Oldal kiválasztása
A Nike legnagyobb, londoni üzletében állították fel az első plus size próbababákat, amelyek a márka, kibővített méretű kollekcióját mutatják be a vásárolóknak.

A Nike plus size próbababája hatalmas siker – fotó

„A Nike tudja, hogy a nők nem csak S-es méretűek, ezt pedig már a bábukkal is illusztráljuk”- áll a közleményben. Az említett londoni üzlet, női részlegén találhatóak a próbababák, elvegyítve a hagyományos méretű társaikkal. Itt azonban nem álltak meg. Kiemelték, hogy igyekeznek a sportolók teljes palettáját lefedni, így parasportoló próbababa is van már az üzletben. „A sport sokszínűségét és befogadását, nyitottságát ünnepeljük ezzel, amire még nem volt példa korábban” – mondta a szóvivő a CNN-nek. A sportmárkát 1964-ben alapították, első plus size kollekciójukkal pedig 2017-ben jöttek ki, amely azt jelenti, hogy 3XL-es (58-as) méretben elérhetőek a sportoláshoz szükséges ruhák a vásárlók számára.

Persze az üzenet remek, hiszen a pozitív testkép gondolata, az önbizalom növelés elengedhetetlen, minden nőnek szüksége van rá, független attól, hogy milyen mérettel rendelkezik. Ami talán még elfért volna a közleményben, hogy a sport csak ad. Nem az számít, hogy hány évesek vagyunk, hogy mennyit mutat alattunk a mérleg, csak az számít, hogy maradjunk mozgásban, és legyünk egészségesek.

6 LÉPÉS, AMIT TEGYEN MEG, MIELŐTT SZEMÉLYI EDZŐT VÁLASZT A GYEREKÉNEK

FUTÓPAD A FÜRDŐSZOBÁBAN! EGY MAGYAR ANYUKA KIPRÓBÁLTA

 

 

Hozzászólások

Diéta és Fitnesz a Facebook-on

Kávé, csoki, sós ételek? Üzenete van annak, hogy mit kívánunk
Az étel utáni vágyakozásnak rendszerint komoly oka van.
Britney Spears edzős videója téged is motiválni fog!
Britey Spears nem titkolja, hogyan hozza formába magát. Elnézve a koncertjeit, amennyit ő ugrál, szüksége is van a jó kondira. Most egy videóban beszélt az edzéstervéről.
Fagyi a diétában! Jégre tesszük a kilókat
Jégkrém a fogyókúrában? Micsoda eretnek gondolat! Pedig egyáltalán nem az.
Ez a luxus gumicsónak a vizek új királya
Hat méter hosszú, és közel 25 kiló ez a mindennel felszerelt, luxus gumicsónak, ami az idei nyár slágere lett.
Stresszűző diéta, nyugtató ételek
Szinte minden diétás tanács különféle javaslatokkal bombázza a fogyni vágyókat arra vonatkozóan, hogy mit mivel helyettesítsenek az alacsony kalóriatartalom érdekében. Most egy kicsit megreformáljuk az ilyen jellegű tanácsokat.
Kocsis Fanni útja a lovastornától a magyar plank rekordig
Fanni húsz éves volt, amikor 1 óra 15 perc és 54 másodperces eredményével felállította a leghosszabb ideig kitartott női planking gyakorlat hazai rekordját. Bár „csak” otthon, de azóta többször is megdöntötte ezt az eredményét.
10 pici lépés, amivel változtathat az életmódján
Csak tíz apró tanács, amely megváltoztathatja az életmódját, az egész életét.
Csodás átalakulás: 130-ról 69 kilóra fogyott az esküvőjére
Hat évig vacsorázott esténként gyorsétteremben, aztán mikor a mérlegre állt, már 130 kilónál tartott. Közelegő esküvője miatt úgy döntött: fogyni fog!
Megéri hajszolni a herceget? Párkeresés a valóságban
Idővel már nem csak a herceg lesz gyermekként alkotott ideálunk középpontjában. Találkozunk a szegény ember legkisebb fiával is.
A TSH nem elég? Mit nézessünk még meg pajzsmirigyzavar esetén?
Ha valaki különös, furcsa tüneteket tapasztal, ami pajzsmirigyzavarra utal, az ellenőrizteti a TSH szintjét. Azonban egy TSH eredmény önmagában nem diagnosztikus jellegű.
Buktatók helyett - Így szervezze meg az esküvőjét
Az esküvő gyönyörű, az esküvő felejthetetlen! Általánosságban elmondható, hogy az azt megelőző féléves, szervezéssel teli időszak is felejthetetlen.
Három sportos program június harmadik hétvégéjére
Ezen a hétvégén is érdemes kimozdulni. Éjszakai futóversenyek, kalandos bringapark és úszóverseny várja a kicsiket és a nagyokat.
Jennifer Aniston: „Azt mondták rám, hogy dagi vagyok”
A tésztasalátáról nem hajlandó lemondani, ezért pedig akkor is képes a kőkemény edzésre, amikor teljesen elveszíti a motivációját.
A nyári ellenség! Így kerülhető el a lábgomba
Nem túlzás a lábgomba esetében a rettegett kifejezés, hiszen akik valaha elkapták már ezt a fertőzést, pontosan tudják, hogy még lábra állni is igen megterhelő a betegség intenzív időszakában.
Az összes ingyenes szabadstrand a Balatonon
A déli parton egyelőre több szabadstrand található, mint az északin, de a pontos listát érdemes végignézni, mielőtt a Balatonra indulunk!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.