Kemény fiúk e havi sztárjaink, akik mind megjárták az életmódváltás rögös útját. Persze a késő esti show-műsorokban elegáns könnyedséggel meséltek fogyásukról és mutatták meg (majdnem) tökéletes testüket. Úgy tettek, mintha semmi erőfeszítésbe nem került volna a diétájuk. Higgyük el nekik, mert olyan helyesek, hogy húsz kilókat ledobálni nem tart semeddig?

Érett pasik új köntösben

Jimmy Kimmel 5:2 diétája

Közel 15 kilót adott le a jelenleg legnépszerűbb amerikai showman. Azt mesélte, hogy két kemény napja volt a héten, a hétfő és a csütörtök, amikor csak 500 kalóriányi ételt evett. Elmondása szerint látott egy dokumentumfi lmet, amelyben egy 128 éves indiai ember azt mondta, hogy a hosszú élet titka az ételmegvonás. A Jimmy diétáját elemző szakértők szerint a sztár nem tett mást, mint visszaállította korai őseink életmódját. Tudniillik, az ősemberek sem ettek naponta háromszor, sőt voltak napok, amikor nemigen jutott étel a „konyhára”. Ilyen értelemben ez nem ostoba diéta, evolúciós szempontból teljesen rendben van. Bár a felesége szerint a showman sokszor volt morcos és nyűgös a fogyókúra alatt, az eredmény nagyon látványos lett.

John Goodman

A hatalmas termetű sztár 63 éves korára jutott el oda, hogy kilép a joviális nagypapaszerepekből, és megmutatja, lakozik benne egy sármos, érett férfi  is. Azt állítja, nem méri magát, fogalma sincs, mennyit adott le, de ránézésre is lement róla vagy 40-50 kiló, ami óriási teljesítmény. Azt mesélte, a titok csak annyi, hogy nem eszik ötpercenként. Korábban állandóan evett, ha üres volt a keze. Lassú tempóban kezdte az életmódváltást, fokozatosan változtatott. A mozgás elliptikus tréningezés volt kezdetben, többet nem vallott be. De határozottan állítja, hogy nem áll le, és még tovább folytatja a testformálást.

Zach Galifianakis

A 48 éves, szakálláról is ismert Zach is megelégelte, hogy legtöbbször a túlsúlyos haver szerepét osztják rá a rendezők, így vett egy nagy levegőt, és nekiállt megszabadulni felesleges kilóitól. Bevallotta, hogy első körben a piálást kellett abbahagynia, ugyanis imádta a vodkát sült kolbásszal. Aztán a sült kolbásznak is búcsút mondott, és ledobott olyan 25 kilót. A szakállát is rendbe szedette, és megszületett az új Zach. Jó csere volt!

Chris Pratt

Az év elején a mozikba került Utazók című film sztárja, a 37 éves Chris arról számolt be, hogy napi 3-4 óra piszok kemény munkájába van az átalakulás. Hat hónap alatt 25 kilót dobott le, és a testes fi úból menő, kockahasú pasi lett. Mivel rengeteget edzett, a személyi edzője megemelte a napi energiabevitelt 4000 kalóriára, és nagyon sok vizet itatott vele. Panaszkodott is viccesen Chris, hogy egész nap a mosdóba szaladgál. Az edzésprogramja egy élsportolóéhoz hasonlított, a legkeményebb sportokat űzte, futott, úszott, bokszolt és triatlonozott, hogy elérje jelenlegi formáját.

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink