Kontyok, csillámpor, hajtűk és hajfánkok. Kiegészítőkkel és egy kis kreativitással számos alkalmi frizurát elkészíthetünk magunknak karácsonyra és szilveszterre. Nézzük őket!

Látványos alkalmi frizurák karácsonyra és szilveszterre

Utazzunk el egy téli meseországba, ahol minden fiatal nőnek ilyen csodás frizurát készítenek. Káprázatos, ugye?

View this post on Instagram

❄️ Frost Bitten ❄️ ⬇️ ⬇️ A beautiful shoot with @emmoutlaw who has magical blonde hair. So I went rummaging through goodwill and was in love with all of the discarded Christmas decorations. One that caught my eye was a snowflake garland😱😍. I didn’t know what I was going to do with it, but I knew I had to use it somehow! Props to Emily who was so patient with me while I figured out what I wanted to do, because I like to do things off the cuff and see where I’m lead by my creative side. I ended up wedging some snowflakes between the braids and for the others I sewed them individually onto the braid just like you would sew on a button 😜. ➖I’m curious hair friends: do you meticulously plan out your hairstyles or do you ever just let your hands do what they want in the moment? . . #alexhaircraft #holidayhair #holidayhairstyle #snowflakes #winterhair #snowqueen #christmashair #redken #frozen #christmashairstyle #christmasbraids #modernsalon #behindthechair #estetica #beyondtheponytail #beautylaunchpad #saloncentric #hairbrained_official

A post shared by Franklin TN Braids And Updos (@alex_haircraft) on

Az enyhén feltupírozott haját fogja össze, majd a hajgumit takarja el, egy körbetekert tinccsel. Készítsen lágy hullámokat. Nem baj, ha kissé kócos hatást kap. Hosszabb fülbevalót használja!

Egy laza konttyal karácsonykor sem nyúlhat mellé! Dobja fel a frizuráját gyöngyből készült kiegészítőkkel, így igazán ünnepi lesz a megjelenése.

View this post on Instagram

Weekend hair inspiration. ❤️

A post shared by nichehairnbeauty (@nichehairnbeauty) on

Bohókás fonat, ami szilveszterre és karácsonyra is ideális. A fonást kezdje lentről, végül egy hajfánk segítségével, készítsen egy kisebb kontyot a feje tetején.

A Trónok harcát, és a Jégvarázst egyszerre idéző alkalmi frizura, amihez nem árt a kézügyesség (vagy egy jó fodrász).

View this post on Instagram

How do you like this version of a fishtail braid? Comment below 👇🏼👇🏼👇🏼 #victorias_creations_yeg#updospecialist#braidedupdo#fishtailbraid#halfupstyle#yourlocalhairstylist#yeghair#mobilestylist#yeghairstylist#yegsalon#yegupdos#howtohair#licensedtocreate#casualhair#casualhairstyle#edmontonstylist#yegliving#edmontonbride#bridalhair#bridalhairstylist#yegmua#bridalmua#cosmoprofbeauty#behindthechair#beyondtheponytail#gingerhairdontcare#gingerhair#modernsalon#modernsalon100#hairdostylistcontest @got2b @modernsalon @behindthechair_com @cosmoprofbeauty @beyondtheponytail @fave4hair @schwarzkopfpro @hairdousa @sebastianpro_official @sebastianpro_northamerica @uniwigs

A post shared by Victoria Krause Shestakova (@victorias_creations_yeg) on

A bátrabbak még fényfüzért is rakhatnak a laza fonatokba.

Ilyenkor bátran kísérletezhetünk a színezőkkel, főleg az ünnepi (piros, zöld) árnyalatokkal. Ráadásul a hatalmas, csillámporral díszített mikulásvirágok is jól mutatnak egy-egy különlegesebb frizurában.

Kislányoknak, kamaszoknak még rénszarvas is készülhet a hajukból.

Egyetlen hajfánkkal, és 2-3 darab gyöngyös hajtűvel,igazán elegáns frizurát készíthetünk.

A csillámportól sem kell idegenkedni, viszont olyan árnyalatot válasszunk, ami nem üt el a hajszínünktől. Ezzel mi leszünk a szilveszteri buli sztárja.

Vintage frizurák, amikkel már nem találkozunk, pedig gyönyörűek

Vintage frizurák, amikkel már nem találkozunk, pedig gyönyörűek

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?

Ajánlataink