Sokan egyszerűen nem hajlandóak hinni a jeleknek. Azoknak a jeleknek, amelyek könyörtelenül az arcunkba vágják: reményteljes párkapcsolatunk bizony a végéhez közeledik. Ne ámítsa magát, inkább legyen résen és vegyen számításba minden apróságot.

7 intő jel, hogy veszélyben van a párkapcsolata!

1. Soha nem beszélnek a jövőről

Természetesen nagyon jó, sőt felszabadító érzés az adott pillanatban élni. De ha soha nem beszélnek a jövőről, nincsenek közös, hosszabb távú terveik, akkor a kapcsolat is pont annyira illékony lesz, mint a boldogan, közösen töltött, de gyorsan tovatűnt pillanatok. A közös jövő tervezése nagyon fontos, hiszen ez jelzi, mennyire elkötelezettek a felek egymás iránt.

2. „Nem vagyok nősülős fajta” – mondja a férfi

Sok nő ott követi el a legnagyobb hibát, hogy elengedi a füle mellett ezt a megjegyzést és azt gondolja, ugyan már, majd ő megneveli, megszelídíti a pasit. Ő lesz álmai nője és egy szép napon bizony ott csillog majd a gyűrű az ujján. ébresztő! Ha egy férfi ilyen kijelentést tesz, higgyen neki! Ha nem így tesz, az egész párkapcsolat merő időpocsékolás, hiszen ez azt jelenti, hogy a pasinak esze ágában sincs hosszú távon vagy végleg lehorgonyozni valaki mellett.

3. Több vasat tart a tűzben

Ha nem kizárólagosan egyetlen pasival randizgat, hanem úgy érzi, nyitva kell tartania a szemét, akkor bizony valami gond van. Ez ugyanis azt jelenti, úgy érzi, találhat a jelenlegi partnerénél jobbat, vagyis a jelenlegi kedvese nem elég jó az ön számára. csak idő kérdése, és amint adódik jobb jelölt, dobni fogja jelenlegi párját.

4. Már csak a szex a jó

A forró, heves, szenvedélyes szex fontos része a párkapcsolatnak. De ez nem jelenthet elegendő alapot egy bizalmas, hosszan tartó viszonyhoz. Ha az ágyon kívül nem élvezik egymás társaságát, nem szerveznek közös programokat, nem beszélgetnek, akkor hamarosan a szexuális vágy is alábbhagy majd. Akkor azonban már nem biztos, hogy békében képesek lesznek elválni.

5. Mindenben passzolnak, csak az ágyban nem

Sokan erre azt mondanák, ha már egyszer megtalálta a lelki társát, akkor mit számít, ha langyos a szexuális élet? Igenis számít, hiszen a jó párkapcsolat fontos része a jó szex. Hiába klappol minden más, ha az ágyban nem illenek össze. Ilyenkor vagy próbálják megoldani a dolgot, vagy a homokba dugják a fejüket a párok. Ha egymás mellett maradnak, annak biztos félrelépés lesz a vége. Egy jó párkapcsolatban a felek társak, barátok és szeretők egyszerre. Ha nincs szex, az nem párkapcsolat, legföljebb egy mély barátság. Azzal meg tele a padlás.

6. Hosszas együttélés

Természetesen nem rossz dolog, ha házasság előtt kipróbálják, képesek-e együtt élni. Ám ha már hosszú évek óta élnek együtt, akkor talán egyikükben sincs meg a kellő motiváció ahhoz, hogy a következő szintre emeljék a kapcsolatukat. Így azonban lassan elhidegülnek egymástól, és hiába hangoztatják, hogy nem számít a papír, a nők sokszor egy idő után belekeserednek ebbe a helyzetbe és továbblépnek.

7. Elvált szülők

Azok a felnőttek, akiknek a szüleik elváltak, hajlamosak kevesebb bizalmat vetni nem csak magába a házasság intézményébe, de a mindenkori partnereikbe is. Nem hisznek abban, hogy tartós is lehet egy kapcsolat, ezért sokkal zárkózottabbak és sokkal lassabban nyílnak meg, mint azok a felnőtt férfiak vagy nők, akik teljes családban nőttek fel. Minden ilyen esetben alaposan meg kell beszélni a problémát és rávilágítani arra, hogy a statisztikák ellenére rengeteg remekül működő kapcsolat létezik.

Mit tesz a pasi… szakítás után?

Fotó: NBC/Ron Batzdorff/NBC – © 2017 NBCUniversal Media

Hozzászólások

Ez lesz az ősz desszertje: szilvás morzsasüti az új diétakirály
Az évszak sztárja a kicsit fanyar, de sütve elképesztően finom szilva. Nemcsak gombócot lehet készíteni belőle, hanem diétás morzsasütit is.
Így lesz sokáig gyönyörű, barna a bőröd
Ahány ország annyi szokás! Utánajártunk, hogy a különböző tájakon, milyen trükkökkel napoznak a nők.
Futás vagy gyaloglás? Melyik a jobb?
Természetesen mindkettő! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos az egészség megőrzése szempontjából. A sport remek stresszűző, segít az ideális testsúly megőrzésében.
7 könnyű, diétás leves nyárra
Nincs annál egyszerűbb, mint a nyáron diétázni. Sokkal kevesebb ételt kívánunk, viszont több folyadékra van szüksége a szervezetünknek, ami hamarabb a telítettség érzetét kelti.
Ebből a gyümölcsből kell most minden nőnek jó sokat enni
A nők egyik leggyakoribb, kellemetlen tünetekkel járó hiányállapota a vashiány. A gyógyszertári szerek mellett vagy helyett azonban egy finom gyümölcs segítségével is feltölthetjük vasraktárainkat
Kevesebb szénhidrát szenvedés nélkül
Íme, néhány trükk, amelyek segítségével szenvedés és koplalás nélkül tudod csökkenteni a napi szénhidrátbevitelt.
Pollen-pollen keresztallergia – Ezért fontos tudni, hogy pontosan mi okozza a gondot!
Mi az a pollen-pollen, illetve a pollen-étel keresztallergia? Hogyan derül ki, hogy valójában mi okozza a tüneteket, és mit lehet tenni?
A máriatövis 7 tudományosan megalapozott előnye
A máriatövis a Silybum marianum néven is ismert növényből származó gyógynövény. A máriatövisből kivont szilimarin antioxidáns, vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.