Szeretné, ha a szexuális élete örömteli és élvezetes lenne a fülledt nyári napokon is? A hőmérséklet emelkedésével a szexben is igazán forró pillanatokat élhet át. Néhány ötlet, hogy hogyan élvezhetné még jobban a perzselő napot és a balzsamos, lágy éjszakákat.

Forró napok – forró szex

Játék a vízben

Azok a párok, akik sokat játszanak együtt, jobban élvezik a szexet, derült ki egy kutatásból. Miért ne játszanának hát a vízben is? Irány a medence, a tó, a tenger vagy az óceán! Fürödjenek meztelenül, és ha találnak egy félreeső zugot, ahová elbújhatnak a kíváncsi tekintetek elől, bátran szerezzenek egymásnak örömet. Vízben szexelni nem veszélytelen, könnyen csúnya húgyúti fertőzés lehet a kaland vége, de az előjáték megengedett. Ha pedig a saját medencéjükben élvezhetik egymás társaságát, tartsanak a közelben szilikonalapú síkosítót, amely még élvezetesebbé teszi az együttlétet.

Fehérnemű nélkül

Ha szeretne egy kis izgalmat csempészni az életükbe, a nyári melegben legyen merész! Nincs annál izgatóbb, mint amikor a partnere fülébe súgja a vacsoraasztalnál, vagy éppen egy kellemes autókázás közben, hogy nem vett fel fehérneműt. Esetleg azt is megteheti, hogy nem szól egy szót sem, csak finoman odavezeti a kedvese kezét és diszkréten megmutatja, mit nem hozott a randevúra.

Izgalmas nyári rendezvények

Nyáron minden hétvégére jut legalább egy esküvő, baráti grillparti vagy valamilyen családi rendezvény. Minél nagyobb a tömeg, annál kevésbé valószínű, hogy észreveszik, ha eltűnnek pár percre a partnerével. Osonjanak be a ház legtávolabbi fürdőszobájába, a padlásra vagy a mosókonyhába, és kényeztessék egymást. A lebukás veszélye nagy, de ez csak még szenvedélyesebbé teszi a szexet.

Előjáték a parton

Nyáron a tengerparton mindenkiben felvetődik a strandszex gondolata. De a tömeg, a homok, az égető napsugarak bizony jelentősen csökkentik a vágyat. Ehelyett legyen az egész strandolás egy hosszú-hosszú előjáték! Csókolózzanak, bújjanak össze a törülköző alatt, kenjék be egymás testét napkrémmel – tartsák ébren a vágyat. Egy ilyen nap után garantáltan hatalmas orgazmusban lesz részük este, amikor végre kettesben maradnak.

Sport a gyönyörért

A mozgás közben és után felszabaduló adrenalin jó hatással van a szexuális vágyra is. Kezdje a napot sétálással, futással, jógával, délután pedig szörfözzön, strandröplabdázzon vagy egyszerűen csak túrázzon. Bármilyen pulzusnövelő tevékenység megteszi, amelynek hatása kitart a hálószobáig.

Szex a szabadban

Nincs olyan ember, aki ne álmodozott volna arról, hogy a természet lágy ölén áldoz a szerelem oltárán. Ön se hagyja ki az élményt: akár a hegyekben kirándulnak, akár a vízparton pihennek, próbáljanak meg elbújni a kíváncsi tekintetek elől, hogy szexeljenek. A lebukás veszélye felkorbácsolja az érzékeket, és otthon, az unalmas téli estéken vissza emlékezve merészségükre, biztosan lesz még egy-két kellemes percük.

Közös zuhanyozás

Hűsítő cseppek az izzasztó kánikulában? Igen! Természetesen a kedvesével együtt álljon a víz alá és kényeztessék egymást vagy akár saját magukat a finom vízsugarak alatt.

Egyszemélyes vizespóló-verseny

Mindegy, hogy a lakásban vagy az udvaron próbálják túlélni a kánikulát, a vizespóló-verseny jó ötlet. Vegyen fel egy vékony, fehér pólót és álljon a zuhany alá vagy öntse le magát egy kancsó hideg vízzel. A hatás nem marad el, a párja valószínűleg eszét veszti, ha így meglátja.

Forró testek, hideg italok

A nagy melegben az alkohol komoly gondokat okozhat, de hangulatkeltésnek érdemes jégbe hűtött pezsgővel vagy röviditallal próbálkozni. A meleg bőr izgalommal reagál a hűvös érintésre: a finom nedűket célszerű ilyenkor nem pohárból fogyasztani. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

Ezek is érdekelhetnek

A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.

Ajánlataink