Oldal kiválasztása
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, összeszedtük hát, amiket eddig megtudtunk tőle.

26 éves Palvin Barbi szépségtrükkjei

  • Soha nem fekszik le sminkben. Akár egy hosszú repülőútról, akár egy fotózásról ért haza, nem fordulhat elő, hogy sminkben térjen nyugovóra. Barbi egy olajos szemfestéklemosót használ. Majd arclemosó habot visz fel az egész arcára.
  • Anyukájától azt tanulta, hogy naponta kétszer hideg vízzel mosson arcot, míg a nagyi azt javasolta neki, hogy igyon sok tejet a szépsége megőrzéséért. Ám további tanácsokkal is ellátták a családja női tagjai. „Anyukám mindig azt mondja, hogy mosolyogjak, mert az magabiztosságot sugároz, és a belső szépség sokkal fontosabb, mint az, hogy tökéletes legyen a frizuránk, vagy hibátlan a szettünk. És persze azt is a lelkemre kötötte, hogy ne menjek sminkben aludni.”
  • A hét bármely napján kapható egy olajos masszázsra, ez frissíti fel igazán.
  • Egy korábbi interjúban Palvin Barbi arról beszélt, hogy heti három alkalommal megy pilates órára. De YouTube videók alapján is szokott pilates gyakorlatokat végezni.
  • Ha saját magának készíti el a sminkjét, akkor mindig használ bronzosítót, ezzel is kiemelve az arccsontját.
  • Ha kimozdul valahová, akkor mindig használ a sminkhez fekete szempillaspirált és szemceruzát.
  • „Szó szerint képes vagyok 30 perc alatt elkészülni, zuhanyozással, hajmosással és hajszárítással együtt. Ilyenkor többnyire BB krémet használok, és egy kis alakbalzsamot. Ha nem a kifutón vagyok, vagy fotózáson, akkor a természetesebb smink híve vagyok.”

View this post on Instagram

Thank you Tokyo. ♥️ #rctokyo #rcmemories

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

LEHETSZ TE IS CÍMLAPLÁNY!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

kiemelt kép: Instagram

via
via
via
via

Viktória királynő, aki diéta helyett állandóan habzsolt

Megharcolt az előítéletekkel Gelencsér Tímea

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.