Oldal kiválasztása
Új őrület terjed a neten. Az emberek valamilyen folyadékot kennek a fürdőszoba padlójára, majd a mosdókagylóba kapaszkodva, gyakorlatilag futópaddá változtatják a fürdőt.

Futópad a fürdőszoba padlóból! Egy magyar anyuka kipróbálta

Évente felkerül a netre egy egészen elképesztő, néha már veszélyes őrület, amit felkapnak az emberek. Most egy edző hívja fel a figyelmet rá, hogy bár jó poénnak tűnik, de ezek a „gyakorlatok” balesetet is okozhatnak.

Betti a kisfia születése előtt is edzőként dolgozott. Bár még szinte minden idejét a gyermekével tölti, félig már visszatért a terembe, most baba-mama edzéseket tart. Nyitott az újdonságokra, így amikor meglátta a neten terjedő, „fürdőszobai futópados” videót, azonnal kipróbálta.

„Először is szeretném leszögezni, hogy csak a poén kedvéért készítettem el a videót, egy fárasztó nap után. Nem azt mondom, hogy nincs edzés értéke a fürdőszobai futópályának, de senkinek nem ajánlom, akinek a core izomzata vagy a mosdója nem elég erős”- szögezi le azonnal Betti, aki eredetileg takarítani készült a fürdőben.

„Közben eszembe jutott, hogy miért is ne csinálnék én is hülyét magamból, a padlótisztítást pedig tusfürdővel végeztem. Összekötöttem a vicceset a hasznossal”- folytatja, majd hozzáteszi azt is, hogy babaolajjal nem lehet olyan hatékonyan végezni a „gyakorlatot”. Azt mondja leginkább a stabilizáló izmok dolgoznak, de mivel elég balesetveszélyes, senkinek nem ajánlja, hogy így kezdjen mozogni. „Abszolút poénos őrület, ha elég pihent ágyúak vagyunk.”

Ma láttam egy videót. Megihletett. Kipróbáltam, működik. 🏃🏽‍♀️😂💪🏼 #bakbetti #abajnemkicsi🤣 #Patrikalszikapadolgozik #running #bathroomworkout #funnymom #minekfutópad? #babaolajjalnemműködik 😏#csakatusfüdő☝🏻

Közzétette: Bak Bernadett – 2019. május 6., hétfő

4 szuper gyakorlat a formás fenékért

Életet menthet ez a szappan – Fotó

Hozzászólások

Diéta és Fitnesz a Facebook-on

Kávé, csoki, sós ételek? Üzenete van annak, hogy mit kívánunk
Az étel utáni vágyakozásnak rendszerint komoly oka van.
Britney Spears edzős videója téged is motiválni fog!
Britey Spears nem titkolja, hogyan hozza formába magát. Elnézve a koncertjeit, amennyit ő ugrál, szüksége is van a jó kondira. Most egy videóban beszélt az edzéstervéről.
Fagyi a diétában! Jégre tesszük a kilókat
Jégkrém a fogyókúrában? Micsoda eretnek gondolat! Pedig egyáltalán nem az.
Ez a luxus gumicsónak a vizek új királya
Hat méter hosszú, és közel 25 kiló ez a mindennel felszerelt, luxus gumicsónak, ami az idei nyár slágere lett.
Stresszűző diéta, nyugtató ételek
Szinte minden diétás tanács különféle javaslatokkal bombázza a fogyni vágyókat arra vonatkozóan, hogy mit mivel helyettesítsenek az alacsony kalóriatartalom érdekében. Most egy kicsit megreformáljuk az ilyen jellegű tanácsokat.
Kocsis Fanni útja a lovastornától a magyar plank rekordig
Fanni húsz éves volt, amikor 1 óra 15 perc és 54 másodperces eredményével felállította a leghosszabb ideig kitartott női planking gyakorlat hazai rekordját. Bár „csak” otthon, de azóta többször is megdöntötte ezt az eredményét.
10 pici lépés, amivel változtathat az életmódján
Csak tíz apró tanács, amely megváltoztathatja az életmódját, az egész életét.
Csodás átalakulás: 130-ról 69 kilóra fogyott az esküvőjére
Hat évig vacsorázott esténként gyorsétteremben, aztán mikor a mérlegre állt, már 130 kilónál tartott. Közelegő esküvője miatt úgy döntött: fogyni fog!
Megéri hajszolni a herceget? Párkeresés a valóságban
Idővel már nem csak a herceg lesz gyermekként alkotott ideálunk középpontjában. Találkozunk a szegény ember legkisebb fiával is.
A TSH nem elég? Mit nézessünk még meg pajzsmirigyzavar esetén?
Ha valaki különös, furcsa tüneteket tapasztal, ami pajzsmirigyzavarra utal, az ellenőrizteti a TSH szintjét. Azonban egy TSH eredmény önmagában nem diagnosztikus jellegű.
Buktatók helyett - Így szervezze meg az esküvőjét
Az esküvő gyönyörű, az esküvő felejthetetlen! Általánosságban elmondható, hogy az azt megelőző féléves, szervezéssel teli időszak is felejthetetlen.
Három sportos program június harmadik hétvégéjére
Ezen a hétvégén is érdemes kimozdulni. Éjszakai futóversenyek, kalandos bringapark és úszóverseny várja a kicsiket és a nagyokat.
Jennifer Aniston: „Azt mondták rám, hogy dagi vagyok”
A tésztasalátáról nem hajlandó lemondani, ezért pedig akkor is képes a kőkemény edzésre, amikor teljesen elveszíti a motivációját.
A nyári ellenség! Így kerülhető el a lábgomba
Nem túlzás a lábgomba esetében a rettegett kifejezés, hiszen akik valaha elkapták már ezt a fertőzést, pontosan tudják, hogy még lábra állni is igen megterhelő a betegség intenzív időszakában.
Az összes ingyenes szabadstrand a Balatonon
A déli parton egyelőre több szabadstrand található, mint az északin, de a pontos listát érdemes végignézni, mielőtt a Balatonra indulunk!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.