Egy kis optikai csalás: ezúttal nem életmódtanácsokat kínálunk, hanem ahhoz adunk tippeket, hogy miként lehetünk vékonyabb akár pár perc alatt – igen, igen, többek között a „rémisztő hájfelfogó bugyi” segítségével.

6 trükk, hogy fogyókúra nélkül is karcsúbbnak tűnjünk

1. FORMÁBA HOZ

Manapság már a legtöbb fehérnemű- és fast fashion márka kínálatában megtalálható az alakformáló fehérnemű – a jó öreg „rémisztő hájfelfogó bugyi” is, hogy idézzük Bridget Jones klasszikusát. A derekat vagy a csípőt keskenyítő, a hasat leszorító, illetve a popsit „összetartó” bugyi és kisnadrág mellett az egész törzset formáló trikó is kapható!

2. EGY KIS BARNASÁG

Valóban igaz, hogy a barna bőr karcsúsít, ám mivel egyre többet hallani a napozás és a szolárium ártalmas hatásairól, érdemes kipróbálnia az önbarnító termékeket! Manapság már igen jó minőségű krémek és spray-k kaphatók, amelyektől nem besárgul, hanem tényleg szép barnás árnyalatot kap a bőr. Ha mégis a szolárium vagy a napozás híve, mindenképpen tartson mértéket, sőt, a biztonság kedvéért a bőrgyógyászával is egyeztessen!

3. SMINKET FEL!

Ha azt szeretnénk, hogy keskenyebbnek tűnjön az arcunk, a járomcsontra vigyük fel a pirosítót vagy a bronzosítót, satírozva, a harántéktól az orr irányába haladva. Ha mosolygunk, kis „almák” keletkeznek az arcon – ezeket kell kiemelni a pirosítóval.

4. NADRÁGKÉRDÉS

Ajánlott: Egyenes szárú vagy enyhén bővülő szárú nadrág, derékban kissé magasított fazon. Színben keressük a sötétebb árnyalatokat. A fenékrész zsebmegoldása is fontos, mert ha hiányzik, még nagyobbnak tűnik az ember hátsója!

Tilos: Ceruza vagy répa fazonú nadrág, alacsony csípőszabás, túl kis zsebű vagy zseb nélküli nadrág, a világos szín és az erősen koptatott anyag. Ezek mind erősítenek.

DF-tipp: Magasabb sarkú cipővel még karcsúbbnak tűnik a sziluett.

5. JÖHET A SZOKNYA!

Ajánlott: A vonalú, legalább térdig érő fazon. A ceruzaszoknya is karcsúsít, ha magasított derékrészű, és magas sarkú cipővel viseljük.

Tilos: Tetemesebb túlsúly esetén a mini, a combközépig érő fazon és a keresztben csíkos minta inkább kerülendő.

6. FELSŐ

Ajánlott: Apró mintás, enyhén karcsúsított, V kivágású, denevér- vagy 3/4-es ujjú fazon. A csípőig érő, enyhén karcsúsított szabásvonal az ideális.

Tilos: A sztreccsanyag, a keresztben csíkos minta, derék fölött végződő felső, a telt keblű hölgyeknek pedig a zsabó, mert optikailag erőteljesen felnagyítja a felsőtestet.

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink