben drága, de azoknak, akik palackozott vizet fogyasztanak, bizony mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk havi szinten.

A palackozott vizek vásárlása rendkívüli módon terhelik a környezetet, de sokan még emellett döntenek, mert tartanak a csapvízben található esetleges szennyeződésektől, vagy a rossz ízétől. Ezzel viszonyt hatalmas terhet rakunk az anyatermészet vállára, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy Magyarországon éves szinten több, mint másfél milliárd PET-palack termelődik. Ezeknek jelentős része tárolókban végzik, vagy szemétégetőkben, a legrosszabb esetben pedig a szabadban, ahol több száz éven át szennyeznek, hiszen nagyon lassan bomlanak le. A palackozott vizek kamionokon történő szállításával további terhelésnek tesszük ki bolygónkat.

Van azonban olyan megoldás, amivel a pénztárcánkat és a környezetünket is kímélhetjük. A LAICA vízszűrő kancsókkal otthon tisztíthatjuk meg a csapvizet egyszerűen és gyorsan, ráadásul a palackozott vizeknél olcsóbban jutunk tiszta és finom vízhez. A cserélhető bi-flux szűrőbetétjét 1800-2000 forintért is beszerezhetjük, ezzel pedig 150 liter tisztább vizet állíthatunk elő. Ha körülbelül 90 forintot számolunk a palackos víz literéért, az azt jelenti, hogy 13500 forintba kerülne ugyanennyi víz vásárlása. Egy évben ez körülbelül 162 ezer forintos költség, szemben a szűrőbetéttel, ami egy évben 21000-24000 forint.

víztisztító

Összesen 138 ezer forintot is megspórolhatunk azzal, ha búcsút intünk a palackozott víznek.

És akkor még arról nem ejtettünk szót, hogy a környezetvédelem és a pénztárcabarát tulajdonsága mellett még miért jó választás a LAICA vízszűrő? Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni az egészségünket. A betétben az aktív szén és az ioncserélt gyantagolyócskák mechanikailag és kémiailag is megkötik a nemkívánatos összetevőket: a klórt, a növényvédő szereket és a szerves szennyeződéseket, de az olyan nehézfémek tartalmát is csökkenti, mint az ólom, a cink, a réz, a vas, vagy éppen az alumínium. Így nemcsak tisztább, de kellemesebb ízű vizet kapunk úgy, hogy az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium a vízben maradnak.

A szűrő a víz változó keménységét is csökkenti, ezzel a saját egészségünk megóvása mellett az olyan gépeink élettartamát is javíthatjuk, mint a kávéfőző, vagy a vízforraló. Mivel a víz állagát is javítja a készülék, a teák és egyéb forró italaink is sokkal ízletesebbek lesznek. A kancsó használata tehát gazdaságosabb és egészségesebb, ezek mellett kényelmesebb is. Soha többé nem kell több zsugor vizet hazacipelnünk, valamint soha nem fogyunk ki belőle. Ha olyan csomagot választunk, amelyben több cserélhető szűrőbetét van, azzal garantáljuk, hogy mindig lesz az otthonunkban tiszta és finom víz.

És itt jön a dupla spórolás, amit a cikk elején ígértünk

Ha most vásárolunk LAICA vízszűrőt, akkor a Black Friday akciónak köszönhetően kedvezőbb áron juthatunk hozzá, tehát nemcsak azon spórolunk, hogy szűrt vizet fogyasztunk, hanem már a vízszűrő megvásárlásán is. Ennél jobb ajánlatot nehezen lehet elképzelni.

Online megrendelhető Laica vízszűrők akár személyes átvétellel

Black Friday vásárlás alábbi oldalon

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

 Fogyás három fázisban: diétázz dinnyével
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatunk!
Miért tökéletes a cukkini egy diétához?
10 óriási változás, ha rendszeresen úszol
Kiváló módja annak, hogy tegyünk az egészségünkért: egy óra úszás majdnem annyi kalóriát éget el, mint a futás, anélkül hogy bármilyen negatív hatással lenne a csontokra és az ízületekre.
15 kilót fogyott Brigi, mert rájött, hol nem szabad hibázni
Molnár Brigitta táncosnak készült, de egy sérülés miatt meghiúsult az álma. Miután abbahagyta a sportot, három hónap alatt 15 kilót hízott. Többek között a saját diétázós csalódásai miatt kezdett el táplálkozási tanácsadással foglalkozni.
A legjobb trükkök, hogy ráncmentes maradjon az arc
A szarkalábak, ráncok az öregedés természetes velejárói, hiszen a bőr a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, kollagéntermelése csökken. Néhány tipp, amelyek segítségével késleltethető a ráncok megjelenése.
10 perces diétás barackleves - ennél jobb a melegben nem kell!
A nyár legízletesebb gyógyító gyümölcse a barack. Ez a rostokban gazdag, lédús csemege tisztítja és méregteleníti az egész testet és rengeteg variációban elkészíthető. Most egy levest készítettünk belőle.
Fogyás 3 fázisban: így használd a dinnyediétát
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatsz!
Így ismerheted fel, ha kapcsolatfüggő vagy
Egy új szerelem mindenkinek felborítja a napi rutinját. Nincs abban semmi rossz, ha rajongásig szereted a párodat, és igyekszel minél többet vele lenni. Mégis van egy határ, amin nem érdemes átlépni.

Ajánlataink