Talán mindannyiunkról kijelenthető, hogy akkor vagyunk a legelégedettebbek, ha a lehető legjobb minőségű termékeket a lehető legkedvezőbb áron tudjuk megszerezni. Nem csoda, hogy a Black Friday sokak fantáziáját izgatja. De mi lenne, ha Black Friday alkalmával most két legyet ütnénk egy csapásra, vagyis duplán spórolnánk? Hihetetlennek hangzik, pedig egyáltalán nem az.

Spórolj duplán Black Friday idején: ints búcsút a drága és környezetszennyező PET-palackoknak

Mi az, ami minden háztartásban fogy, nélkülözhetetlen, és drága? Nos, a helyes válasz az ivóvíz. Persze az nem igaz, hogy minden esetben drága, de azoknak, akik palackozott vizet fogyasztanak, bizony mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk havi szinten.

A palackozott vizek vásárlása rendkívüli módon terhelik a környezetet, de sokan még emellett döntenek, mert tartanak a csapvízben található esetleges szennyeződésektől, vagy a rossz ízétől. Ezzel viszonyt hatalmas terhet rakunk az anyatermészet vállára, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy Magyarországon éves szinten több, mint másfél milliárd PET-palack termelődik. Ezeknek jelentős része tárolókban végzik, vagy szemétégetőkben, a legrosszabb esetben pedig a szabadban, ahol több száz éven át szennyeznek, hiszen nagyon lassan bomlanak le. A palackozott vizek kamionokon történő szállításával további terhelésnek tesszük ki bolygónkat.

Van azonban olyan megoldás, amivel a pénztárcánkat és a környezetünket is kímélhetjük. A LAICA vízszűrő kancsókkal otthon tisztíthatjuk meg a csapvizet egyszerűen és gyorsan, ráadásul a palackozott vizeknél olcsóbban jutunk tiszta és finom vízhez. A cserélhető bi-flux szűrőbetétjét 1800-2000 forintért is beszerezhetjük, ezzel pedig 150 liter tisztább vizet állíthatunk elő. Ha körülbelül 90 forintot számolunk a palackos víz literéért, az azt jelenti, hogy 13500 forintba kerülne ugyanennyi víz vásárlása. Egy évben ez körülbelül 162 ezer forintos költség, szemben a szűrőbetéttel, ami egy évben 21000-24000 forint.

víztisztító

Összesen 138 ezer forintot is megspórolhatunk azzal, ha búcsút intünk a palackozott víznek.

És akkor még arról nem ejtettünk szót, hogy a környezetvédelem és a pénztárcabarát tulajdonsága mellett még miért jó választás a LAICA vízszűrő? Nem utolsó sorban szeretném megemlíteni az egészségünket. A betétben az aktív szén és az ioncserélt gyantagolyócskák mechanikailag és kémiailag is megkötik a nemkívánatos összetevőket: a klórt, a növényvédő szereket és a szerves szennyeződéseket, de az olyan nehézfémek tartalmát is csökkenti, mint az ólom, a cink, a réz, a vas, vagy éppen az alumínium. Így nemcsak tisztább, de kellemesebb ízű vizet kapunk úgy, hogy az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagok, mint a magnézium és a kalcium a vízben maradnak.

A szűrő a víz változó keménységét is csökkenti, ezzel a saját egészségünk megóvása mellett az olyan gépeink élettartamát is javíthatjuk, mint a kávéfőző, vagy a vízforraló. Mivel a víz állagát is javítja a készülék, a teák és egyéb forró italaink is sokkal ízletesebbek lesznek. A kancsó használata tehát gazdaságosabb és egészségesebb, ezek mellett kényelmesebb is. Soha többé nem kell több zsugor vizet hazacipelnünk, valamint soha nem fogyunk ki belőle. Ha olyan csomagot választunk, amelyben több cserélhető szűrőbetét van, azzal garantáljuk, hogy mindig lesz az otthonunkban tiszta és finom víz.

És itt jön a dupla spórolás, amit a cikk elején ígértünk

Ha most vásárolunk LAICA vízszűrőt, akkor a Black Friday akciónak köszönhetően kedvezőbb áron juthatunk hozzá, tehát nemcsak azon spórolunk, hogy szűrt vizet fogyasztunk, hanem már a vízszűrő megvásárlásán is. Ennél jobb ajánlatot nehezen lehet elképzelni.

Online megrendelhető Laica vízszűrők akár személyes átvétellel

Black Friday vásárlás alábbi oldalon

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.
A tavasz diétás finomsága: Rákóczi túrós pohárban
Ha szereted a Rákóczi túrós süteményt, próbáld ki a pohárkrém változatát is, íme egy egyszerű, diétás recept.
Hogyan mérjük a mérlegen túl a testünk változásait?
A legkézenfekvőbb mérőeszköz kétségtelenül a mérleg – ám ez nem mindig a legjobb választás.
Nasi helye a diétában? Mutatjuk, mikor szabad!
A nassolástól minden fogyni vágyó menekül, pedig a csipszen és a csokis kekszen kívül is vannak lehetőségek, olyan nassok, amelyeket még a legszigorúbb fogyókúrás étrendbe is beilleszthetünk.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.