Oldal kiválasztása
Fiatalabbra cserélték a Tom Gun női főszereplőjét, aki visszafogottan, de elmondta a véleményét arról, hogyan hanyagolják az idősebb nőket Hollywoodban, ha nem rohangálnak a plasztikai sebészhez.

„Megöregedtem, és ez már nem illik bele a folytatásba” – megszólalt a Top Gun egykori sztárja

Sokan nagyon várják már az új Top Gun filmet, melynek előzetesét néhány napja mutatták be. A két főszereplőből azonban, csak Tom Cruise tér vissza a sikermoziba, a korábbi film női főszereplője, a most 63 éves Kelly McGillis így reagált erre: „Öreg vagyok és túlsúlyos. Igen, pont a koromnak megfelelően nézek ki, ha engem kérdeznek, ez pedig nem fért bele a kasszasikerbe” – nyilatkozta egy interjúban a színésznő, aki a film 1986-os első részében Cruise szerelmét alakította.

„De én tökéletes jól érzem magam a bőrömben. Magabiztos vagyok, elfogadtam a koromat, és szerintem ezek az értékek sokkal fontosabbak bári másnál” – utalt arra, hogy hasonló korú kolléganői Hollywoodban, mindent próbálnak elkövetni, hogy legalább 10 évet letagadhassanak, és szerepet kapjanak. Ő egyébként 2002-ben maga mögött hagyta az álomgyárat és Pennsylvaniába költözött. A Top Gun folytatásában Jennifer Connelly alakítja majd Cruise új szerelmét.

Napokig focizott rajongójával Messi a nyaralásuk alatt

Kate Hudson lapos hasa nem varázslat, ennek köszönheti

Fotók: Getty Images

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.