Sokan egyszerűen nem hajlandóak hinni a jeleknek. Azoknak a jeleknek, amelyek könyörtelenül az arcunkba vágják: reményteljes párkapcsolatunk bizony a végéhez közeledik. Ne ámítsa magát, inkább legyen résen és vegyen számításba minden apróságot.

7 intő jel, hogy veszélyben van a párkapcsolata!

1. Soha nem beszélnek a jövőről

Természetesen nagyon jó, sőt felszabadító érzés az adott pillanatban élni. De ha soha nem beszélnek a jövőről, nincsenek közös, hosszabb távú terveik, akkor a kapcsolat is pont annyira illékony lesz, mint a boldogan, közösen töltött, de gyorsan tovatűnt pillanatok. A közös jövő tervezése nagyon fontos, hiszen ez jelzi, mennyire elkötelezettek a felek egymás iránt.

2. „Nem vagyok nősülős fajta” – mondja a férfi

Sok nő ott követi el a legnagyobb hibát, hogy elengedi a füle mellett ezt a megjegyzést és azt gondolja, ugyan már, majd ő megneveli, megszelídíti a pasit. Ő lesz álmai nője és egy szép napon bizony ott csillog majd a gyűrű az ujján. ébresztő! Ha egy férfi ilyen kijelentést tesz, higgyen neki! Ha nem így tesz, az egész párkapcsolat merő időpocsékolás, hiszen ez azt jelenti, hogy a pasinak esze ágában sincs hosszú távon vagy végleg lehorgonyozni valaki mellett.

3. Több vasat tart a tűzben

Ha nem kizárólagosan egyetlen pasival randizgat, hanem úgy érzi, nyitva kell tartania a szemét, akkor bizony valami gond van. Ez ugyanis azt jelenti, úgy érzi, találhat a jelenlegi partnerénél jobbat, vagyis a jelenlegi kedvese nem elég jó az ön számára. csak idő kérdése, és amint adódik jobb jelölt, dobni fogja jelenlegi párját.

4. Már csak a szex a jó

A forró, heves, szenvedélyes szex fontos része a párkapcsolatnak. De ez nem jelenthet elegendő alapot egy bizalmas, hosszan tartó viszonyhoz. Ha az ágyon kívül nem élvezik egymás társaságát, nem szerveznek közös programokat, nem beszélgetnek, akkor hamarosan a szexuális vágy is alábbhagy majd. Akkor azonban már nem biztos, hogy békében képesek lesznek elválni.

5. Mindenben passzolnak, csak az ágyban nem

Sokan erre azt mondanák, ha már egyszer megtalálta a lelki társát, akkor mit számít, ha langyos a szexuális élet? Igenis számít, hiszen a jó párkapcsolat fontos része a jó szex. Hiába klappol minden más, ha az ágyban nem illenek össze. Ilyenkor vagy próbálják megoldani a dolgot, vagy a homokba dugják a fejüket a párok. Ha egymás mellett maradnak, annak biztos félrelépés lesz a vége. Egy jó párkapcsolatban a felek társak, barátok és szeretők egyszerre. Ha nincs szex, az nem párkapcsolat, legföljebb egy mély barátság. Azzal meg tele a padlás.

6. Hosszas együttélés

Természetesen nem rossz dolog, ha házasság előtt kipróbálják, képesek-e együtt élni. Ám ha már hosszú évek óta élnek együtt, akkor talán egyikükben sincs meg a kellő motiváció ahhoz, hogy a következő szintre emeljék a kapcsolatukat. Így azonban lassan elhidegülnek egymástól, és hiába hangoztatják, hogy nem számít a papír, a nők sokszor egy idő után belekeserednek ebbe a helyzetbe és továbblépnek.

7. Elvált szülők

Azok a felnőttek, akiknek a szüleik elváltak, hajlamosak kevesebb bizalmat vetni nem csak magába a házasság intézményébe, de a mindenkori partnereikbe is. Nem hisznek abban, hogy tartós is lehet egy kapcsolat, ezért sokkal zárkózottabbak és sokkal lassabban nyílnak meg, mint azok a felnőtt férfiak vagy nők, akik teljes családban nőttek fel. Minden ilyen esetben alaposan meg kell beszélni a problémát és rávilágítani arra, hogy a statisztikák ellenére rengeteg remekül működő kapcsolat létezik.

Mit tesz a pasi… szakítás után?

Fotó: NBC/Ron Batzdorff/NBC – © 2017 NBCUniversal Media

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.
Tavaszi gyümölcsdiéta, így érdemes belevágni!
Finomak, lédúsak és egészségesek... Használd fel az évszak ajándékait, és fogyj egészségesen!

Ajánlataink