A 25 éves sorozat ikonikus szereplőinek stílusát idézik a ruhák.

Öltözz úgy, mint Rachel – Megérkezett a Jóbarátok kollekció

Múlt héten ünnepelte 25. születésnapját a Jóbarátok sorozat. Arról már írtunk, hogy Jennifer Aniston (vagyis Rachel), divatot teremtett a frizurájával a 90-es években, ám arra nem számítottunk, hogy az ikonikus sorozat nevével most ruhakollekciót dobnak piacra.

Sokan emlékeznek még, hogy a felszolgálói karrierje után, Rachen a Ralph Lauren divatháznál kapott munkát. Sőt, 1999-ben az egyik epizódban maga Lauren is szerepelt, amikor Rachel pletykálkodásának köszönhetően a divatcég munkatársai azt hitték, hogy Lauren és Phoebe csókolóztak. A sorozat ma is őrületesen népszerű, nem meglepő, hogy a márka a Jóbarátokat készítő Warner Bros céggel karöltve

2019-ben elkészítette a Jóbarátok kollekciót.
jóbarátok kollekció

Fotó: https://www.ralphlauren.com

A ruhákat a Bloomingdale’s áruházaiban lehet majd megvásárolni. Az egyik New York-i üzletben pedig kialakítják a sorozat ikonikus kávéháznak, a Central Perknek a mását. Az online rendelésekről egyelőre nincs információ. A leírás szerint a kollekció, a karakterek stílusát idézik, ám a jelenlegi trendeknek megfelelően.

jóbarátok kollekció

Fotó: https://www.ralphlauren.com

A ruhákat itt lehet megnézni.

via

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink