Jelentős súlyfelesleggel is lehet csinosan öltözködni, sőt! A túlsúly nem ok a tested és a személyiséged rejtegetésére. Ne kövesd el az alább felsorolt leggyakoribb plus size divatbakik egyikét sem, öltözködj inkább bátran, de az alakodhoz illően!

Teltkarcsú vagy? Ezt 4 plus size divatbakit kerüld el!

1. Férfiaknak készült ruhák viselése

Bő nadrágok, hosszú, túl bő férfiingek… A túlsúlyos nők sokszor annyira alulértékelik önmagukat, hogy inkább nagyméretű, férfiaknak készült ruhák mögé rejtőznek. Ez annak a jele, hogy a végletekig elnyomják a nőiességüket. Könnyű ugyanis bő pasirucikba bújni, és úgy tenni, mintha ez valami nagyon laza, már-már lázadó viselkedés lenne. De sajnos nem az. A bő cuccok mögé rejtett plus size idomok ezekben a ruhákban ormótlannak és a valóságosnál még méretesebbnek tűnnek.

2. Rossz minőségű darabok viselése

Néhány plusz kiló miatt még nem szabad büntetni a testet. Ha rossz minőségű anyagból készült ruhákat aggatsz magadra, azzal minősíted a tested és ezzel együtt az önbecsülésed is. Nem az számít, hány kiló vagy, hanem az, hogy mennyire becsülöd és tiszteled önmagad. Ha jó minőségű darabokat viselsz, függetlenül attól, hogy mekkora méretűek, akkor azzal megtiszteled a tested, és az önbecsülésed, magabiztosságod is nagyobb lesz.

3. Túl szűk ruhák viselése

A túl szűk ruhák optikailag még inkább erősítenek. Ha 44-es a méreted, attól nem fogsz vékonyabbnak látszani, hogy belepréseled magad egy 40-es darabba. Az erősen a hasra, a törzsre, a combra, fenékre tapadó, „húsba vágó”, túl szűk ruha nemcsak azért rossz választás a plus size mérettel rendelkezőknek, mert előnytelen, hanem azért is, mert kényelmetlen! Nagyon jó, ha annyira magabiztos vagy, hogy némi súlyfelesleggel is büszkén mutogatod a domborulataidat, de ez maradjon ízléses keretek között.

4. Túl bő ruhák viselése

Legalább akkora hiba, mint szűk cuccokba passzírozni a testet. A túl bő ruhák sátor- vagy zsákszerűen hatnak. Attól, hogy óriási lepelként feded be velük a testedet, még nem feltétlenül rejted el a pluszkilókat. Vásárlásnál ne a minél nagyobb, hanem a minél kényelmesebb méretet keresd, hiszen a túl nagyméretű ruhák – ugyanúgy, ahogy a túl szűkek – optikailag még inkább erősítik a plus size nőket.

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

 

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink