Akadnak az életben olyan időszakok, amikor az ember lánya bizony úgy érzi, nem csattan ki az önbizalomtól... Ilyenkor érdemes bevetni néhány apró trükköt, amelyek segítenek magabiztosabbá válni.

10 tipp, hogy jól érezd magad a bőrödben

1. EGY KIS STÍLUSVÁLTÁS

Próbáljunk ki egy új szemhéjpúdert, illetve egy új árnyalatú rúzst vagy szájfényt. Aki általában a természetesség híve, az egy napra varázsoljon magának a szokásosnál erősebb sminket! Ha elégedettek vagyunk a külsőnkkel, nemcsak szépnek, de szexinek is érezzük majd magunkat.

2. AZ IGAZI!

Egy csinos, jól kialakított, szép tartást adó melltartó mindent visz! Ha már nem is emlékszünk, mikor vásároltunk magunknak legutóbb fehérneműt, érdemes költeni egy új darabra. Válogassunk, próbálgassunk, és válasszuk azt a darabot, amelyik tényleg tökéletesen tart, és a legszebb formát biztosítja a „lányoknak”. Egy jó melltartó rengeteg önbizalmat adhat.

3. MOZGÁSBAN

Ha letörtnek, fáradtnak, elhasználtnak érezzük magunkat magát, sportoljunk! Ez így túl egyszerűen hangzik? Pedig a sportnál nincs jobb önbizalomépítő módszer! Válasszunk hozzánk passzoló mozgásformát, és határozzuk meg az időpontját a napirendünkben. A testmozgás felszabadít, fejleszti az akaraterőt, és persze segíti a „boldogsághormonok” termelődését.

4. TALPMASSZÁZS

Kérjük meg a párunkat, hogy ajándékozzon meg egy kiadós talpmasszázzsal, vagy keressünk fel egy szakembert. A talpon rengeteg idegvégződés található, amelyek megnyomása pozitívan hat az idegrendszerre.

5. CSAJOS ESTE

Szervezzünk egy igazi, csajos estét, akár online! Ha időnként felszabadultan tudunk szórakozni a régi barátnőkkel, az jó hatással lesz az önbecsülésünkre és a mindennapi hangulatunkra is. A barátokkal való beszélgetés mindig segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

6. VACSORA GYERTYAFÉNYNÉL

A leghétköznapibb vacsora is sikerülhet szexire a párjával, ha megfelelő a hangulat. Oltsuk le a villanyt és helyette gyújtsunk gyertyát. Gyertyafényben az arcvonások a szokásosnál lágyabbnak tűnnek, a hangulat pedig romantikusabb.

7. EMLÉKEK

Készítsünk egy zenei listát azokból a dalokból, amelyek azokban az időkben szóltak a rádióban, amikor megismerkedtünk a párunkkal. Néha idézzük fel együtt a régi közös emlékeket. Azt is, amikor ki sem akartunk kelni az ágyból.

8. KONCENTRÁLJUNK!

Méghozzá önmagunkra. Vegyük fel azt a ruháját, amelyikben a legjobban érezzük magunkat. Koncentráljunk azokra a testrészeinkre, amelyeket a legjobban szeretünk magunkon, legyen az a vállunk, a lábunk, a nyakunk, a dekoltázsunk, bármi. És eszünkbe se jusson olyanokat mondani, hogy: „De nagy a fenekem!”, és most a narancsbőrrel se foglalkozzunk.

9. SEGÍTHET A JÓGA

Egy kutatás szerint azok a nők, akik rendszeresen jógáznak, sokkal jobban érzik magukat a bőrükben. Ennek az lehet az oka, hogy a jóga erősíti a test és az elme közötti kapcsolatot, ezáltal a jógázó nők tudatosabban viszonyulnak a testükhöz, és már a testtartásuk is önbizalmat sugároz. (De a legtöbb sportra ez elmondható, tehát ahogy már korábban is írtuk: hajrá, hajrá, vágjunk bele a rendszeres testmozgásba!)

10. OTTHONI WELLNESS

Egy kád meleg víz, egy gyertya, némi illóolaj vagy habfürdő. Hetente legalább egyszer vegyünk illatos, gyertyafénnyel kísért forró fürdőt. Az egyik legnagyobb klisé, de garantáltan működik!

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink